Pokaż pełną wersje : Mój Pierwszy Filmik :P (Youtube)
Nosferathor
03-03-2007, 00:25
Hmm chciałbym wam przedstawić mój pierwszy filmik z Saphiry:D Troche screenów , filmików a w tle przyjemna muzyczka :P Ze względu że jest to moj pierwszy filmik prosze o komenty o łagodnej treści8o Pozdrawaim i życze miłego oglądaniaB)
Link : http://www.youtube.com/watch?v=prpEPyDI6U4
Angel of Death
03-03-2007, 00:28
filmik niezły jak na 1 raz stary nie najgorzej :P a możesz mi powiedzieć jakich programów używałeś ?
Nosferathor
03-03-2007, 00:35
Pierw TibiaCam a potem HyperCam żeby nie było lagów bezpośrednio B) pozdrawiam
Nawet niezly.. tylko akcje troooche nudne :)
MagField
03-03-2007, 01:18
Lipa.Te solówki z tymi gs'ami nuuuuuuudne i długie.Trzeba było to chociaż przyspeszyć i pokazać końcowe hity,które zabijały już gs'a.
Nosferathor
03-03-2007, 01:41
Lipa.Te solówki z tymi gs'ami nuuuuuuudne i długie.Trzeba było to chociaż przyspeszyć i pokazać końcowe hity,które zabijały już gs'a.
gdybym wszystko tak poskaracał filmik trwał by minute po2gie to moj pierwszy filmik
Angel of Death
03-03-2007, 22:13
ale mi chodzi czym montowałeś film.
Tiases'Master
03-03-2007, 23:33
Filmik taki sobie, na początku wydawał się nawet nawet ale z czasem zabijanie tych GSów zrobiło się nudne. Nie wiem dlaczego dodałeś do tego taką poważną muzę skoro to nie jest żaden hack ani coś w tym stylu...no i oczywiście powiem to tak: Film bez zakończenia. Ale skoro mówisz, że to twój pierwszy filmik to Ci powiem, że oceniam go 3/6.
faktycznie akcje troche nudnawe ale filmik ogolnie bardzo mi sie podoba!GZ!;)
MagField
04-03-2007, 13:22
gdybym wszystko tak poskaracał filmik trwał by minute po2gie to moj pierwszy filmik
A takto trwa 3 minuty i jest nudny.Trzeba było zebrać więcej materiału.
Yokomashaki
05-03-2007, 11:48
Mi sie podobalo :p:D :D
Tylko ze na koncu waliles te hmmy w GS'a to bylo zle bo by bylo Exusted (chuj wie jak sie to pisze :p)i GS combo by wjebal i dead ale udalo ci sie :p
Na twoj pierwszy film to jest ocena 10/10 :p
@Down
bo jak ma exusted i jak raz walnol z hmma to mial red hp mial okolo 200 hp~ i GS mogl mu zajebac 200 :p
Mi sie podobalo :p:D :D
Tylko ze na koncu waliles te hmmy w GS'a to bylo zle bo by bylo Exusted (chuj wie jak sie to pisze :p)i GS combo by wjebal i dead ale udalo ci sie :p
Na twoj pierwszy film to jest ocena 10/10 :p
GS combo? o0
Zawsze myslalem, ze one tylko z łapy walą po 1 hicie i czasem Poison Fielda, wiec czym ma byc to kombo? :>
@offtopic
Ktos wie jak wstawic obrazek (dowolny format) na film w Sony Vegas 7.0?
Tak, zeby zaslanial fragment filmu, a film lecial w tle ciagle lub jak wstawic fragment filmu na inny film (jeden mniejszy zaslaniajacy tylko kawalek drugiego filmu, np. zeby z boku ekranu umiescic HP i mane danej osoby)
Nosferathor
05-03-2007, 21:19
Heh thx za komenty rzeczywiscie nie potrzebnie waliłem z tych hmm i miałem Exhausted i prawie padłem :D A co do montowania filmiku to w Windows Movie Maker'ze:D
Kamilmen Cichy
05-03-2007, 21:34
Jak na pierwszy filmik to bardzo fajnie. Gz
filmik nudny... ehhhh chcesz zobaczyc filmik jaki ja stworzylem o tibii? to masz tu:
http://www.youtube.com/watch?v=3-IeUxBasHo
pzdr for all people;>
Nosferathor
07-03-2007, 23:29
[QUOTE=Guriel;1303791]filmik nudny... ehhhh chcesz zobaczyc filmik jaki ja stworzylem o tibii? to masz tu: [...]
no nie powiedziałbym bo przynajmneij u mnie sa jakies akcje a nie beznadziejne akcje typu stoisz sobie w depo i ukpujesz manasy , kolejna kiedy chodzisz sobie po ankh jakbys podniecal sie ze masz pacca ... nudne advence na scarabach itp. , beznadziejna czcionka ... pozdro:evul:
MagField
08-03-2007, 00:13
Takto trwa 3 minuty i jest nudny.
Szymoneczek
08-03-2007, 11:42
Nie ma to jak zwastowac prawie bp uhow na solo gs-a ^^...
Demonolog2003
12-03-2007, 18:12
ja to czekam na jakieś mocniejsze akcje bo zmontowanie dobre ale treśc beznadziejna
punktowo oceniam
6/10
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.