Pokaż pełną wersje : Nowi GM
Oto lista wszystkich nowych GM:
GM Utey Frozenshard
GM Sharodan
GM Tauron Camlost
GM Blitzwing
GM Dragonas
GM Exilya
GM Fryan Skyseeker
GM Tiergan
GM Roland Deshaine
Przypominamy, że pełna lista wszystkich GM znajduje się tutaj (http://www.tibia.com/support/?subtopic=gamemasterlist). Kogo na tej liście nie ma - nie jest GM.
Życzę powodzenia nowym "mastah", hehe.
Aby ich miecze pozostały ostre!;)
Dobre nowiny. Niech ta ekipa umocni skład gamemasterów.
i znow julera nie ma swojego gm'a :/
Wald_Kerius
03-03-2007, 13:14
Ciekawe który to nasz rodak? :D
I bardzo dobrze, botuserzy etc. etc. do piachu!
Derbil Gloe
03-03-2007, 13:28
Ja tam nie lubie gm-ow chyba że polakow
KrEmAs KAc
03-03-2007, 13:35
Nie lubię Gm-ów którzy pomagają BRazylą ,a banują polaków:confused:
Nietypowy
03-03-2007, 15:04
@Kremas Kac
Myślę że nie ma takich gm'ów którzy robią coś na szkode graczy z np. Polski, a pomagają graczom z np. Brazyli.
Ciekawe który z nich to Polak xD Pzdr
Sorcerereq
03-03-2007, 17:14
Przypominamy, że pełna lista wszystkich GM znajduje się tutaj. Kogo na tej liście nie ma - nie jest GM.
Widziałem wielu GMów, których nie ma na tej liście 8o I to mnie dziwi. Status Gamemaster, a na tej liście ich nie ma :(
@down
co nie zmienia faktu, że niektórych widziałem i nie byli na liście :P
@Up A ze wzrokiem wszystko w porządku? :D
Nietzsche figuruje pod numerem 23. :]
@Topic.
No i dobrze ;)
Oby nie byli tylko przez pierwsze tygodnie aktywni :P
Zdążyłam już kilku spotkać ^^
Jeden z nich już reaguje ;)
18:55 GM Tiergan on Menera [2]: Account of player Tanen banished for 30 days with final warning. - If you received any letters from that player, ignore them! Do NOT follow any linkson it, or else you can get hacked!
Huh:evul: No tośmy się GM'ów dorobili Xd
Życzę powodzenia w 'pracy' o_O
Btw, przydałby mi się plecak mpa... 8o :F
antyrycerz
04-03-2007, 22:40
Btw, przydałby mi się plecak mpa...
No to idź i zlootuj -.- (chyba że jesteś knightem to wtedy nie dasz rady na demonach)
DumbassNoiser
04-03-2007, 23:12
z Rolandem spotkalem sie juz kilka razy szybko sie pojawia jak i szybko znika co najwazniejsze dobrze wypelnia swoje obowiazki niestety musze poskarzyc sie na GM Fryan ktory jest krotko mowiac do d*py olewa raporty i zamiast banowac chyba czyta instrukcje obslugi niebieskiej peleryny no coz miejmy nadzieje ze to sie zmieni pozdrawiam *~*DumbassNoiser*~*
antyrycerz
04-03-2007, 23:19
z Rolandem spotkalem sie juz kilka razy szybko sie pojawia jak i szybko znika co najwazniejsze dobrze wypelnia swoje obowiazki niestety musze poskarzyc sie na GM Fryan ktory jest krotko mowiac do d*py olewa raporty i zamiast banowac chyba czyta instrukcje obslugi niebieskiej peleryny no coz miejmy nadzieje ze to sie zmieni pozdrawiam *~*DumbassNoiser*~*
GM Fryan skilluje swoim drugim charem w ancient temple i dlatego jest taki rozkojarzony.
lukaszlukasz
05-03-2007, 15:28
Heh no faktycznie, GM niby coś robią, bo (o dziwo) ktoś dziś odpowiedział na mój raport o graczy na tibiaauto lub czymś podobnym... nabijal soule w carlin na wild warriorach. Generalnie nie odpowiadał, łowił, jadł, robił uhy, podczas przesuwania zawsze wracał na to samo miejsce... jednak bot chyba "klika" to miejsce na mapie bo po zastawieniu parcelami botter stał się nieruchomy ;]
GM nie odpisał nickiem tylko "gamemaster" (przypouszczam że to nowy i niedoświadczony odpisał mi) all is OK, she replied me czyli że odpowiedziała mu...
Ja musiałem logać, kumpel wyprowadził botera do wicza :D
Podczas przesuwania boter jadł, robił runy, gdy widział wodę to łowił...
Przed chwilą kumpel pochwalił się lootem...
Panie GM, wie pan, że istnieje takie coś jak autoresponder? -.-
Nienawidze cheaterów... i bezczynności GM
(GM BORR ROX bo on jest OK akurat;p )
antyrycerz
05-03-2007, 16:16
U mnie na serwerze frajerscy rycerze nadal skillują na tibiaauto, a gm'ów jak nie było tak nie ma. -.-
Heh no faktycznie, GM niby coś robią, bo (o dziwo) ktoś dziś odpowiedział na mój raport o graczy na tibiaauto lub czymś podobnym... nabijal soule w carlin na wild warriorach. Generalnie nie odpowiadał, łowił, jadł, robił uhy, podczas przesuwania zawsze wracał na to samo miejsce... jednak bot chyba "klika" to miejsce na mapie bo po zastawieniu parcelami botter stał się nieruchomy ;]
GM nie odpisał nickiem tylko "gamemaster" (przypouszczam że to nowy i niedoświadczony odpisał mi) all is OK, she replied me czyli że odpowiedziała mu...
Ja musiałem logać, kumpel wyprowadził botera do wicza :D
Podczas przesuwania boter jadł, robił runy, gdy widział wodę to łowił...
Przed chwilą kumpel pochwalił się lootem...
Panie GM, wie pan, że istnieje takie coś jak autoresponder? -.-
Nienawidze cheaterów... i bezczynności GM
(GM BORR ROX bo on jest OK akurat;p )
oceniacie prace GMow a nie wiecie o czym mowicie.... tak sie sklada ze nie pisalo Ci ze odpisal "gamemaster" tylko counsellor, wiec albo przesta zmyslac albo zajmij sie soba zanim bedziesz krytykowal innych, GM nikogo nie bedzie banowal "bo Ty tak mowisz" :D a jak myslisz ze rozmowa z GMa z "podejrzanym" sie sprowadza do "hi" to sie grubo mylisz, a zaden bot nawet najbardziej zaawansowany nie przeprowadzi Ci inteligentej rozmowy.
kazdy GM jest mile widziany i nawet jak tylko kilku boterow na tym uciepri to zawzswe lepiej kilku niz zaden :)
Balduran
10-03-2007, 23:29
muszę powiedzieć ze GMowie jak narazie pracują bo doświatczylem tego na własnym koncie B) ale to dobrze ze w koncy zaczeli banowac boterow bo juz ich za duzo sie narobilo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.