Pokaż pełną wersje : beggar outfitt
Mam pytanie: ile trzeba czekać na brode-addon do beggar outfittu po przyniesieniu wymaganych rzeczy do wymaganego npc? Proszę o szybką odpowiedź.
DOWN@: dziex za odpowiedź. Że 5 dni to wiedziałem, ale nie byłem pewien czy 5 dób tibijskich czy rzeczywistych. A na laskę???
Na brode czeka sie 120h czyli 5 dni. Ale ja mialem jakis dziwny problem i brode dostalem dopiero po 12 dniach
Rewcio11
20-03-2007, 23:42
Mi broda przyszła po 5 dniach,ale kumpel dostał ją dopiero po upływie 11 dni:baby:
Mi broda przyszła po 5 dniach,ale kumpel dostał ją dopiero po upływie 11 dni:baby:
po co odświerzasz?
Mam pytanie: ile trzeba czekać na brode-addon do beggar outfittu po przyniesieniu wymaganych rzeczy do wymaganego npc? Proszę o szybką odpowiedź.
DOWN@: dziex za odpowiedź. Że 5 dni to wiedziałem, ale nie byłem pewien czy 5 dób tibijskich czy rzeczywistych. A na laskę???
http://images21.fotosik.pl/99/0845db1550794291.jpg (www.fotosik.pl)
Na miłość boską SZUKAJ
Dr._Lepper
21-03-2007, 01:34
broda po 120 h rl
laska natychmiast
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.