zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Low lvl PK! Nędzne PvP! Nudny film! 3 nooby PK!

Gesior
03-03-2007, 21:16
Pkowalem z 2 kolegami przez 50 minut.. Pvp nędzne.. koledzy poklucili sie i wyzywali z gosciem ktory od nas padl! Nie warto ogladac!
http://tibicam.superhost.pl/PK-11S-131.rec
Nasz lvl: 11,11,10 sorce.
Padly 2 osoby (17 knight napewno - ktory nas zaatakowal!! xD )
Nikt z nas nie ginie :D
Sorry, ze napisalem, ze mam slabe PvP z kolegami... (pierwszy raz z nimi PKowalem)
EDIT 1:
Czytajcie to.. po relogu na Morgane zabiłem z tymi samymi gosciami 5 osob w trapie (2 unjusty o0 ), a potem kogos drugi char przyszedl.. 46 S :>
Mial SD, HMM i manasy... i nie zabil w 15 minut mnie(10lvl), ani kolegi (9lvl z SKULLEM!). To jest dopiero PvP.. jak ktos szuka bogatej ofiary ktora sie nie potrafi obronic polecam "Zaan of Araghoth" (46S) :D
http://i12.photobucket.com/albums/a225/HideCollector/pknoob.jpg
A to jest wspaniale miejsce w ktorym NIE DA się zabic 9 lvl (tzn. niektorzy nie potrafia):
http://i12.photobucket.com/albums/a225/HideCollector/tunel.jpg
Ile czasu potrzeba, zeby koledzy Zaana weszli i pisali jaki on jest cudowny i, ze ja przekrecam fakty, bo on jest masta pvp?
EDIT 2:
Kolejny Masta PvP z Morgany - Rolwgordzik
Przeszedl po mnie 22 ED (Wodz tega palaa - red skull) - drugi char 50+ RP (Rolwgordzik).
Stalem afk na dachu z 30 sekund i juz zdarzyl mnie do red hp zjechac druid, ale w pore sie obudzilem (z fire bomb i rozdzki nawalal) i zabilem tego 22 ED PKeja :) (ja mam 19 sorca o0 ).
Po jego deadzie (p-legi itp. w loocie) przybiegl zaraz Rolwgordzik i zaczal z bolt nawalac, ale nie znal potegi "exura gran" (30-40 leczy mnie). Po gonitwie ~1 min dobieglem do schodow obok depo. Zaczalem po nich skakac (niczym Wizav!), a on na battle co chwila kogos missclickowal.. ostrzelal paru innych nie mogac mnie trafic i uciekl :D
Ciekawe ktos przyjdzie kolejny po mnie.. jesli 22 ED.. drugi char bogatego palladyna (na allegro kase kupuje - nie wypieraj sie mam 100% pewnosci ;) ) nie potrafi mnie zabic z runami.. ale wkoncu nadejdzie chwila kiedy i ja padne. Narazie moge tu opisywac kolejne historie o "non-pvp" Morganie. ;)
(niestety nie mam screenow, ani filmu.. chcialem tylko runy porobic..)

Marczio
03-03-2007, 21:29
ja bym nie wrzucil filmiku ktorym bym uznal za biedny o.0

Maciorqa
03-03-2007, 22:01
50min filmu to nuuda -.-
nedzne pvp -.-
nie warto ogladac! -.-

20:53 Wiking Oraf [9]: food
20:53 Wiking Oraf [9]: or die
HAAHHAAH ej wezcie takich paymentow ludziom nie nakladajcie bo przestana grac xD

btw. kocham noob pk xddd

Lupil
03-03-2007, 22:23
Uhahaha, uwielbiam PK w wykonaniu ~10 leveli :d
Fajny film, ale malo fragów ;d
Ale jak się ten knight woził :D

Gesior
03-03-2007, 23:02
ja bym nie wrzucil filmiku ktorym bym uznal za biedny o.0
Ale to teraz modne! Poczytaj w innych tematach.. "nie kazdy na tym forum jest rpo PG czy PvP, ale to nie znaczy, ze nie moze filmu umiescic" (jak marnuje kase za malego expa)
W koncu nie bylo tak zle.. w tym tygodniu ponad 40 ofiar na 3 serwerach.. w 4 osoby.. (11 charow)

Tiases'Master
03-03-2007, 23:49
Nie wiem po co wkładasz film na forum którego reklamujesz, że jest kompletnie nudny. Dzięki tej twojej reklamacji filmu, że jest nudny to nie ściągało go na pewno parę/kilkunastu/kilkadziesiąt osób w tym Ja. No bo po co go ściągać skoro jest nudny? ; ]

Nieugiety
03-03-2007, 23:57
50min filmu to nuuda -.-
nedzne pvp -.-
nie warto ogladac! -.-

Pkowalem z 2 kolegami przez 50 minut.. Pvp nędzne.. koledzy poklucili sie i wyzywali z gosciem ktory od nas padl! Nie warto ogladac!

ehh.......

Tiases'Master
04-03-2007, 00:51
ehh.......
Może i ty lubisz filmy tego typu ale są ludzie których takie filmy nudzą a więc nie miej do nich żadnych pretensji czy tam żalu.

Nieugiety
04-03-2007, 11:00
@Up
Nie chodzi o film, nawet go nie ściągałem, po co? Autorowi pewnie chodzilo o to, ze 46 ms nie zabil przez 15 min jego 9 lvla bo zablokowali go w korytarzu.

Dalem dwa cytaty, jeden jak autor mowi, ze sie nie opłaca ściągać, i drugi kiedy użytkownik narzeka, że nie ma po co ściągać i nudny film. To wiadome! O tym autor nas informuje w 1 poscie......Niepotrzebne jest narzekanie....AAAa badziewny film! nie opłaca sie ściągac! O tym wiemy z pierwszego postu....

Maciorqa
04-03-2007, 12:19
ehh.......

to byla ironia o;

Gesior
04-03-2007, 13:42
Ludzie zakladaja tematy typu "SuPeR PK 6x80 lvl ida PKowac" potem w opisie filmu pisze, ze 50 minut czystej akcji.. sciagam, a tam 6x80 lvl zabijaja 60 mastera na guardach, a potem uciekaja przez paroma 100+ (goscie mieli skille po 90+!! - zabili 60 ms o0). U mnie sciagasz i odrazu wiesz co bedzie ;)
Tematu nie zalozylem, zeby pokazac, ze mnie 46 sorc nie zabil.. PKowalem na filmie na saphirze, potem relog na morgane, ale film w 6 min sie zawiesil i nie krecil, a ja skulla mialem i nie moglem zaczac krecic dalej :(
Jak na koncu akcji ten 46 sorc przyszedl i mu sie nie udalo mnie zabic to mi szczeka opadla i musialem to gdzies dac :D (zrobilem edita)

Jak ktos lubi low lvl PK to warto obejrzec :)

(dzisiaj na morganie zabilem jeszcze 5x red skulla, loot: hmm,uh,ih,p-legs [padl z UHami od 19 lvl z rozdzka o0 ], ale nie spodziewalem sie takiej akcji ida zabic 13 red skulla knighta 10 sorcem [potem relog])

Szymorferooor
04-03-2007, 15:25
A mi się nawet podobało :) Jedyne, co mi się nie podobało to beczenie tej idiotki..... Bobaska padła na pk i popłakała się... Nie ma tibii bez dedów, mogła by na non-pvp isć ;d

Loot nie dopisał...

@up:
(dzisiaj na morganie zabilem jeszcze 5x red skulla, loot: hmm,uh,ih,p-legs [padl z UHami od 19 lvl z rozdzka o0 ], ale nie spodziewalem sie takiej akcji ida zabic 13 red skulla knighta 10 sorcem [potem relog])
Masz filmik? xP

@down:
Lol... To napisane lepsze od filmu ;d Dawaj więcej takich ;d! Ale filmy też chcę!

Gesior
04-03-2007, 16:02
Kolejna czesc histori dopisana w 1 poscie... przeszedl po mnie 22 ED (Wodz tega palaa - red skull) - drugi char 50+ RP (Rolwgordzik).
Stalem afk na dachu z 30 sekund i juz zdarzyl mnie do red hp zjechac druid, ale w pore sie obudzilem (z fire bomb i rozdzki nawalal) i zabilem tego 22 ED PKeja :) (ja mam 19 sorca o0 ).
Po jego deadzie (p-legi itp. w loocie) przybiegl zaraz Rolwgordzik i zaczal z bolt nawalac, ale nie znal potegi "exura gran" (30-40 leczy mnie). Po gonitwie ~1 min dobieglem do schodow obok depo. Zaczalem po nich skakac (niczym Wizav!), a on na battle co chwila kogos missclickowal.. ostrzelal paru innych nie mogac mnie trafic i uciekl :D
Ciekawe ktos przyjdzie kolejny po mnie.. jesli 22 ED.. drugi char bogatego palladyna (na allegro kase kupuje - nie wypieraj sie mam 100% pewnosci ;) ) nie potrafi mnie zabic z runami.. ale wkoncu nadejdzie chwila kiedy i ja padne. Narazie moge tu opisywac kolejne historie o "non-pvp" Morganie. ;)

Ganci.
05-03-2007, 15:03
z tym swoim opowiadaniem to zasuwaj do dzialu twórczosc ;p

i zamiast dawac tu beznadziejne filmiki których sam nie chcialbys ogladac tam opisuj swoje dokonania

poprostu pomyliles dzialy i tyle :]