Pokaż pełną wersje : Best pvp on Selena - Thorval
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19897
to był błąd ultimation
Tiases'Master
04-03-2007, 01:30
Znowu piękna akcja z świata Selena ; ] Tylko, że jedno jest dziwne, macie wojnę z Szwedami a zabijacie własnych siebie czyli Polaków. Thorval ma dobre PvP i na tym filmiku też pokazał co nie co ale ogólnie może i zabicie jego to był jednak błąd...
@Topic: Akcja mi się bardzo podobała jak i jej wykonanie a wiec dla Seleny jak zawsze 10/10 ; )
Thorval znów pokazał co potrafi ; ), gratz dla niego , gdyby tylko miał m walle to by uciekł ; )
Pf jak zacieszali kiedy padł -.- , nie mogli go ubić w około 8 osób i wielka radocha ; )
Szkoda , że padł , ale typ ma naprawde dobre pvp ; ) zachęcam do obejrzenia .
"rece do gory cos tam lezysz ku*wo" pfff...
w 8 go ubic nie umieli a jaka podnieta :D
Gz dla tego palka.
Widac ze ma dobre pvp. :]
Zaczne tak mam 82 rp i powiem wam że zaczne go doceniać po tym co tutaj zobaczyłem bo jeżeli 80 rp wali w c**** 154 ms 142 ek 110 ek 101 ek i 4 innych no to sora :D moim zdaniem padł bo nie był przygotowany na walke a wy tak ;) a to że padnie swój to wiedziałem w połowie filmu szkoda ze od tego walenia exori wiecej ich nie padło naprawde szacuneczek dla tego paladyna czemu ? bo co widze filmy z rolą paladyna to padają jak szmaty i mi zal jak to widze :( to tyle nex film chce zobaczyć jak on z ekipa się mści
Pozdro Danera :p
A i jeszcze jedno Gz dla was za lagi bo innego chyba wytłumaczenia nie ma na to :D>> 01:34 Arvit [110]: on mi i tak spierdoli 01:39 Arvit [110]: strapuj go blokuj whatever kurwa
alkoOholik
04-03-2007, 03:18
To jest ten sam koleś co wtedy uciekł na waspy do AB od Nocturna~ ?
O M G koleś jest zajebisty...
@down
a co to ma do rzeczy xD ? blzz nie słyszalem powiesz co to?
Omg słyszeliście kiedyś o czymś takim jak combo ;o ???
Wybijcie sie sami, zróbcie to za szwedów, rofl...
Iomer Thunderblade
04-03-2007, 05:16
Czy ja wiem czy takie uber pro mastah i wogole pvp...
Byli sami knighci i Alu
Alu nie mial sd >.>
TAkie pytanko...bez dobrego pvp nie ma po co grac na selenie? ;>> Czeste sa napady pk z lvl'em wiekszym o 22+? xDDDDDDDDD
Imho bez bota chyba jechali :P
Lol .. zwiewal im jak na otsie .. BEST PVP _/
Nie no ale to wasze pefałpe to potężne haha. Nie no ale gratz w końcu się wam udało :) Pozdrawiam.
DexteroO
04-03-2007, 10:28
piekny filmik, te ucieczki z trapow, tylko szkoda, ze mwalli nie miales xD
Hail Thorval _/ xD
11:13 Arvit [110]: LOL KURWA DOWNY JEBANE
:D
Gdyby ci ludzie nie byli noobami to zabiliby go pod dp :)
@up zgadzam sie
Trafilo mu sie na noobow i tyle tak by padl od razu
arvit powiedzial ze i tak go nie dogoni bo nie ma pacca, a tak ult~ najlepiej jest bronic się lagami
Mazur199
04-03-2007, 14:47
Co tam za pvp,uciekał,uhał, manasował i tyle. W trapie jeszcze sdki puszczał w jednego sorca.Te noobki co go biły miały więcej razy red hp niż on sam.
nao combo plx?
Misterio
04-03-2007, 16:20
15:16 Master Macavelli [101]: RECE DO GORY! LEZYSZ KURWO! \o/ < Taki kozaczek a zapewne sam by szybciej się złożył
Boże ale oni są żałośni ....no comment......
Milten The Druid
04-03-2007, 20:36
Omg koles gral dobrze ale zeby odrazu mowic ze ma najlepsze pvp na selenie... bardziej ci co go gonili odwalali a jak juz po 15 minutach z trudem go zabili to malo sie nie zesrali ze szczescia.
Koleś nie jest zły chociaż popełnił pare błędów, szczególnie koło kazzo gdzie przy użyciu m walli mógl luzem uciec. Ale tak naprawdę to że zabili go po 15 minutach a nie od razu, to wina tych żałosnych hlvlowych n00bów co sd nie noszą, lmao. Powinien od razu paść bez gadania, jakiego by pvp nie miał.
Czy ja wiem czy takie uber pro mastah i wogole pvp...
Byli sami knighci i Alu
Alu nie mial sd >.>
to nie ma znaczenia :/ i tak robil z wami co chcial :/
Pff.. ladnie uciekal z trapow :D Dobry jest i tyle
Ghost111
05-03-2007, 09:47
Co prawda to prawda, nooby bily go nieslychane :S
Ale to ze koles ma dobre pvp nie podlega dyskusji, poszukajcie filmiku jak uciekl 3 pallom 100+ majac wtedy 70~ level na facc
Iomer Thunderblade
05-03-2007, 11:08
szaranczq, nie z nami mnie tam nie bylo, bylem z psem !
Triciol Pogromca
05-03-2007, 20:03
Pełen szacunek dla niego,
Ma pvp za ten cały team który go bił... Naprawdę dobre pvp
Jucha Furora
05-03-2007, 21:07
Lol z takim teamem to przeciez trudno ubic 80 palla!
Jeszcze sorek ladowal po 300+ z sd Thorval* wyrośnie z lvlem jak wizav i bedzie was po kolei jechal;]
Niedojże uciekal z trapow jak chcial to jeszcze to :
20:01 Arvit [110]: nikt nie idzie po nas
20:01 Arvit [110]: co nie?
Żałosne.
Co prawda to prawda, nooby bily go nieslychane :S
Ale to ze koles ma dobre pvp nie podlega dyskusji, poszukajcie filmiku jak uciekl 3 pallom 100+ majac wtedy 70~ level na facc
Jakbyś mógł to podaj mi link do tego filmiku, z chęcią go obejże. :)
-BaDziK-
05-03-2007, 22:52
Też chętnie obejrzę filmik z tymi 100+ palami :P
@ topic
Thorval ma dobre pvp i na tym koniec. Dobrze ucieka z trapów, umie sobie poradzić w sytuacji 1 vs 10 z czego 2-3 nadaje sie do bicia :]
Plus za akcję Thorvala, minus za sposób teamu...
Nie tyle on jest dobry, co goniący go są po prostu słabi. Chociaż fakt - kilka razy ciekawie rozwiązał sytuację, więc mu odmówić jakiegoś pvp nie można.
Nie tyle on jest dobry, co goniący go są po prostu słabi. Chociaż fakt - kilka razy ciekawie rozwiązał sytuację, więc mu odmówić jakiegoś pvp nie można.
ale ja cie lubie <ironia>
alkoOholik
06-03-2007, 00:26
Lenrock masz może ten filmik jak on zabija Pugge~ i pozniej ucieka Puge, Nortecowi etc~ ?
I idź spać bo jutro masz próbne testy na koniec 3 GIM :D
Trai'ler
06-03-2007, 00:38
Nie ma co się odrazu tak podniecać jego pvp , owszem ma dobre pvp.. Ale to , że wyszedł z tylu trapów to nie atut jego pvp , tylko wada tych co trapowali ... Gdyby ci trapujący byli chociaż troche uzdolnieni to ten pal by padł pod dp na pierwsze kombo :confused:
Ale filmik nawet fajny :s
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.