Pokaż pełną wersje : Some Fun Numer Two W Roli Głównej Siwy~,Piki~,Diel~
Some peking :
http://www.speedyshare.com/805414505.html
rehost:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19938
Smieszny ten 51 druid i ten 39 ale fajnie go trapnelismy na zamku lol :P
Albo napisz all tytul tematu po angielsku, albo all po polsku, a nie co drugie slowo w innym jezyku -.-' Filmiku nie ogladalem wiec nie skomentuje...sorry za offtop.
Albo napisz all tytul tematu po angielsku, albo all po polsku, a nie co drugie slowo w innym jezyku -.-' Filmiku nie ogladalem wiec nie skomentuje...sorry za offtop.
No taa..
A ten druid faktycznie smieszny.
Zal.pl
Boshe....Prawie 2 Padlo od Guarda.....
Zal takiego Filmiku...:o
hehehhe dzieki :D ej ale przeciez gość sam pisze po polsku i angielsku a mówi na mnie "all" "sorry"
No taa..
Nie udawaj madrego bo nim nie jestes. Post to nie nazwa tematu a zwroty takie jak offtop, sorry, i all uzywa sie dla skrocenia pisania, i sa uzywane powszechnie w internecie. Za to nie widze powodu pisania "numer two".
Btw. wiedzialem ze ktos mi to wytknie :] pisalem w polowie z premedytacja ;)
Nie udawaj madrego bo nim nie jestes.
Nie znasz mnie. Po za tym mam bardzo wysoką samo ocene.
hehehe sory wybaczycie mi ?? juz to sie nie powtórzy prosze o rozpatrzenie mojej prożby
gavreonien
05-03-2007, 22:15
Ja chce jedynie pogratulować ortografii boCHaterom filmu... tragedia..
A co do Boorex'a, nie znasz Frappera to się nie odzywaj.
Ej a my ci chcemy pogratulować dałna i zjebanego ryja : )
"Dalna"?Btw widziales chociaz Jego zdjecie ze sie wypowiadasz na temat Jego wygladu?Gosc mial racje bo Wasza ortografia byla cudowna.
"Dalna"?Btw widziales chociaz Jego zdjecie ze sie wypowiadasz na temat Jego wygladu?Gosc mial racje bo Wasza ortografia byla cudowna.
ehh widac że z twoja ortografią też nie jest zadobrze :) bo czasem nie trafie w klawiature to już bendą wypominać "wygladu" ja wole sie pomylić w grze niż ty masz sie mylić w wypominaniu tego haah gosciu wymiatasz nie napisałeś przez ą XD
Ja nie robie bledow ortograficznych...btw nie mam polskich znakow :< czyli twoim zdaniem mam napisac "wyglondu"
gavreonien
06-03-2007, 21:15
ehh widac że z twoja ortografią też nie jest zadobrze :) bo czasem nie trafie w klawiature to już bendą wypominać "wygladu" ja wole sie pomylić w grze niż ty masz sie mylić w wypominaniu tego haah gosciu wymiatasz nie napisałeś przez ą XD
Ahhh, o sorry, gratz, mistrzu nietrafianiawklawisze.
Brawa dla ciebie szefie sie kozaczy taki lamus przed kompem w okularkach : )
i siedzi przed tibia 24/7 żeby nie spaść ze swego 20 lvla na swiecie no-pvp gratulacje...
Brawa dla ciebie szefie sie kozaczy taki lamus przed kompem w okularkach : )
i siedzi przed tibia 24/7 żeby nie spaść ze swego 20 lvla na swiecie no-pvp gratulacje...
No tak. Fakt, Gav nosi okulary ale gra w Tibie tyle co nic, jak ja. Nie znasz kogos to sie o nim nie wypowiadaj 'kozaczacy lamusiku', okay? Btw. Jak ktos nosi okulary to jest lamusem?
gavreonien
07-03-2007, 16:23
Uwielbiam te riposty , ahh one są piękne.
A co do tych 24/7 przy Tibii to mogę Cię zapewnić, że siedzę dużo dłużej.
Wy jakos tez mnie nie znacie ...i gadacie jestem wkur...wiony ze tacy ludzie sa na forum ...
No taa..
Są słowa, które zostały już przyjęte w języku polskim i powszechnie używane, tj. sorry itp. Słowo "off-topic" nie ma swojej polskiej wersji ;)
@Topic
Komenty nie zachęcają do ściągania :p
A ja nadal Cie prosze o porade jak mam pisac te wyrazy?
mnie XD? czy tego up(wyżej)
Oczywiscie ze Ciebie,skoro to Ty wytknales mi blad tam gdzie nie mialem polskich znakow.
Sprawdz w słowniku :) przecież to twój najlepszy przyjaciel on cie nie zdradzi
Bys przeczytal kilka postow w tyl a nie robisz z siebie idiote...;/
Dobra Wez Nie Gadam Z Toba Nie Pisz Juz
Hmm zgadzam sie,lecz twoja wypowiedz swiadczy,ze nie masz argumentow do dalszej obrony.
@down
Dziekuje bardzo ; )
Ok wygrales idz sie pochwal mamie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.