PDA

Pokaż pełną wersje : Fortera War

Astistan
04-03-2007, 14:58
Padają wysokie lvl

http://rapidshare.com/files/19276723/auhehueheu.rec

Następny filmik z 8 Marca padają same 100+

http://rapidshare.com/files/19942555/KimoFight8.rec.html

Luppy
04-03-2007, 22:13
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 53 minutes)

Rehost plx.

Foto_scr
04-03-2007, 22:59
Rehost:
http://www.MegaShare.com/122704 [Uwaga! Klikasz na własną odpowiedzialność!]

Tiases'Master
05-03-2007, 00:31
Bardzo fajna wojna oraz dużo fragów no i dobry widok bo w końcu z oczów EK ; ]

Argen
05-03-2007, 00:36
@up

"oczów" w totku nie wygralem, wiec nie kalecz naszego jezyka (to boil :<).

Astistan
05-03-2007, 01:09
Od nich padło 10 osób.
Na filmie nie widać wszystkich fragów.

Luppy
05-03-2007, 13:47
Od nich padło 10 osób.
Na filmie nie widać wszystkich fragów.

A teraz policz wszystkie fragi.

Excalibur 42 : 32 Gate of Satan

Dziekuje...

Excalibur _/

Astistan
05-03-2007, 14:26

Dziekuje...

Excalibur _/

to nie zmienia faktu ze i tak przegracie

Jacek Chan
05-03-2007, 15:54

Dziekuje...

Excalibur _/

nie wiem za co dziękujesz, wszyscy dobrze wiedzą, ze ta wojna sie skonczy jak dwie poprzednie. Znowu zostaniecie wychujani. Potraficie walczyc i wygrywac jesli macie przewage 10 osób. to, że wygraliśmy już drugą open battle z dwóch to nie przypadek. Za każdym razem siły były wyrównane tyle, że Br zbytnio sie boją zaryzykowac wyjście z pz :).

Ke'to
06-03-2007, 00:08
nie wiem za co dziękujesz, wszyscy dobrze wiedzą, ze ta wojna sie skonczy jak dwie poprzednie. Znowu zostaniecie wychujani. Potraficie walczyc i wygrywac jesli macie przewage 10 osób. to, że wygraliśmy już drugą open battle z dwóch to nie przypadek. Za każdym razem siły były wyrównane tyle, że Br zbytnio sie boją zaryzykowac wyjście z pz :).

Ależ spokojnie... xDD
Prawda open battle się liczą głównie ale nie tylko... Przegraliśmy dlatego bo mieliście lepsze zgranie a my sie rozproszyliśmy... no i Hotkeye robią swoje :S
I nie gadaj ze potrafimy wygrywać tylko jak mamy prewage 10 osób na wcześniejszych wojnach prawie zawsze było nas mniej a jakoś nie jedną bitwe wygraliśmy co prawda ze w tej wojnie coś nam nie idize na openach no ale jescze nie mamy dobrego zgrania xP

Luppy
06-03-2007, 00:13

Nie po to Mayestik znów zebrał wszystkich aby przegrać , gadałem dziś z nim i mogę powiedzieć tyle że taktyka Ex~ się zmieni , u was wystarczy zabić 3-4 osoby które dowodzą bitwą a reszta nie wie co ma robić...

P.S: Tylu was tam jest a nawet na Ts'a lub Ventirlo was nie stać... cały czas tylko Bezel pisał 1...2...3 tera to już to nie za bardzo skutkuje

Poza tym wasza walka kończy się tylko na trapowaniu i wybijaniu pokolei... Ale jak mówiłem to się zmieni , po obejrzeniu kilku filmów widzę że w waszych szeregach panuje chaos.. a angażowanie wszystkich polaków w wojnę jest błędem... chodzi mi o np. Jess Dran itp.

Ke'to
06-03-2007, 09:22
Khaos montefori
Mar 06 2007, 02:29:38 CET Killed at Level 124 by Spin Master and by Shaks Van'healsing

Punisher of fortera
Mar 06 2007, 02:30:38 CET Killed at Level 131 by Stalker Mage

Zeex emo
Mar 06 2007, 02:49:35 CET Killed at Level 59 by Crifizop and by Kauzs

No no 2 ważne osoby padły :PP potem postaram sie skołować filmik to zapodam...

Astistan
06-03-2007, 09:37
Nie po to Mayestik znów zebrał wszystkich aby przegrać , gadałem dziś z nim i mogę powiedzieć tyle że taktyka Ex~ się zmieni , u was wystarczy zabić 3-4 osoby które dowodzą bitwą a reszta nie wie co ma robić...

P.S: Tylu was tam jest a nawet na Ts'a lub Ventirlo was nie stać... cały czas tylko Bezel pisał 1...2...3 tera to już to nie za bardzo skutkuje

Poza tym wasza walka kończy się tylko na trapowaniu i wybijaniu pokolei... Ale jak mówiłem to się zmieni , po obejrzeniu kilku filmów widzę że w waszych szeregach panuje chaos.. a angażowanie wszystkich polaków w wojnę jest błędem... chodzi mi o np. Jess Dran itp.

Myślisz że my nie mamy taktyki??
To się jeszcze zdziwicie :]