Pokaż pełną wersje : 45 knight owned
Nie wyszly nam combosy to padl jak mu sie uhy skonczyly - szybka akcja
haxxor (http://www.tibicams.tibianetwork.com/de/movies/show/19951)
Szymoneczek
04-03-2007, 18:58
Sciagam zaraz dam edit i skomentuje ;). Zeby ludzie nie mysleli ze jest Evul Hakierem ;p.
EDIT:
Akcja calkiem ladna. Ale wedlug mnie takim squadem mogliscie wybrac sie zabic kogos lepszego. :)
Tiases'Master
04-03-2007, 19:11
Filmik taki sobie bo tak jak mówiłeś, że zabiliście go dopiero jak mu się uchy skończyły no i gość to lekki newbie. Mógł sobie naładować manę a potem bić tego DSa i szybko go dobić Exori i by było po trapie DSami. Przynajmniej by miał jakieś szanse na ucieczkę.
Sciagam zaraz dam edit i skomentuje ;). Zeby ludzie nie mysleli ze jest Evul Hakierem ;p.
EDIT:
Akcja calkiem ladna. Ale wedlug mnie takim squadem mogliscie wybrac sie zabic kogos lepszego. :)
kumpel napisal ze ida klepac 45 najta to sie podpialem tylko, nie mialem wplywu na to kogo lejemy.
09:27 Elonturio [33]: my tu]dancing shadows
09:27 Elonturio [33]: mozemy zrobic
hahha i co jeszcze?
You made my day XDDDDDD.
Jucha Furora
05-03-2007, 20:36
W sumie nie brzydko...Ale jak My z Susan-darkiem sie wybralismy to 42 kina szybciej padl i od mniejszych lvli tzn 15-20
09:27 Elonturio [33]: my tu]dancing shadows
09:27 Elonturio [33]: mozemy zrobic
hahha i co jeszcze?
You made my day XDDDDDD.
Nie wiem co to byl za kolo on tam random chyba, dlatego nie potrafilsmy zgrac tego bo z sevionnem mi sie elegancko peczy on wie na czym sprawa polega.
16:09 Elonturio [33]: ja ide od gury a wy we 2 od dolu
16:09 Elonturio [33]: karzdy po 2
16:13 Elonturio [33]: qrwa mac tylko podeszlem patrze a on wychodzi a jakis 70 wpada
:baby: :cup:
Gratulacje... nie ma to jak opublikować swe umiejętności władania językiem ojczystym. ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.