Pokaż pełn± wersje : Nortec Nocturna 128RP DIE
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19981
Masslog w wykonaniu Ultimation .
Filmik nie mój.
Wojtas_Smieciarz
04-03-2007, 22:57
Wedlug mnie: dobre zgranie, szybko padl i tak ma byc. Oby wiecej bylo takich filmów.
"WEZ DO REKI GRUBY KIJ I PIER**LNIJ SWE W RYJ. BIJ GO MOCNO, BIJ GO ROWNO, PRZECIEZ WIESZ ZE BIJESZ GOWNO. "
Down: to byl cytat z tego filmu-.-' po drugie jesli sadzisz ze nie, no to twoj avatar mial wplyw na ulozenie takiego sformulowania. Drugim powodem na ten tekst jest to ze jeden szwed ukradl mi brass legi :( dla mnie to samo jak by mi matke zadzgali nalesnikiem :( chamstwo i tyle! >.>
"WEZ DO REKI GRUBY KIJ I PIER**LNIJ SWE W RYJ. BIJ GO MOCNO, BIJ GO ROWNO, PRZECIEZ WIESZ ZE BIJESZ GOWNO. "
Widzę, że masz trudne dzieciństwo. :/
Film - piękna akcja :)
Wedlug mnie: dobre zgranie, szybko padl i tak ma byc. Oby wiecej bylo takich filmów.
Down: to byl cytat z tego filmu-.-' po drugie jesli sadzisz ze nie, no to twoj avatar mial wplyw na ulozenie takiego sformulowania.
Wiesz, ,że jaki¶ kole¶ pochodzenia szwedzkiego ukradł ci twojego super scale armora to nie znaczy ,że wszyscy szwedzi s± beee.
Tiases'Master
04-03-2007, 23:56
Filmik jest super jak każdy z tego Servera ; ) Mam nadzieje, że skopiecie tych Szwedów za to co nam robili przez taki długi czas...i teraz to niech oni maj± te całe Paymenty...ubijcie Puge Nocturna, Wielkiego kozaka. A jak przyszedł i chciał ode mnie BoHy i mu nie dałem to cwaniak nie umiał mnie ubić. I dlatego udaje takiego kogo¶ bo ma przy sobie dużo kumpli na hlvlach...
Raks Ninja
05-03-2007, 00:39
Koles co kreci ten film ma kozacki name xD
MagField
05-03-2007, 01:35
Wujek od pierogow hehehe kozak max filmik tez wyjebany
edit:
p.s ten co kręcił ma do dupy m lvl jak na ten lvl :D
Jak widze to szwedzi padaja jak muchy ;o
Nolduriel
05-03-2007, 18:07
Filmik jest super jak każdy z tego Servera ; ) Mam nadzieje, że skopiecie tych Szwedów za to co nam robili przez taki długi czas...i teraz to niech oni maj± te całe Paymenty...ubijcie Puge Nocturna, Wielkiego kozaka. A jak przyszedł i chciał ode mnie BoHy i mu nie dałem to cwaniak nie umiał mnie ubić. I dlatego udaje takiego kogo¶ bo ma przy sobie dużo kumpli na hlvlach...
Bardzo cierpisz?
Wujek od pierogow hehehe kozak max filmik tez wyjebany
edit:
p.s ten co kręcił ma do dupy m lvl jak na ten lvl :D
a mial robic runki pod domkiem? :> Zadaj sobie to pytanie kilka razy i odpowiedz.
Akcja niezla, fajnie padl ;]
Mateuszek10
06-03-2007, 17:14
Wiesz, ,że jaki¶ kole¶ pochodzenia szwedzkiego ukradł ci twojego super scale armora to nie znaczy ,że wszyscy szwedzi s± beee.
a KURWA NIE Sˇ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.