PDA

Pokaż pełną wersje : Pożegnanie

Master of Spells
17-09-2004, 14:42
Cóż, widzę że na tym forum sprawiedliwości nie ma i nie będzie. Gopare Del'Wawenti(dzięki za pozdrowienia:confused: ) dostał bana. Za co? Za pomyłkę? Za to że się wkurzył za (nieprawdziwe) skasowanie jego opowiadania? LUDZIE, uświadomcie sobie, TO NIE JEST POWÓD! No, chyba, że na tym forum moderatorzy to świętość i nietykalne *****. Tak więc opuszczam to forum. Do niezobaczenia.

Dr.Unknown
17-09-2004, 14:50
noto pa, krzyżyk na droge

Dan the Automator
17-09-2004, 14:54
A przeczytaj prosze jeszcze raz ten temat - http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=11645 a w szczególności pierwszy post. Dalej myślisz że jest bez winy? A pozatym to jest słonik, a słonik miał chyba też bana.. więc...?

Dr.Unknown
17-09-2004, 15:02
A przeczytaj prosze jeszcze raz ten temat - http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=11645 a w szczególności pierwszy post. Dalej myślisz że jest bez winy? A pozatym to jest słonik, a słonik miał chyba też bana.. więc...?

Właśnie to przeczytałem dzięki Dobo za link, ten...gopare Del'wawenti...eh co tu komentowa...oby mniej takich na forum:( a masz moze jeszcze to jego opowiadanko gdzies??)

Baron Kaldrick
17-09-2004, 15:51
Cóż, widzę że na tym forum sprawiedliwości nie ma i nie będzie. Gopare Del'Wawenti(dzięki za pozdrowienia:confused: ) dostał bana. Za co? Za pomyłkę? Za to że się wkurzył za (nieprawdziwe) skasowanie jego opowiadania? LUDZIE, uświadomcie sobie, TO NIE JEST POWÓD! No, chyba, że na tym forum moderatorzy to świętość i nietykalne *****. Tak więc opuszczam to forum. Do niezobaczenia.
Wyzywanie uzytkownikow, spammowanie, zakladanie glupich tematow, wtorny analfabetyzm, klamstwa, to nie jest powod? Juz rybka mnie obchodzi, ze mnie probowal obrazic - bo wychodzilo mu to tak dobrze jak jego opowiadania~ Ale nie bedzie kur.wa jezdzil po innych uzytkownikach~

n3m3s!s
17-09-2004, 17:54
Papa. Jednego użyszkodnika mniej.

Gonzo von Krenzel
17-09-2004, 18:23
Pa! Będę tęsnił! :(
P.S. Dlaczego coraz mniej komicznych userów zostaje na forum? :(

$corcerer
17-09-2004, 20:51
Do zobaczenia w piekle.

Khan
17-09-2004, 22:00
"You see Polak."

Trudno, tacy ludzie są i tyle.

Irux
18-09-2004, 19:01
Fajnie, o jednego ushera mniej.

Shanhaevel
18-09-2004, 19:34
Szczęśliwej drogi już czaaaas!

Narq. Hm.

Ashlon
18-09-2004, 21:16
jestescie podli nie dobra jusz niema sensu tego ciagnac ja jestem SLONIK noi co lzej wam ????aha SHI-DEVIL

TY dzi*** jem**** ja kurdupel m160 wzrostu i kur** ja niby kurdupel ty jesteś kurdupel i tyle ***** i tyle i plz przymknij sie jusz

Jesli to jest "blont" i "nieprozumienie", to kaldrick jest mily xD

Papa. Jednego użyszkodnika mniej.

Swiete slowa.

she_devil
18-09-2004, 22:08
Będziemy tęsknić.

W drogę póki serce młode, póki jeszcze sił wystarczy Ci by wyruszyć pod wiatr.*

a co do tego textu to jakie znacie wyrazy obrazające zaczynające sie na "jem"? Może jem banana i jestem wyższa:P:D

* Kawałek piosenki "W drogę". Przerobiony.

Ashlon
19-09-2004, 09:25
Widac chlopak chcial napisac je.bana, ale patrzac po jego inteligencji i oto grafi ;) cos mu nie wyszlo.

PiXik
19-09-2004, 10:52
Nie ten temat nie ten post edtyuje posta bo napisałem tam gdzie nie trzeba
Słonik miał kolegów brawooooooo:PJa też kiedyś się żegnałem z forum ale postanowiłem ignorować wszystko i wpuszczać czasem ssy,lub wypowiadać się,nigdy się nie żegnaj jeśli nie byłeś mapetem moderatorów,lub jeśli wiesz że masz tu grono fanów/fanek;]

n3m3s!s
19-09-2004, 12:56
slunik nie rub teko bo wszyscy zaplaczemy <cry>A tak serio jak odchodzisz to nawet nie zakładaj tematu tylko po prostu tu nie wchodź.Co do ortów to masz talent:P
ps.ja myśle że jakiś moderator stworzył słonika na forum żeby nie było nam smutno co wy na to:P??:DWypadałoby najpierw przeczytać cały temat i dopiero pisac, bo wtedy moze uniknalbys bledow logicznych....chociaz pewnie nie bo w Twoim przypadku wszystko jest możliwe. ;)
Co do ortów to masz talent No tym mnie położyłeś na łopatki..hrhrhr bo zawsze myslalem ze Wy sie razem ortografii "uczyliscie".

PiXik
19-09-2004, 17:28
Wypadałoby najpierw przeczytać cały temat i dopiero pisac, bo wtedy moze uniknalbys bledow logicznych....chociaz pewnie nie bo w Twoim przypadku wszystko jest możliwe. ;)
No tym mnie położyłeś na łopatki..hrhrhr bo zawsze myslalem ze Wy sie razem ortografii "uczyliscie".
Właśnie nie przeczytałem całego tematu bo ogladałem forum i przez przypadek tutaj to napisałem co do ortow to specjalnie tak napisałem jak słonik pisze pps.zaraz zedytuje.

]v[ichal
21-09-2004, 21:35
No tym mnie położyłeś na łopatki..hrhrhr bo zawsze myslalem ze Wy sie razem ortografii "uczyliscie".
HAahahahahahahahahaahh xD dobre..
Słonik miał kolegów brawooooooo
ano mial....troche z nim gadalem (dawalem mu rzeczy na isarze bo sobie nie radził ) , i musze przyznac ze zachowywal sie inaczej niz na forum....
ale nvm , zal mi go (chyba nikt nie chciałby byc tak brutalnie wysmiewany),
Zawsze chetnie czytalem jego posty , moze nie ze wzgledu na zawarta w nich wiedze , ale zawsze....no trudno ban to ban fakt troche przesadził.
@master of spells~
baba ^.-

limenu
21-09-2004, 22:25
"nie płacz, kedy odjadę..."

szczerze..to twuj kumpel popełnil jedną klapę za drugą i dostał właśnie za to bana XD..a to że odchodzisz to twoja sprawa..myślałeś że się ktoś tym przejmie? Ja się z mostu nie rzuce.

PS. Za wtórną ortografię to ja powinienem pujść do więzienia :D
Pani od polaka mówi że mam coś nie tak..dysgrafia czy dyslekcjia..ni pamiętam...może wkleję swoje opowiadanie o "czerwonym gołębiu" XD
Dawno temu je napisałem...1 gimnazjum? nie ważne...przepisze kiedyś i wstawie..