PDA

Pokaż pełną wersje : Historia postaci

Pbu
05-03-2007, 17:24
............

Vil
05-03-2007, 19:39
Jest to wg mnie bardziej pomocne od poradnikow w stylu "idz tam... bij tak... to... a to...".

Zdecydowana wiekszosc poradnikow wlasnie na tym sie opiera.

Jest bardzo malo ludzi ktorzy poradniki probuja napisac patrzac na temat szerzej niz to co sami zrobili, tego typu poradniki znikaja po 1-2 dniach jako malo wartosciowe. Nie ma sensu wklejac ich tutaj, zwlaszcza ze wartosc dydaktyczna wiekszosci z nich jest mierna ( bo swiezy gracz nigdy nie odkryje dobrej miejscowki jesli zleci sie 20 dzieciakow z 15 levelami i beda w kolko pisali o trollach/ rotach/ guardach ).

Kiepsko widze przyszlosc tego tematu.

alkoOholik
06-03-2007, 00:19
achh... jak ja sie wtedy rozpisałem xD
Dzięki, że uważasz te słowa za troche mądre =)

Pbu
06-03-2007, 18:48
...............

Abus_LoLo
06-03-2007, 20:58
Mnie sie podoba taki temat B) spoko jest , ale mam prozbe dajcie cos dla knighta jakis poradnik tego typu;) bardzo by mi sie przydal bo zaczolem grac nowym knighten na harmoniB)
@topic
Gdybyscie to wszesniej dali (okroku temu) to mozliwe ze kariera mojego palla byla by bardziej swietlista :D ok GZ dajcie wiecej

Viltherius
07-03-2007, 21:46
Podzielam zdanie Pbu'a i Abus_LoLo'a ;) O wiele lepiej i przyjemniej sie czyta to niz zwykle poradniki. Tylko ze malo komu sie chce pisac historie postaci ale jakby ktos mogl to Thanks :)