Pokaż pełną wersje : Eternal Oblivion Dead!
Były najlepszy knight w tibii umiera w najwarzniejszych momentach, przy mecie!
http://img167.imageshack.us/img167/2633/eternobldeadax0.png (http://imageshack.us)
Człowiek prwadził przez długi czas, a gdy wyprzedził go nasz rodak, PADŁ! Stres? Załamanie?
A wy co o tym sądzicie?
już sikam w majtki
OMG a kogo to interesuje podnieciłeś się tym tak ;/
Iomer Thunderblade
06-03-2007, 15:50
najważniejszych*
Pozatym, slyszales o czyms takim jak kick moze? Albo poprostu duzo crapu go lalo.
Jak to ktos tam powiedzial pierdolisz jak potluczony
Człowiek prwadził przez długi czas, a gdy wyprzedził go nasz rodak, PADŁ! Stres? Załamanie?
A wy co o tym sądzicie?
STers załamanie ? w tym momencie zaliczylem zonka... ;d
a moze kick, padl net ... ?
kiedy skonczy sie (za przeproszeniem) pierdolenie o tym hi lvl przezywacie ich lvl
dedy i zycie chyba bardziej od nich samych ...
Mysle ze jak dowiedzial sie o tym ze prowadzi mateusz smok big to siedzac na demonach posral sie i jak wycieral dupsko to go jakis demon ubil o.0
Foto_scr
06-03-2007, 16:07
@up
Rotfl.
@temat
Powieś się na skakance.
omg_1991
06-03-2007, 16:34
Slowami nie moge opisac tego co poczulem na rl po przeczytaniu tego posta....anyways...pie**olisz jak potluczony.
Co do tematu...szkoda mi eternala, szkoda ze padl :/
heh ....szkoda szkoda .... ;( to jest wielka legeda tibi :evul: heh ....
Tjor masaker pro skater
06-03-2007, 16:39
Jeśli to nie jest podpucha,(a z tego co widze to nie jest) to żałuje twojemu najblizszemu otoczeniu. Zaprawde żyjemy w dniach ostatnich ; o
borowik_
06-03-2007, 16:53
Były najlepszy knight w tibii
Jak to byly?Widzial ktos kiedys lepszego knighta??Ja nie -.-
loool moze bedziecie zakladac jeszcze tematy jak MDW , EO , TD i Seromontis zsika sie w majtki zeby nei zdedzic na demona... screeny tez zalatw jak go mama im ubiera nowego pampersa.
Zkonczcie z tymi temnatami, tu nic nie jest isiotnego, nikogo to nie obchodzi ze zdedzil. Dajcie juz spokoj. To forum przez tych 12 latkow schodzi na psyy :/
Niedlugo bedzie zakladany codziennie nowy temat o ilosci wbitego expa przez EO czy Mateusza~ ...
n/c
P.S kogo za przeproszeniem obchodzi ze padl ? Zrozumialbym jakby padl od ludzi, ale od demona? Szkoda mi zzioma :\
Piotrek Marycha
06-03-2007, 17:05
loool moze bedziecie zakladac jeszcze tematy jak MDW , EO , TD i Seromontis zsika sie w majtki zeby nei zdedzic na demona... screeny tez zalatw jak go mama im ubiera nowego pampersa.
Zkonczcie z tymi temnatami, tu nic nie jest isiotnego, nikogo to nie obchodzi ze zdedzil. Dajcie juz spokoj. To forum przez tych 12 latkow schodzi na psyy :/
zdedzic jak go mama im Zkonczcie isiotnego
To moze teraz ty sie pochwalisz ile masz lat?
BTW, wszyscy starają sie byc "coool" ze niby sie nie interesuja i ze ich to nie obchodzi bla bla, a chcąc czy nie chcąc takie osoby jak EO stają sie sławne a o takich osobach sie mówi i nic w tym dziwnego
Marchewka
06-03-2007, 17:05
Niedlugo bedzie zakladany codziennie nowy temat o ilosci wbitego expa przez EO czy Mateusza~ ...
n/c
P.S kogo za przeproszeniem obchodzi ze padl ? Zrozumialbym jakby padl od ludzi, ale od demona? Szkoda mi zzioma :\
zgadzam sie, widze tylko osoby konto zalozone dzisiaj i wpizdu tematow pisza "MDW 300lvl!" kisiel w gaciach.
No i teraz co ja mam powiedzieć? Zbluzgać was? Udajecie, że was to nie interesuje, a sami byście zobaczyli że zginął... za miesiąc. Zdziwiło mnie, że padł, lecz widać, że jest to dla was codziennością, że taka postać jak EO ginie. Końcowe zdanie napisałem z humorem, groteską ironii, lecz oczywiście ktoś MUSI się popisać jaki on to jest super " Bo mnie to nie interesuje muhahaha a ty masz kisiel w gaciach ahahah bo on padł hahaha!!!11". Większość taki właśnie poziom prezentuje, więc jeśli macie coś do powiedzenia, to przynajmniej niech to będzie odrobinę inteligentne :)
@ Piero - jak to kogo to interesuje? Ciebie! Bo po co wszedłeś do tematu który jest WYRAŹNIE zatytuowany i wiadomo o co chodzi? "Niedlugo bedzie zakladany codziennie nowy temat o ilosci wbitego expa przez EO czy Mateusza" - no to ładne masz plany na przyszłość.
@ Zen - "forum przez tych 12 latkow schodzi na psyy :/", więc błagam Cię, usuń konto, nie będziesz już więcej odpowiedzialny za destrukcję forum. "screeny tez zalatw jak go mama im ubiera nowego pampersa." - myślę, że chciałbyśzbaczyć takiego screena. Ale niestety nie zobaczysz. A to ci pech :/
@ borowik_ - przepraszam, mój błąd.
@ dimi - specjalnie dla ciebie, sucho, z pogardą - "Słuchajcie EO padł, pech, ale ch*j z tym, to mnie nie interesuje." Hm. "kiedy skonczy sie (za przeproszeniem) pierdolenie o tym hi lvl przezywacie ich lvl
dedy i zycie chyba bardziej od nich samych ..." Yes, my master. I dont know, my master.
@ Tjor - źle widzisz. Co do twoich "Czasów Ostatnich" - może się tak zabij? Już ulice będą czystsze, a czasy staną się przedostatnimi. Pozdrwienia od mojego otoczenia, one cie wszystkie pozdrawiają.
@ Foto_scr - tej co mi pożyczyłeś? Przykro mi, pożyczyłem Tjorowi, nie miał pomysłu jak oczyścić świat, pomyślałem, że twój pomysł będzie dobry. A może oddam ci coś innego do zabawy? Jakiegoś keya, którego dla zabawy rozbierzesz w Delphi? Ehh
No i przepraszam za możliwy brak "O" w tekście, klawiatura mi ją przycięła.
Pozdrowienia dla was od 12 letniego, wiszącego na skakance chłopca bez marzeń.
@autor tematu
zadzwoń do Radia Maryja może Ci Ojciec Dyrektor pomorze.
Foto_scr
06-03-2007, 17:51
A może oddam ci coś innego do zabawy? Jakiegoś keya, którego dla zabawy rozbierzesz w Delphi? Ehh
Jak chcesz, to możesz mi coś podesłać. Wszystko chętnie przejrzę.
Polecam, 12/10.
Pozdrowienia dla was od 12 letniego, wiszącego na skakance chłopca bez marzeń.
Jakby coś, to ja z Gdańska jestem.
Mysle ze jak dowiedzial sie o tym ze prowadzi mateusz smok big to siedzac na demonach posral sie i jak wycieral dupsko to go jakis demon ubil o.0
Tak to wszystko tłumaczy xD , myślę podobnie ; )
To moze teraz ty sie pochwalisz ile masz lat?
BTW, wszyscy starają sie byc "coool" ze niby sie nie interesuja i ze ich to nie obchodzi bla bla, a chcąc czy nie chcąc takie osoby jak EO stają sie sławne a o takich osobach sie mówi i nic w tym dziwnego
te b;edy sa z tego ze szybko pisze. niepodoba sie? moze mam w podppisie napisac przep[raszam za moje b;ledy, tylko ze jak 3/4 lacznie z toba na tym forum dysleksji nie mam lat pewnie mam wiecej od ciebie,
a ten drugi koles co tam napisal na mnie ze powinienem opuscic forum, sam ospusc forum, poprostu wkur**a mnie takie cos jak t ymowisz i to co sie dzieje na tym forum, a i w przeciwisnstwie do ciebie na tym forum juz siedze troche czasu pajacu. A i masz dziwne skojarzenia ze zaraz bym chcial moze go wyruchac patrzac na te ss jak go stara ubiera w pampersy? po 1 to byla ironia dorosly czlowieku, nawet tego nie umies zodroznic i sam pewnie chcia;lbys screny i tym sposobem wurraziles sowje glebopkie niewyrzyte odczucia ze chcialbys wyru***c eternala..... czyli wychodzi na to ze sam musisz wyjsc z tego forum. bb wielki dorosly pro i masta forumowiczu i pg'mowiczu i wogole wszystkim kim jestes wielki wszystko wiedzacy guru.
a nbiech strace bo szybko pisalem......sory za podwojne litery zangielszczenia, i przetasowania liter w slowach.
Pasi??
up: pasi B)
topic: mysle ze mial problem z netem , ot co. Nie ma się czym podniecać
Dzwońcie już do programu Interwencja, bo przez EO mogą zginąć kolejni, młodzi naśladowcy tego wielkiego mistrza ;) Nie możemy tego tak zostawić.
P.S. Zamieszczenie tego tematu sponsoruje firma DROM 8o
@ Piero - jak to kogo to interesuje? Ciebie! Bo po co wszedłeś do tematu który jest WYRAŹNIE zatytuowany i wiadomo o co chodzi? "Niedlugo bedzie zakladany codziennie nowy temat o ilosci wbitego expa przez EO czy Mateusza" - no to ładne masz plany na przyszłość.
Wiesz, zazwyczaj jak jest temat ze jakis hlvl pada to oznacza wojne, skad mialem wiedziec ze zalozyles temat tylko dlatego, ze padl na demonie xDd A co do tych planow na przyszlosc to nie cfaniakuj, bo jedynym zdolnym tutaj do zalozenia takiego tematu jestes Ty ;d
PaktofonikA
06-03-2007, 18:35
Szkoda..ale kazdemu sie zdarza, ty chyba tez masz net kicki czasem.
KrEmAs KAc
06-03-2007, 18:36
Jak padnie MDW to zróbcie nowy temat X( nie raz padłem przez kicka i to na takich dupnych potworkach że szok;)
Kasztaniaczek
06-03-2007, 18:40
ja padlem na 68 lvl przez kicka i na 67 i to w 2 dni i nikt nie zrobil o mnie tematu ;(
Astistan
06-03-2007, 20:44
te b;edy sa z tego ze szybko pisze. niepodoba sie? moze mam w podppisie napisac przep[raszam za moje b;ledy, tylko ze jak 3/4 lacznie z toba na tym forum dysleksji nie mam lat pewnie mam wiecej od ciebie,
a ten drugi koles co tam napisal na mnie ze powinienem opuscic forum, sam ospusc forum, poprostu wkur**a mnie takie cos jak t ymowisz i to co sie dzieje na tym forum, a i w przeciwisnstwie do ciebie na tym forum juz siedze troche czasu pajacu. A i masz dziwne skojarzenia ze zaraz bym chcial moze go wyruchac patrzac na te ss jak go stara ubiera w pampersy? po 1 to byla ironia dorosly czlowieku, nawet tego nie umies zodroznic i sam pewnie chcia;lbys screny i tym sposobem wurraziles sowje glebopkie niewyrzyte odczucia ze chcialbys wyru***c eternala..... czyli wychodzi na to ze sam musisz wyjsc z tego forum. bb wielki dorosly pro i masta forumowiczu i pg'mowiczu i wogole wszystkim kim jestes wielki wszystko wiedzacy guru.
a nbiech strace bo szybko pisalem......sory za podwojne litery zangielszczenia, i przetasowania liter w slowach.
Pasi??
To pisz wolniej.
Bez odbioru.
nock keciron
06-03-2007, 21:03
A ja proponuję w takim razie założyć temat "Kiedy Sunrise wyjdzie z Rooka"
Czy ktoś tu nie wie, że każdy może paść? Net, kick, lag, zepsute F1, interesująca lektura podczas DHQ, trap etc...
Jak padnę - także założę topic ;) i nakłaniam wszystkich użytkowników do robienia tego samego... Tak samo przy advancach - także róbcie nowy temat na każdy (z 'you advanced from level 1 to level 2' także)....
Przecież to takie podniecające oglądać te tematy...
MasterDembik
06-03-2007, 21:14
Żal...........
napewno jest slawny i napewno sie o nim gada jednak troche sie wyroznia od innych graczy ale bez przesady ze do kazdego wydazenia jest zakaldany temat o
tej postaci (tak samo jak o innych) jak kogos interesuja losy EO to sobie sam sprawdzi na erigu ile expa wbil i czy padl czy niepadl itp ...
Po chuj to gowno komentujecie?
Silver Kay
06-03-2007, 21:52
joł łajt men madafaka idz z tym gównem się utop
hehh.. nawet komentowac mi sie nie chce no ale :P
topic@
padles? powstan! Powerade.
no i co z tego ze padl kazdy kiedys padnie
moze teraz jakas zaloba narodowa albo cos bo eternal padl ??
poprostu ZAL.PL X( X(
heh ....szkoda szkoda .... ;( to jest wielka legeda tibi :evul: heh ....
Dlugo w ta gre nie grasz :P EO legeda? on sie pojawil znikad :D legeda to jest bubblu oraz cachero xD jak ja pamietam jak bubble wbila 150 to bylo podniecenie :P
pijopiwnik
07-03-2007, 00:31
heauiheaiueahiueahie
I DOBRZE, ŻE PADŁ !! pewnie neostrade ma heauhieahueiahe
no cóż ale tak kończą wielcy ze strony www.zal.br ^^
Duch Niespokojny
07-03-2007, 11:42
A i masz dziwne skojarzenia ze zaraz bym chcial moze go wyruchac patrzac na te ss jak go stara ubiera w pampersy? po 1 to byla ironia dorosly czlowieku, nawet tego nie umies zodroznic i sam pewnie chcia;lbys screny i tym sposobem wurraziles sowje glebopkie niewyrzyte odczucia ze chcialbys wyru***c eternala.....
Hohoho, chyba mamy następcę Freuda :D
Shadowless
07-03-2007, 12:21
EO Padl jzu jak MDW mial 300...
Nie sązde, że stres mysle, ze chcial poprostu grac dalej i padłprzez Kick/Freez/Lagg albo swój wlasny błąd w co wątpie 4000+ hp ale mzoe tych democow bylo wiecej...
Ey Widzieliście ? O_o na Polsacie jest czarna flaga...
Pewnie to dla EO..
Śpieszmy się kochać h lvl..
Bo tak szybko padają..
...
Jak już ktoś powiedział niedługo co dzień będzie nowy temat ile expa wbił Mati Dragon Prawie Duży a ile Eternal Obi -,-
Pan Goner
07-03-2007, 14:02
@temat
Powieś się na skakance.[/QUOTE]
ale to kurwa bylo smieszne
topic:
juz sie spuscilem 2 razy,zaraz jak odpoczne jeszcze raz i jeszcze...nie wiem czy to wytrzymam 8o zal.eu xD
EO stwierdzil ze olewa dragi, poszedl na demsy i chyba teraz zaluje 8o
pomorze
JA Z MALOPOLSKI!
Po chuj to gowno komentujecie?
Bo troll jest głodny :\
niech sobie dednal, wam to sie nigdy nie zdarza ??!! no i proponuje konczyc temat bo tyle sie troli moze zebrac ze ubija EO jeszce raz ^-^
omg_1991
07-03-2007, 21:19
Dlugo w ta gre nie grasz :P EO legeda? on sie pojawil znikad :D legeda to jest bubblu oraz cachero xD jak ja pamietam jak bubble wbila 150 to bylo podniecenie :P
w tibie gram 6 mies.. i CO to jest bubblu ??? nawet bubble nie umiesz napisac
i eo to legenda Najlepszy Najt B) I co ??? najwiekszy lvl (byly) i co ??? to ty chyba malo grasz 8o
zal....
Schnapie
07-03-2007, 22:54
ETERNAL MA MNIE W VIPIE(a prznajmniej mial)!!!
PWNED plx?!
teraz na powaznie
a) mial bol brzucha
b)jadl bulke ze smalcem
c)chuj mnie to boli
d)tez chcialbym miec plecy w ruskiej mafii
Elder Nagan
08-03-2007, 08:24
teraz na powaznie
a) mial bol brzucha
b)jadl bulke ze smalcem
c)chuj mnie to boli
d)tez chcialbym miec plecy w ruskiej mafii
mozna zaznaczyc 2 odpowidzi??
Moondark the Slayer
08-03-2007, 12:21
1.Eo był retired
2. mógłm mieć laga
3. mateusz i tak sie nie liczy bo to non pvp więcej jest ^%&%*^!8o
PWNED plx?!
Zwale se razem z toba -.- (z podniecenia)
Korodrel
12-03-2007, 16:57
padl ;(
12-03-2007, 17:25
PWNED plx?!
Wow, mogę cię dotknąć?
Wow, mogę cię dotknąć?
A chcesz mieć kuratora nad łbem?
MY VOTE: Zamknąć ten ... temat.
Markos12
18-03-2007, 21:40
A kogo to obchodzi??!!X( Najważniejsze że Mateusz Dragon Wieli jest najlepszy!!!!!!!!:)
NiePrzecietny
19-03-2007, 23:24
Ja sie zaraz zesram ze smiechu i dupsko bede podcierac no rozjebales mnie tym
Wasz Eternal znowu padł Mar 24 2007, 19:41:26 CET Died at Level 290 by a dark torturer
knigawka
26-03-2007, 17:30
A kogo to obchodzi??!!X( Najważniejsze że Mateusz Dragon Wieli jest najlepszy!!!!!!!!:)
nierozumiem was jedni sie rozczulaja nad tym ze Eo padl a jedni pisza ze dobzre mu tak to jest gra , a jezeli niektorzy z was tak kochaja ta gre to radze sie powiesic a nie pisac takie pierdoly na forum.
Bandzioch
26-03-2007, 17:38
nierozumiem was jedni sie rozczulaja nad tym ze Eo padl a jedni pisza ze dobzre mu tak to jest gra , a jezeli niektorzy z was tak kochaja ta gre to radze sie powiesic a nie pisac takie pierdoly na forum.
A ja radze stanąć frontem do sciany w odelglosci 5m, rozbiec sie, pochylic w odleglosci 2 metrów i nie zatrzymywać sie. X(
Zaknaifen
26-03-2007, 20:18
Czemu się tak podniecać że EO padł? Przecież każdy od czasu do czasu może zaliczyć deda. Może załapał laga, freeza, ale to nie nasza sprawa tylko jego...
spójrzcie na moją listę dead'ów (link pod avkiem)
padam średnio raz dziennie (wczoraj 5 razy:P) i mam to w dupie, a miałbym się podniecać, że deadł gość którego nawet nie znam?;)
Astral55
27-03-2007, 19:10
lol jakby EO na non-pvp gral to by szybciej wbil od niego -.-
Aty srasz jak zabijesz rata?X( 8o
eo nie stac na blessy oO? z 290 do 288 xd zalll
Duch Niespokojny
28-03-2007, 08:53
eo nie stac na blessy oO? z 290 do 288 xd zalll
Minimalny exp na 290 lvl = 398155300
2% tej wartości (czyli tyle, ile traci postać z promocją i wszystkimi błogosławieństwami) = 7963106
398155300 - 7963106 = 390192194
Co odpowiada poziomowi 288.
http://www.tibia.com/library/?subtopic=experiencetable
Marchewki
28-03-2007, 09:10
o ja chyba się potne mój boss ded ;( nieeeeeeeeee
I dobrze że padł terazmamy najlepszego polaka ...:;knighta i druta;:...:cup:
Padł - trudno sie mówi... Jakby tyle nie miał expa to by tyle nie stracił :D A kto ma najwyższy lvl - Sram na to, ważne bym ja i moi qmple mieli h-lvls by wyjebac Swe z Berylia, Saphiry, Lucery &BR& itp...
spójrzcie na moją listę dead'ów (link pod avkiem)
padam średnio raz dziennie (wczoraj 5 razy:P) i mam to w dupie, a miałbym się podniecać, że deadł gość którego nawet nie znam?;)
Tak, 15 lvlem to każdy może:D I powiedz jeszcze że przy każdej śmierci tracisz aol'a i blessy-.-
Pyro Aris
23-05-2007, 00:58
dozorca masz zajebisty podpis :D:D
ja tez padlem ,wescie mi zalozcie temat bo mi sie nie chce
Grzegrza
19-06-2007, 23:29
O jezu co za łeb ...ja myślę że to sprawka mamy odłączyła prąd i potem Eternal pobił mame krzesłem krzycząc "Będę bronił tibii kzresłem !! aaaa!! " (Oczywiście w soim języku ;) ) .Potem mam trafiła do szpitala i teraz Eternal nie gra bo wetedy wpadł w szał i nie wiedział co robi a teraz się opiekuje biedną mamą :( -.- .
.................
Co za ludzie jeszcze napisz o tym w ile robi kupę na kiblu ...
Pozdro.
Edit.
I tak jest Eternal najlepszy i szkoda że dedł ale po co te tematy i spamienie na forum ??:S
Goku_Sayian
20-06-2007, 14:19
powiedzialo to juz wiele osob, ale i ja powtorze. przeciez mogl net pasc, mogl dostac kicka, mogl mu sie komp zawiesic, mogl nawet zawalu dostac albo wyrostka robaczkowego!
Ostatnio tez byl podobny temat, ze jakis 200+lvl padl na ghoulu :/ przeciez ghoul mogl byc poprostu mobem zadajacym ostatni hit, a wokol niego byly necro, vampiry czy inne takie... ;)
Cygan Slejter
23-06-2007, 12:58
glupi jesteś czlowieku a wiesz dlaczego??
to że ciebie nieobchodzi to nie znaczy ze wszytkich ma nieobchodzic, wypowiadaj się za siebie.
Jak ci się nie podoba temat to nie pisz w nim, idz se pograj
Jakos kiedys zakładano takie tematy i nikomu nie przeszkadzalo, teraz są same nOOby i dlatego tak jest:/
eh stare czasy...kiedy to było:(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.