zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Eternal Oblivion Dead!

preem
06-03-2007, 15:26
Były najlepszy knight w tibii umiera w najwarzniejszych momentach, przy mecie!

http://img167.imageshack.us/img167/2633/eternobldeadax0.png (http://imageshack.us)

Człowiek prwadził przez długi czas, a gdy wyprzedził go nasz rodak, PADŁ! Stres? Załamanie?

A wy co o tym sądzicie?

Cvonio
06-03-2007, 15:33
już sikam w majtki
OMG a kogo to interesuje podnieciłeś się tym tak ;/

Iomer Thunderblade
06-03-2007, 15:50
najważniejszych*

Pozatym, slyszales o czyms takim jak kick moze? Albo poprostu duzo crapu go lalo.

Jak to ktos tam powiedzial pierdolisz jak potluczony

dimi
06-03-2007, 16:01
Człowiek prwadził przez długi czas, a gdy wyprzedził go nasz rodak, PADŁ! Stres? Załamanie?

A wy co o tym sądzicie?

STers załamanie ? w tym momencie zaliczylem zonka... ;d
a moze kick, padl net ... ?

kiedy skonczy sie (za przeproszeniem) pierdolenie o tym hi lvl przezywacie ich lvl
dedy i zycie chyba bardziej od nich samych ...

Marczio
06-03-2007, 16:04
Mysle ze jak dowiedzial sie o tym ze prowadzi mateusz smok big to siedzac na demonach posral sie i jak wycieral dupsko to go jakis demon ubil o.0

Foto_scr
06-03-2007, 16:07
@up
Rotfl.
@temat
Powieś się na skakance.

omg_1991
06-03-2007, 16:34
Slowami nie moge opisac tego co poczulem na rl po przeczytaniu tego posta....anyways...pie**olisz jak potluczony.

Co do tematu...szkoda mi eternala, szkoda ze padl :/

heh ....szkoda szkoda .... ;( to jest wielka legeda tibi :evul: heh ....

Tjor masaker pro skater
06-03-2007, 16:39
Jeśli to nie jest podpucha,(a z tego co widze to nie jest) to żałuje twojemu najblizszemu otoczeniu. Zaprawde żyjemy w dniach ostatnich ; o

borowik_
06-03-2007, 16:53
Były najlepszy knight w tibii

Jak to byly?Widzial ktos kiedys lepszego knighta??Ja nie -.-

Zen
06-03-2007, 16:58
loool moze bedziecie zakladac jeszcze tematy jak MDW , EO , TD i Seromontis zsika sie w majtki zeby nei zdedzic na demona... screeny tez zalatw jak go mama im ubiera nowego pampersa.

Zkonczcie z tymi temnatami, tu nic nie jest isiotnego, nikogo to nie obchodzi ze zdedzil. Dajcie juz spokoj. To forum przez tych 12 latkow schodzi na psyy :/

Piero
06-03-2007, 17:01
Niedlugo bedzie zakladany codziennie nowy temat o ilosci wbitego expa przez EO czy Mateusza~ ...

n/c

P.S kogo za przeproszeniem obchodzi ze padl ? Zrozumialbym jakby padl od ludzi, ale od demona? Szkoda mi zzioma :\

Piotrek Marycha
06-03-2007, 17:05
loool moze bedziecie zakladac jeszcze tematy jak MDW , EO , TD i Seromontis zsika sie w majtki zeby nei zdedzic na demona... screeny tez zalatw jak go mama im ubiera nowego pampersa.

Zkonczcie z tymi temnatami, tu nic nie jest isiotnego, nikogo to nie obchodzi ze zdedzil. Dajcie juz spokoj. To forum przez tych 12 latkow schodzi na psyy :/

zdedzic jak go mama im Zkonczcie isiotnego
To moze teraz ty sie pochwalisz ile masz lat?

BTW, wszyscy starają sie byc "coool" ze niby sie nie interesuja i ze ich to nie obchodzi bla bla, a chcąc czy nie chcąc takie osoby jak EO stają sie sławne a o takich osobach sie mówi i nic w tym dziwnego

Marchewka
06-03-2007, 17:05
Niedlugo bedzie zakladany codziennie nowy temat o ilosci wbitego expa przez EO czy Mateusza~ ...

n/c

P.S kogo za przeproszeniem obchodzi ze padl ? Zrozumialbym jakby padl od ludzi, ale od demona? Szkoda mi zzioma :\

zgadzam sie, widze tylko osoby konto zalozone dzisiaj i wpizdu tematow pisza "MDW 300lvl!" kisiel w gaciach.

preem
06-03-2007, 17:36
No i teraz co ja mam powiedzieć? Zbluzgać was? Udajecie, że was to nie interesuje, a sami byście zobaczyli że zginął... za miesiąc. Zdziwiło mnie, że padł, lecz widać, że jest to dla was codziennością, że taka postać jak EO ginie. Końcowe zdanie napisałem z humorem, groteską ironii, lecz oczywiście ktoś MUSI się popisać jaki on to jest super " Bo mnie to nie interesuje muhahaha a ty masz kisiel w gaciach ahahah bo on padł hahaha!!!11". Większość taki właśnie poziom prezentuje, więc jeśli macie coś do powiedzenia, to przynajmniej niech to będzie odrobinę inteligentne :)

@ Piero - jak to kogo to interesuje? Ciebie! Bo po co wszedłeś do tematu który jest WYRAŹNIE zatytuowany i wiadomo o co chodzi? "Niedlugo bedzie zakladany codziennie nowy temat o ilosci wbitego expa przez EO czy Mateusza" - no to ładne masz plany na przyszłość.

@ Zen - "forum przez tych 12 latkow schodzi na psyy :/", więc błagam Cię, usuń konto, nie będziesz już więcej odpowiedzialny za destrukcję forum. "screeny tez zalatw jak go mama im ubiera nowego pampersa." - myślę, że chciałbyśzbaczyć takiego screena. Ale niestety nie zobaczysz. A to ci pech :/

@ borowik_ - przepraszam, mój błąd.

@ dimi - specjalnie dla ciebie, sucho, z pogardą - "Słuchajcie EO padł, pech, ale ch*j z tym, to mnie nie interesuje." Hm. "kiedy skonczy sie (za przeproszeniem) pierdolenie o tym hi lvl przezywacie ich lvl
dedy i zycie chyba bardziej od nich samych ..." Yes, my master. I dont know, my master.

@ Tjor - źle widzisz. Co do twoich "Czasów Ostatnich" - może się tak zabij? Już ulice będą czystsze, a czasy staną się przedostatnimi. Pozdrwienia od mojego otoczenia, one cie wszystkie pozdrawiają.

@ Foto_scr - tej co mi pożyczyłeś? Przykro mi, pożyczyłem Tjorowi, nie miał pomysłu jak oczyścić świat, pomyślałem, że twój pomysł będzie dobry. A może oddam ci coś innego do zabawy? Jakiegoś keya, którego dla zabawy rozbierzesz w Delphi? Ehh

No i przepraszam za możliwy brak "O" w tekście, klawiatura mi ją przycięła.

Pozdrowienia dla was od 12 letniego, wiszącego na skakance chłopca bez marzeń.

Sesef
06-03-2007, 17:49
@autor tematu

zadzwoń do Radia Maryja może Ci Ojciec Dyrektor pomorze.

Foto_scr
06-03-2007, 17:51
A może oddam ci coś innego do zabawy? Jakiegoś keya, którego dla zabawy rozbierzesz w Delphi? Ehh
Jak chcesz, to możesz mi coś podesłać. Wszystko chętnie przejrzę.

Polecam, 12/10.
Pozdrowienia dla was od 12 letniego, wiszącego na skakance chłopca bez marzeń.
Jakby coś, to ja z Gdańska jestem.

Theand
06-03-2007, 17:54
Mysle ze jak dowiedzial sie o tym ze prowadzi mateusz smok big to siedzac na demonach posral sie i jak wycieral dupsko to go jakis demon ubil o.0

Tak to wszystko tłumaczy xD , myślę podobnie ; )

Zen
06-03-2007, 18:16
To moze teraz ty sie pochwalisz ile masz lat?

BTW, wszyscy starają sie byc "coool" ze niby sie nie interesuja i ze ich to nie obchodzi bla bla, a chcąc czy nie chcąc takie osoby jak EO stają sie sławne a o takich osobach sie mówi i nic w tym dziwnego

te b;edy sa z tego ze szybko pisze. niepodoba sie? moze mam w podppisie napisac przep[raszam za moje b;ledy, tylko ze jak 3/4 lacznie z toba na tym forum dysleksji nie mam lat pewnie mam wiecej od ciebie,
a ten drugi koles co tam napisal na mnie ze powinienem opuscic forum, sam ospusc forum, poprostu wkur**a mnie takie cos jak t ymowisz i to co sie dzieje na tym forum, a i w przeciwisnstwie do ciebie na tym forum juz siedze troche czasu pajacu. A i masz dziwne skojarzenia ze zaraz bym chcial moze go wyruchac patrzac na te ss jak go stara ubiera w pampersy? po 1 to byla ironia dorosly czlowieku, nawet tego nie umies zodroznic i sam pewnie chcia;lbys screny i tym sposobem wurraziles sowje glebopkie niewyrzyte odczucia ze chcialbys wyru***c eternala..... czyli wychodzi na to ze sam musisz wyjsc z tego forum. bb wielki dorosly pro i masta forumowiczu i pg'mowiczu i wogole wszystkim kim jestes wielki wszystko wiedzacy guru.

a nbiech strace bo szybko pisalem......sory za podwojne litery zangielszczenia, i przetasowania liter w slowach.

Pasi??

Coach
06-03-2007, 18:29
up: pasi B)

topic: mysle ze mial problem z netem , ot co. Nie ma się czym podniecać

Ksabi
06-03-2007, 18:33
Dzwońcie już do programu Interwencja, bo przez EO mogą zginąć kolejni, młodzi naśladowcy tego wielkiego mistrza ;) Nie możemy tego tak zostawić.

P.S. Zamieszczenie tego tematu sponsoruje firma DROM 8o

Piero
06-03-2007, 18:35
@ Piero - jak to kogo to interesuje? Ciebie! Bo po co wszedłeś do tematu który jest WYRAŹNIE zatytuowany i wiadomo o co chodzi? "Niedlugo bedzie zakladany codziennie nowy temat o ilosci wbitego expa przez EO czy Mateusza" - no to ładne masz plany na przyszłość.

Wiesz, zazwyczaj jak jest temat ze jakis hlvl pada to oznacza wojne, skad mialem wiedziec ze zalozyles temat tylko dlatego, ze padl na demonie xDd A co do tych planow na przyszlosc to nie cfaniakuj, bo jedynym zdolnym tutaj do zalozenia takiego tematu jestes Ty ;d

PaktofonikA
06-03-2007, 18:35
Szkoda..ale kazdemu sie zdarza, ty chyba tez masz net kicki czasem.

KrEmAs KAc
06-03-2007, 18:36
Jak padnie MDW to zróbcie nowy temat X( nie raz padłem przez kicka i to na takich dupnych potworkach że szok;)

Kasztaniaczek
06-03-2007, 18:40
ja padlem na 68 lvl przez kicka i na 67 i to w 2 dni i nikt nie zrobil o mnie tematu ;(

Astistan
06-03-2007, 20:44
te b;edy sa z tego ze szybko pisze. niepodoba sie? moze mam w podppisie napisac przep[raszam za moje b;ledy, tylko ze jak 3/4 lacznie z toba na tym forum dysleksji nie mam lat pewnie mam wiecej od ciebie,
a ten drugi koles co tam napisal na mnie ze powinienem opuscic forum, sam ospusc forum, poprostu wkur**a mnie takie cos jak t ymowisz i to co sie dzieje na tym forum, a i w przeciwisnstwie do ciebie na tym forum juz siedze troche czasu pajacu. A i masz dziwne skojarzenia ze zaraz bym chcial moze go wyruchac patrzac na te ss jak go stara ubiera w pampersy? po 1 to byla ironia dorosly czlowieku, nawet tego nie umies zodroznic i sam pewnie chcia;lbys screny i tym sposobem wurraziles sowje glebopkie niewyrzyte odczucia ze chcialbys wyru***c eternala..... czyli wychodzi na to ze sam musisz wyjsc z tego forum. bb wielki dorosly pro i masta forumowiczu i pg'mowiczu i wogole wszystkim kim jestes wielki wszystko wiedzacy guru.

a nbiech strace bo szybko pisalem......sory za podwojne litery zangielszczenia, i przetasowania liter w slowach.

Pasi??

To pisz wolniej.
Bez odbioru.

nock keciron
06-03-2007, 21:03
A ja proponuję w takim razie założyć temat "Kiedy Sunrise wyjdzie z Rooka"

Czy ktoś tu nie wie, że każdy może paść? Net, kick, lag, zepsute F1, interesująca lektura podczas DHQ, trap etc...

Jak padnę - także założę topic ;) i nakłaniam wszystkich użytkowników do robienia tego samego... Tak samo przy advancach - także róbcie nowy temat na każdy (z 'you advanced from level 1 to level 2' także)....

Przecież to takie podniecające oglądać te tematy...

MasterDembik
06-03-2007, 21:14
Żal...........

dimi
06-03-2007, 21:46

napewno jest slawny i napewno sie o nim gada jednak troche sie wyroznia od innych graczy ale bez przesady ze do kazdego wydazenia jest zakaldany temat o
tej postaci (tak samo jak o innych) jak kogos interesuja losy EO to sobie sam sprawdzi na erigu ile expa wbil i czy padl czy niepadl itp ...

Hythe
06-03-2007, 21:49
Po chuj to gowno komentujecie?

Silver Kay
06-03-2007, 21:52
joł łajt men madafaka idz z tym gównem się utop

^Trial^
06-03-2007, 23:34
hehh.. nawet komentowac mi sie nie chce no ale :P
topic@
padles? powstan! Powerade.

Freddd
07-03-2007, 00:19
no i co z tego ze padl kazdy kiedys padnie
moze teraz jakas zaloba narodowa albo cos bo eternal padl ??
poprostu ZAL.PL X( X(

libner
07-03-2007, 00:26
heh ....szkoda szkoda .... ;( to jest wielka legeda tibi :evul: heh ....

Dlugo w ta gre nie grasz :P EO legeda? on sie pojawil znikad :D legeda to jest bubblu oraz cachero xD jak ja pamietam jak bubble wbila 150 to bylo podniecenie :P

pijopiwnik
07-03-2007, 00:31
heauiheaiueahiueahie

I DOBRZE, ŻE PADŁ !! pewnie neostrade ma heauhieahueiahe
no cóż ale tak kończą wielcy ze strony www.zal.br ^^

Duch Niespokojny
07-03-2007, 11:42
A i masz dziwne skojarzenia ze zaraz bym chcial moze go wyruchac patrzac na te ss jak go stara ubiera w pampersy? po 1 to byla ironia dorosly czlowieku, nawet tego nie umies zodroznic i sam pewnie chcia;lbys screny i tym sposobem wurraziles sowje glebopkie niewyrzyte odczucia ze chcialbys wyru***c eternala.....
Hohoho, chyba mamy następcę Freuda :D

Shadowless
07-03-2007, 12:21
EO Padl jzu jak MDW mial 300...
Nie sązde, że stres mysle, ze chcial poprostu grac dalej i padłprzez Kick/Freez/Lagg albo swój wlasny błąd w co wątpie 4000+ hp ale mzoe tych democow bylo wiecej...

Rosi
07-03-2007, 12:29
Ey Widzieliście ? O_o na Polsacie jest czarna flaga...
Pewnie to dla EO..
Śpieszmy się kochać h lvl..
Bo tak szybko padają..
...
Jak już ktoś powiedział niedługo co dzień będzie nowy temat ile expa wbił Mati Dragon Prawie Duży a ile Eternal Obi -,-

Pan Goner
07-03-2007, 14:02
@temat
Powieś się na skakance.[/QUOTE]

ale to kurwa bylo smieszne

topic:
juz sie spuscilem 2 razy,zaraz jak odpoczne jeszcze raz i jeszcze...nie wiem czy to wytrzymam 8o zal.eu xD

ArTv
07-03-2007, 20:37
EO stwierdzil ze olewa dragi, poszedl na demsy i chyba teraz zaluje 8o

pomorze

JA Z MALOPOLSKI!

Orius
07-03-2007, 21:07
Po chuj to gowno komentujecie?

Bo troll jest głodny :\

Lipers
07-03-2007, 21:12
niech sobie dednal, wam to sie nigdy nie zdarza ??!! no i proponuje konczyc temat bo tyle sie troli moze zebrac ze ubija EO jeszce raz ^-^

omg_1991
07-03-2007, 21:19
Dlugo w ta gre nie grasz :P EO legeda? on sie pojawil znikad :D legeda to jest bubblu oraz cachero xD jak ja pamietam jak bubble wbila 150 to bylo podniecenie :P

w tibie gram 6 mies.. i CO to jest bubblu ??? nawet bubble nie umiesz napisac

i eo to legenda Najlepszy Najt B) I co ??? najwiekszy lvl (byly) i co ??? to ty chyba malo grasz 8o

zal....

Schnapie
07-03-2007, 22:54
ETERNAL MA MNIE W VIPIE(a prznajmniej mial)!!!

PWNED plx?!

Marczio
07-03-2007, 22:55
teraz na powaznie

a) mial bol brzucha
b)jadl bulke ze smalcem
c)chuj mnie to boli
d)tez chcialbym miec plecy w ruskiej mafii

Elder Nagan
08-03-2007, 08:24
teraz na powaznie

a) mial bol brzucha
b)jadl bulke ze smalcem
c)chuj mnie to boli
d)tez chcialbym miec plecy w ruskiej mafii

mozna zaznaczyc 2 odpowidzi??

Moondark the Slayer
08-03-2007, 12:21
1.Eo był retired
2. mógłm mieć laga
3. mateusz i tak sie nie liczy bo to non pvp więcej jest ^%&%*^!8o

afarko
12-03-2007, 11:40

PWNED plx?!

Zwale se razem z toba -.- (z podniecenia)

Kloco
12-03-2007, 14:39
I co teraz będzie? ;(

Korodrel
12-03-2007, 16:57
padl ;(

Duch Niespokojny
12-03-2007, 17:25

PWNED plx?!
Wow, mogę cię dotknąć?

Massior
12-03-2007, 18:04
Wow, mogę cię dotknąć?

A chcesz mieć kuratora nad łbem?

MY VOTE: Zamknąć ten ... temat.

Markos12
18-03-2007, 21:40
A kogo to obchodzi??!!X( Najważniejsze że Mateusz Dragon Wieli jest najlepszy!!!!!!!!:)

NiePrzecietny
19-03-2007, 23:24

Ja sie zaraz zesram ze smiechu i dupsko bede podcierac no rozjebales mnie tym

Milten
24-03-2007, 21:07
Wasz Eternal znowu padł Mar 24 2007, 19:41:26 CET Died at Level 290 by a dark torturer

knigawka
26-03-2007, 17:30
A kogo to obchodzi??!!X( Najważniejsze że Mateusz Dragon Wieli jest najlepszy!!!!!!!!:)

nierozumiem was jedni sie rozczulaja nad tym ze Eo padl a jedni pisza ze dobzre mu tak to jest gra , a jezeli niektorzy z was tak kochaja ta gre to radze sie powiesic a nie pisac takie pierdoly na forum.

Bandzioch
26-03-2007, 17:38
nierozumiem was jedni sie rozczulaja nad tym ze Eo padl a jedni pisza ze dobzre mu tak to jest gra , a jezeli niektorzy z was tak kochaja ta gre to radze sie powiesic a nie pisac takie pierdoly na forum.

A ja radze stanąć frontem do sciany w odelglosci 5m, rozbiec sie, pochylic w odleglosci 2 metrów i nie zatrzymywać sie. X(

Zaknaifen
26-03-2007, 20:18
Czemu się tak podniecać że EO padł? Przecież każdy od czasu do czasu może zaliczyć deda. Może załapał laga, freeza, ale to nie nasza sprawa tylko jego...

dogmeat
26-03-2007, 20:34
spójrzcie na moją listę dead'ów (link pod avkiem)
padam średnio raz dziennie (wczoraj 5 razy:P) i mam to w dupie, a miałbym się podniecać, że deadł gość którego nawet nie znam?;)

Astral55
27-03-2007, 19:10

lol jakby EO na non-pvp gral to by szybciej wbil od niego -.-

Sebos14
27-03-2007, 23:50

Aty srasz jak zabijesz rata?X( 8o

Sachar
28-03-2007, 01:42
eo nie stac na blessy oO? z 290 do 288 xd zalll

Duch Niespokojny
28-03-2007, 08:53
eo nie stac na blessy oO? z 290 do 288 xd zalll
Minimalny exp na 290 lvl = 398155300
2% tej wartości (czyli tyle, ile traci postać z promocją i wszystkimi błogosławieństwami) = 7963106
398155300 - 7963106 = 390192194
Co odpowiada poziomowi 288.
http://www.tibia.com/library/?subtopic=experiencetable

Marchewki
28-03-2007, 09:10
o ja chyba się potne mój boss ded ;( nieeeeeeeeee

Cirson
25-04-2007, 02:26
@temat
zal pisać
:)

Human
06-05-2007, 10:17
I dobrze że padł terazmamy najlepszego polaka ...:;knighta i druta;:...:cup:

Ploplo
20-05-2007, 23:22
Padł - trudno sie mówi... Jakby tyle nie miał expa to by tyle nie stracił :D A kto ma najwyższy lvl - Sram na to, ważne bym ja i moi qmple mieli h-lvls by wyjebac Swe z Berylia, Saphiry, Lucery &BR& itp...

Dozorca
21-05-2007, 20:13
spójrzcie na moją listę dead'ów (link pod avkiem)
padam średnio raz dziennie (wczoraj 5 razy:P) i mam to w dupie, a miałbym się podniecać, że deadł gość którego nawet nie znam?;)

Tak, 15 lvlem to każdy może:D I powiedz jeszcze że przy każdej śmierci tracisz aol'a i blessy-.-

Pyro Aris
23-05-2007, 00:58
dozorca masz zajebisty podpis :D:D

ja tez padlem ,wescie mi zalozcie temat bo mi sie nie chce

Grzegrza
19-06-2007, 23:29
O jezu co za łeb ...ja myślę że to sprawka mamy odłączyła prąd i potem Eternal pobił mame krzesłem krzycząc "Będę bronił tibii kzresłem !! aaaa!! " (Oczywiście w soim języku ;) ) .Potem mam trafiła do szpitala i teraz Eternal nie gra bo wetedy wpadł w szał i nie wiedział co robi a teraz się opiekuje biedną mamą :( -.- .

.................

Co za ludzie jeszcze napisz o tym w ile robi kupę na kiblu ...
Pozdro.

Edit.
I tak jest Eternal najlepszy i szkoda że dedł ale po co te tematy i spamienie na forum ??:S

Goku_Sayian
20-06-2007, 14:19
powiedzialo to juz wiele osob, ale i ja powtorze. przeciez mogl net pasc, mogl dostac kicka, mogl mu sie komp zawiesic, mogl nawet zawalu dostac albo wyrostka robaczkowego!
Ostatnio tez byl podobny temat, ze jakis 200+lvl padl na ghoulu :/ przeciez ghoul mogl byc poprostu mobem zadajacym ostatni hit, a wokol niego byly necro, vampiry czy inne takie... ;)

Cygan Slejter
23-06-2007, 12:58

glupi jesteś czlowieku a wiesz dlaczego??
to że ciebie nieobchodzi to nie znaczy ze wszytkich ma nieobchodzic, wypowiadaj się za siebie.
Jak ci się nie podoba temat to nie pisz w nim, idz se pograj

Jakos kiedys zakładano takie tematy i nikomu nie przeszkadzalo, teraz są same nOOby i dlatego tak jest:/

eh stare czasy...kiedy to było:(