PDA

Pokaż pełną wersje : 1 na tysiąc???

Adam_999
06-03-2007, 21:08
wchodziłem na wasze forum i dostalem takie coś jak na ss:

http://img405.imageshack.us/img405/600/uo0003jk7.jpg

bylo jeszcze, że szczegoły na stronie itd. ale mialem z zaladowaniem problemy na imageshack.us, a widok forum nie jest wazne itp. teraz

przyznaje, że po raz pierwszy nie mogłem szukać, bo wolałby, żebyscie powiedzieli o co chodzi i czy tam wchodzić.

@edit

wypelniając formularz, na koncu pisze:

"Oświadczam, że pokryję koszt przygotowania, wydruku, przesłania materiałów i emisji bonu pieniężnego, którym jest czek hotelowy Eurorest, łącznie w kwocie: 77,90 zł 48,90 zł
(zgodnie z informacją na stronie głównej)" , nie wiem czy to każdy dostaje czy nie, ale myślałem, że jak już to za free. Admini i inni uzytkownicy odpiszcie co to jest, bo pierwszy raz cos takiego widze.

@down

ok, nie wysylam ;p. Do konca nie jest za free, bo prawie 50 zl. trzeba zaplacic za wydrukowanie chyba;/

Zizevolo
06-03-2007, 21:22
wchodziłem na wasze forum i dostalem takie coś jak na ss:

http://img405.imageshack.us/img405/600/uo0003jk7.jpg

bylo jeszcze, że szczegoły na stronie itd. ale mialem z zaladowaniem problemy na imageshack.us, a widok forum nie jest wazne itp. teraz

przyznaje, że po raz pierwszy nie mogłem szukać, bo wolałby, żebyscie powiedzieli o co chodzi i czy tam wchodzić.

@edit

wypelniając formularz, na koncu pisze:

"Oświadczam, że pokryję koszt przygotowania, wydruku, przesłania materiałów i emisji bonu pieniężnego, którym jest czek hotelowy Eurorest, łącznie w kwocie: 77,90 zł 48,90 zł
(zgodnie z informacją na stronie głównej)" , nie wiem czy to każdy dostaje czy nie, ale myślałem, że jak już to za free. Admini i inni uzytkownicy odpiszcie co to jest, bo pierwszy raz cos takiego widze.

tylko czaeem nie wysylaj to juz od kilku lat krazy po necie kolejny sposob na naciagniecie kasy

Bastash
06-03-2007, 21:58
W ten sposób jestem posiadaczem 47 samochodów wysokiej klasy, szamponu, który się nie zużywa, nieśmiertelnego kota, domku na Haiti i paru miliardów funtów.

Adam_999
06-03-2007, 22:23
nie wiem co to było, z resztą jak napisałem, wcześniej za chyba wydrukowanie tego trzeba płacic 70zł+, teraz znizyli cenę do prawie 50zł :| . Nie wysylalem jak cos nic ;]

Cieszylbym się, gdyby mnie wylosowali gdy Cipsoft pacc rozdawał :)

Tompior
06-03-2007, 22:27
Takie reklamy sa bez sensu :P
Wiadomo, ze w zyciu nie ma nic za darmo (oprocz linuxa ubuntu)
:P

YyyeeyIsBack
06-03-2007, 22:50
Ja takie gówna z miejsca zamykam.

ZenekMiszcz
06-03-2007, 23:19
Nie ma nic za darmo

DevilD
06-03-2007, 23:45
z tymi noclegami to do mnie przychodzi na wszystkie konta o2: zostałeś wybrany z iluś tam blabla bla ogólnie odrazu wyłączam i kasuje takie pierdoły.