Pokaż pełną wersje : Coś na odmianę
Update Tibia.pl prawdopodobnie przeciągnie się o ok. 10 dni, ponieważ danych jest masa i ciężko to wszystko uporządkować.
Ta niespodzianka miała być razem z otwarciem nowej Tibia.pl, ale skoro serwery już są, chcemy je udostępnić.
Dzięki firmie Shooters.pl (http://shooters.pl) udostępniamy Wam dla relaksu dwa serwery gry Counter-Strike.
Wszystko opisane jest tutaj (http://tibia.pl/show_desc.php?t=120135&p=1304646).
Wraz z updatem Tibia.pl powstanie osobny dział poświęcony dyskusjom na ten temat. Oraz całej konfiguracji serwerów.
Przy okazji pamiętajcie o konkursie SMS (http://sms.tibia.pl)! Jutro wyniki "PACC co 3 dni!".
Sebcio :)
07-03-2007, 01:06
Gratuluje uruchomienia serverów CS'a ! Jest to naprawde swietny pomysl :) Pomimo iz sam CS'a nie posiadam ciesze sie ze Tibia.pl rozwija sie, a wszystkim uzytownikom forum gratuluje nabicie miliona postow :D Kazdy z nas ma w tym swoj udzial :)))
Foto_scr
07-03-2007, 01:10
No ja mam nadzieję, że znikną te flashowe pop-upy, których za cholere nie idzie zamknąć.
Sebcio :)
07-03-2007, 01:28
No ja mam nadzieję, że znikną te flashowe pop-upy, których za cholere nie idzie zamknąć.
Swieta prawda :)
ehh cs.. jakos specjalnie nie przepadam za ta gra..
Ragnar666
07-03-2007, 02:14
buuu ja bym pograł jakby to były servery pod Source'a :(
ale ogólnie gratuluję otwarcia 2 serverów ;p
Sacred Platinum Dragon
07-03-2007, 07:22
Alelluja
Bracia i Siostry dziękujmy tym dobrym ludziom, których zesłał nam łaskawy Bóg i raczył obdarzyć nas ich łaska, Alleluja :). Niech wszechmocny Pan was błogosławi.
PS Poniosło mnie troszkę.
PS2 Dzię-ku-je-my za serwery oczywiście.
Maciek1337
07-03-2007, 07:29
mam pytanie. Jest szansa otrzymania admina na serverze cs'a?
Pol roku temu garlem w cs'a(garlem lacznieprzez 4 lata)doszedlem do top10 Polski(obecnie clan w ktorym gralem jest w top3 co swiadczy ze dysponuje nienagannym poziomem gry). Znam sie na konfiguracji serverow i znam wszystkie komendy do tego potrzebne, moglbym zainstalowac ciekawy mappack(mieszanka aimow+dobra konfiguracja=servery bylyby popularne) P.S W rzeczy samej gram rowniez w Tibie:-)
Silver Kay
07-03-2007, 08:06
juz sciagam cs'a :D
..::QRAS::..
07-03-2007, 08:16
Sweet ! :D
Teraz tak sobie patrze a tutaj na obu serwerach mapa cs_747 ... Mysle ze jak narazie nie bedzie tu duzo ludzi gralo a dawanie takich w sumie niepopularnych i duzych map tego nie poprawi;/ Ja tam napewno od czasu do czasu zajrze ;]
Update Tibia.pl prawdopodobnie przeciągnie się o ok. 10 dni, ponieważ danych jest masa i ciężko to wszystko uporządkować.
Ta niespodzianka miała być razem z otwarciem nowej Tibia.pl, ale skoro serwery już są, chcemy je udostępnić.
Dzięki firmie Shooters.pl (http://shooters.pl) udostępniamy Wam dla relaksu dwa serwery gry Counter-Strike.
Wszystko opisane jest tutaj (http://tibia.pl/show_desc.php?t=120135&p=1304646).
Wraz z updatem Tibia.pl powstanie osobny dział poświęcony dyskusją na ten temat. Oraz całej konfiguracji serwerów.
Przy okazji pamiętajcie o konkursie SMS (http://sms.tibia.pl)! Jutro wyniki "PACC co 3 dni!".
Nie zawiedliście nas :) szukacie może head admina do opieki nad serwami?
Gratulacje, swietny pomysl, jak tylko bede mial nowego neta to napewno bede smigal :D
Pol roku temu garlem w cs'a(garlem lacznieprzez 4 lata)doszedlem do top10 Polski(obecnie clan w ktorym gralem jest w top3 co swiadczy ze dysponuje nienagannym poziomem gry). Znam sie na konfiguracji serverow i znam wszystkie komendy do tego potrzebne, moglbym zainstalowac ciekawy mappack(mieszanka aimow+dobra konfiguracja=servery bylyby popularne) P.S W rzeczy samej gram rowniez w Tibie:-)
Tak jasne powiedz że grałeś w pentagram g-shock/easy team, człowieku przecież ty nawet pisać nie umisz
Kaiba_Valoria
07-03-2007, 09:10
Jesteście super :D .
Aby grać trzeba posiadać oryginalny klucz oraz Steam!
;( No to trzeba będzie w CS'a zainwestować.
troszke malo osob gra jak narazie ale jest 8.20 to dlatego ;p
a jest tutaj vac? bo na steamie mam bana -.-'
Banditos
07-03-2007, 09:51
ładnie ładnie niech tylko ludzie wbijaja i jedziemy ;]
jest trzeba bylo nie czitowac;p
Tak jest, trzeba było grać fair
Tak jest, trzeba było grać fair
just own3d....
Czy hack to czitowanie? o.O nice..rly...
Fajnie że otworzyli 2 servy do CS'a. Do tej pory grałem w Condition-Zero, ale jak są "TiBijskie" servy w 1.6 to napewno na nich zagram.
Wie ktoś może czy na serverach będzie ranking??
Macik top3 mówisz ...
Tak to podaj nazwę klanu i swój nick... i możemy zagrać klanówke i się okaże czy to prawada... takie pisemko to ja też mogę napisać ...
Aha zapomniałem takie klanu nie grają na serwerach ffa tylko przeważnie CW i turnieje...
A o admina...
Czy bdzię jakiś nabór?
Pozdrawiam.
Dr. Omader
07-03-2007, 10:46
Jestem dobro by mam w nicku 1337, i ogolnie jestem kozak i gralem troche tam i troche tutaj. I tez bylem w tym i tamtym klanie.
Nie ma to jak podawanie konkretnych informacji ;)
Teraz tak sobie patrze a tutaj na obu serwerach mapa cs_747 ... Mysle ze jak narazie nie bedzie tu duzo ludzi gralo a dawanie takich w sumie niepopularnych i duzych map tego nie poprawi;/ Ja tam napewno od czasu do czasu zajrze ;]
Ogolnie pod koniec kazdej rundy jest vote, ktora mapa ma byc nastepna. Jeszcze doszlifujemy serwer w miedzyczasie i chyba calkowicie wywalimy takie mapki z rotatora. Aczkolwiek przyznam, ze czasem fajnie pograc jakas inna mapke dla odmiany ;)
Wie ktoś może czy na serverach będzie ranking??
Jest ranking na serwie.
A o admina...
Czy bdzię jakiś nabór?
Narazie nie ma takiej potrzeby, jesli w przyszlosci sie pojawi to na pewno jakos to rozwiazemy. Na pewno nie na zasadzie "ej zią daj admina okeeej?" ;)
@Drom
Mapy takie jak: cs_747, cs_militia,as_oilrig odstraszają graczy, skoro są dwa serwery jeden można wykorzystać w inny sposób np. Deathmatch
Maciek1337
07-03-2007, 11:23
Blisko byliscie:) Nie mialem przyje,mnosci grac w Easy Team lecz poczatkach Voodoo(obecne ET). Przez 3 lata gralem z BEnem oraz thsem. Przez dlugi okres czas gralem rowniez z neqiem(gral w Voodoo wtedy co ja)oraz JOOLz'em. Spytajcie sie ths'a BENa lub kogokolwiek chcecie, czy znaja osobe o nicku Spk. Na specjalne zyczenie mozecie sprawdzic steam id w ESLu. Wracajac do tego, ze tacy gracze jak ja nie graja ffa - klania sie czytanie ze zrozumieniem. KIEDYS gralem same esl/cb, obecnie wracam do gry typowo 4fun i czasem sobiee pogram ffa :) Na specjalne zyczenie moge zapodac gg ths'a/bena ale nie teraz, poniewaz jestem wlasnie w pracy:)
Bardzo cieszy mnie ta wiadomość :) Cs był moją pierwszą grą, w którą zagrałem w internecie, ehhh jeszcze pamiętam te czasy 1.3 potem 1.5 :) aż łezka się w oku kręci :) no to czas troszeczkę przypomnieć sobie starego dobrego cska i oczywiście odwiedzić serwery tibii.pl :)
EE a ja nie moge wbić -.- 7 osób gra a ja mam ciągle connection failed
@top nareszcie mam z kim w cs pograc i mniej w tibie bede grał xD
EE a ja nie moge wbić -.- 7 osób gra a ja mam ciągle connection failed
@top nareszcie mam z kim w cs pograc i mniej w tibie bede grał xD
Error steam id ticket?
Lepiej by było , żeby były NONSTEAM , Steam to myśle mało osób ma...
Lepiej by było , żeby były NONSTEAM , Steam to myśle mało osób ma...
Mało? 2-gi serwer full na ten moment
Dać reklame na boarda?
Po dobrych 2 godzinkach gry czas na wrażenia:
+ bardzo miła atmosferka, ludzie sympatyczni
+ nie było czystej, nudnej gry, można też fajnie pogadać :)
+ pingi bardzo niskie, co jest oczywiście zasługa b. dobrego serwera :)
+ wgrane mody na AFK, wyświetlanie obrażeń, bardzo przydatne na serwerach FFa :)
- niepotrzebnie wgrane 2 mody do zmian następnych map, mianowicie albo wyrzucić ten pierwszy mod gdzie losowanie mapek jest troszkę słabo wymieszane (cały czas mapki typu assault, airstrip, italy) albo wyrzucenie modu nominations, który jest bezużyteczny, bo nie zdarzy zadziałać :P
- czas mapy troszkę za krótki, odejmując wszystkie votowania i wcześniejszą zmianę map to wychodzi ok. 15 min czystej gry, a na FFa to dość krótko
- tak jak wcześniej wspomniałem za rzadko grane mapy główne takie jak: dust2, inferno, nuke
Wnioski:
Podsumowując serwer jest bardzo przyjazny do grania, te minusy aż tak bardzo nie przeszkadzają w grze, aczkolwiek jakby je poprawić to serwer byłby praktycznie idealny :))
P.S.
Jakby ktoś miał jakieś zastrzeżenia do mnie, że jestem jakiś mądrala i sie nie znam to uprzedzam, że gram w tą grę bite 6 lat i jestem dobrze w niej zorientowany :)
slawekmag
07-03-2007, 15:04
To mnie zaskoczyliście.
Jagienka
07-03-2007, 15:45
No juz nie moge sie doczekac zapowiedzianego update.Jestem ciekawa co zmienia?? A servery w CS's to dobry pomysl na odreagowanie po dedzie:blazen:
Jalokowy_
07-03-2007, 17:06
Panie i Panowie!
Jestem szczęśliwy, że serv csa pod steama uruchomiliscie. czas pograc :D
elfo.del.bien
07-03-2007, 17:59
Piratom Mowimy NIE!
Maciek1337
07-03-2007, 18:14
Piratom Mowimy NIE!
CS jest darmowy wiec kazdy go moze sciagac do woli...gorzej juz z garniem w ta gre :D
Wraz z updatem Tibia.pl powstanie osobny dział poświęcony dyskusją na ten temat
Poprawcie to, bo az kole w oczy na glownej stronie.
wiaderko
07-03-2007, 18:27
a ja widzialem nowa szate graficzna tibia.pl :) gdy ogladalem bodajze czary pokazal mi sie ;p ladny, ale wersja ktora widzialem byla nie w 100% uzupelniona ^__^ a CS - nie gram
semiliren
07-03-2007, 19:21
Pomysl bardzo mi sie podoba i przy okazji mam CS'a ;)
Niestety za duzo sobie nie pogram na serwerach, bo mam cholernie duzego pinga...:(
Czarna_Mamba
07-03-2007, 19:44
Zawaliście, ale właśnie kolega zabrał ode mnie orginałkę. Jestem pełna podziwu, żeście się postarali. Ah, już czekam na rzeź ;)
Nie no bardzo dobry pomysl. Ja mam CS tylke ze sourca, bo ladniej wyglada hehe :d
CS jest darmowy wiec kazdy go moze sciagac do woli...gorzej juz z garniem w ta gre :D
Taaa bo CS to mod, a HL i steam są płatne. A może by ktoś zrobił jakiś nieoficjalny server non-steam ? Ale pod CS :Source.
Iron Flaven
07-03-2007, 20:59
Czy mi sie wydaje, czy teraz serwery sa wylaczane? Przez ile i kiedy maja byc znow wlaczone? Ja mialem kicki z tibia2 :PP a jak tam u was? :baby:
@up up
Hehe, takie rzeczy to tylko w Erze :P
A co do tych serverów, to bardzo się cieszę że je zrobiliście, tylko nie wiem czemu wszyscy siedzątylko na drugim :P
Iron Flaven
07-03-2007, 21:03
A działają wam teraz? Mnie nie ;/ ale coz zrobic?:baby:
Mnie też nie działa, zniknęło mi z listy ulubionych serwerów. Jak chce wejść przez "~" to pisze "Bad server adress" Mam nadzieje ze to bedzie naprawione, ma ktos jeszcze problemy z wbiciem?
Szkoda, że nie zrobiliście jednego serwera na wersję Source, a jednego na wersję 1.6. Chętnie bym pograł na Source, ale nie ma jak :(
Czemu serwery nie działają? -.-
no nie działają tylko :) - czemu ?
pozdr.
ja chetnie pogram, nick 330ml ;)
yhym i se pogralem :( nie dzialaja :*(*********** naprawcie to fastem
Też bym chętnie pograł .. tylko brakuje CSa :P
Jak tylko servery zaczną działać to was wszystkich pojade. Pamiętacie mnie?? To ja najwiekszy fejk tego forum :D . Dodam jeszcze że bardzo dobrze że 1.6 a nie cs:s. Ten drugi jest dla dzieciaków którzy patrzą tylko na grafę a nie na grę. Pozdrawiem wszystkich nie grających w tibię.
P.S Niedługo na tym forum będzie tyle fejków że zabraknie adminów aby ich banować.
1.6 jest najlepszy ^^ i te wykorzystywanie bledow ^^ a tak apropo de_nuke to mapa bez scian
Banditos
08-03-2007, 14:59
czemu servy off? jakies prace?
Wszystko ok tylko czemu servery nie działają? Strasznie chce mi się was pokarać :D
e tam strasznie lamie na tych serverach :)
wlanczajta te serwery bo nie mam kogo fragowac XD
@edit :UWAGA! SERWER 1 ON!!
Chyba shootersy wam zresetowały serwera bo nie ma amx
Pandaray
08-03-2007, 18:45
Witam
To jeden z najlepszych pomyslow jakie do tej pory widzialem na tym forum ^^
Co prawda prawwie wogole juz nie gram w tibie ale w cs'a bardzo chetnie zawsze znajde troche czasu na ta gre ;](nie tka jak w tibie ze nie mozna odejsc kiedy sie chce ...bo nie mozna sie wylogowac..)
wiec nic inngo nie powiem jak GL&HF
pozdro
Bardzo swietne sa te servy, swietny klimat, mapy, 0 pingow. Jedyne moje zastrzerzenie, ale to takie male :P to to ze czesto mapy sie zmieniaja :(
All poza tym jest COOL !!!
Jak cos to ja przewaznie gram pod nickiem Tit0 [lw] :)
Moze ktos mnie kojarzy ? ;>
Jest to jeden z najlepszych pomysłów na jakie wpadliście. Wiecie co tygrysy lubią najbardziej. B)
Mnie spotkacie pod nickiem:
Weczer
Werdal
buuu ja bym pograł jakby to były servery pod Source'a :(
ale ogólnie gratuluję otwarcia 2 serverów ;p
Ja mam CSa 1.6 i Source :P I sie ciesze bo moge wybierac :D:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
rudzian1231
08-03-2007, 20:23
ja to sie nie dziwie ze bedzie update tibia.pl i gz tych servow na cs'ie
Yyyy... powiem tak. Jesli server jest non-steamowski, powinien zawsze byc jakis admin online, dzisaj "gralem" i po 10 minutach gry wyszlem. Dlaczego? ... Poniewaz same noobki graja na tych serverach, przed wejsciem na server powinno sie rozwiazywac jakis test na IQ, bo to nie idzie wytrzymac -.-'.
Yyyy... powiem tak. Jesli server jest non-steamowski, powinien zawsze byc jakis admin online, dzisaj "gralem" i po 10 minutach gry wyszlem. Dlaczego? ... Poniewaz same noobki graja na tych serverach, przed wejsciem na server powinno sie rozwiazywac jakis test na IQ, bo to nie idzie wytrzymac -.-'.
Tak, bo my to boty które siedzą 24h na dobę na serwerze. Też mamy swoje życie, prace itp. Nie oczekuj od 20 ludzi, aby któryś z nich (nie mówiąc o tym, że tylko około 5 moderatorów gra w cs'a) był zawsze online. Dodatkowo serwer jest świeży (ma 20 godzin) i nie wykrystalizowali się jeszcze kandydaci na adminów, a ludzi z ulicy brać nie będziemy.
Dr. Omader
09-03-2007, 20:49
To ty grales i nie wiesz czy jest steam czy nie? Gratz!
Wyszedlem jak juz, a nie wyszlem. Od razu widac ze za dlugo nie pograles - nie podoba sie to nie graj.
@Drom
Mapy takie jak: cs_747, cs_militia,as_oilrig odstraszają graczy, skoro są dwa serwery jeden można wykorzystać w inny sposób np. Deathmatch
Mnie i kolegom ze szkoly oraz osiedla cs_militia sie podoba.. To nie jest zla mapka :)
a najlepiej mapy niech beda surf_xxx ;]
O, steam jak miło.
Jak będe miał czas to pogram :) Fajnie że takie server powstał (Btw - steamowy server konkurencyjnego forum, stoi pusty przez 3 dni nie widzialem tam nikogo :s)
IMO - cs_militia jest ok :p
Grałem chwilę;] i musze powiedzieć co nieco...
- nie było żadnego admina :P (ok rozumiem świeży server ale zapotrzebowanie na ludzi ktorzy moga kierowac tym servem jest)
- Kultura niektórych (większości?) graczy? Niziutka...
- Poziom? (akurat jak ja gralem to byl niski)
- Team Play nie wspomne nawet
- bez sensowny map cycle
To ty grales i nie wiesz czy jest steam czy nie? Gratz!
Wyszedlem jak juz, a nie wyszlem. Od razu widac ze za dlugo nie pograles - nie podoba sie to nie graj.
brak softu na serwerze daje sie we znaki, ciagle jest pelno afkrow i tk :<
- Team Play nie wspomne nawet
A mi sie fajnie z emilokiem i resztą grało ;)
Jakbyś nie słyszał , to nic ci nie da ściągniecie csa bo Muszisz mieć steama lub jak to mówią : "Oryginalny klucz" :p Fajnie by było jakby było więcej serverów na nonsteam , Ale polskich :p
na samym poczatku mialy byc dwa servery - Tibia Relax #1 i Tibia Relax #2
Ten drugi byl lepszy bo byl na nim amx (czy jak to tam)
A na tym pierwszym nie ma.
Zastanawiam sie czemu usunieta "Tibia Relax #2" :/
Moze przerobia na non steama <lol> <modle sie xD>
Amx jest na serwerze #1
2# nie ma i nie będzie z tego co mi wiadomo
Rookstayer'ek
12-03-2007, 11:45
a co to za tibia relax ma byc?
LOL grałem kiedys w tibie i obecnie napier... w cs nostop!gratuluje tych serverow ale i tak niebede na nich grał xD
LOL grałem kiedys w tibie i obecnie napier... w cs nostop!gratuluje tych serverow ale i tak niebede na nich grał xD
Musze new steama kupic ;pp powiedzcie mi...duzo gra lam? Takich ktore skilla nazywaja wh/ab i daja demo ,ktore nic nie udowadnia?
Bo mam troche takich sytuacji :/
KaMiLLuMkA
14-03-2007, 00:02
Server spoko , dobrze sie gra, miła atfosferka , bez lagow , gratuluje pomyslu ;p
pozdro spp@roWW xdd
Musze new steama kupic ;pp powiedzcie mi...duzo gra lam? Takich ktore skilla nazywaja wh/ab i daja demo ,ktore nic nie udowadnia?
Bo mam troche takich sytuacji :/
No mnie już dzisiaj oskarżał taki jeden ;)
Gram na nicku A.I. lub 330ml.
No mnie już dzisiaj oskarżał taki jeden ;)
Gram na nicku A.I. lub 330ml.
Ja od kumpla pozycze steama i zobaczymy co tam sie dzieje....ostatnio dostalem demo ,z ktorego mialo wynikac ,ze uzywam wh....wyniklo tylko ,ze dobrze gram :) <- tez tak tu jest? :D
Jesli bede gral to : Wakka <-=p0mi4ry=->
ps. lamielem ,by wybadac sytuacjie ;x
zasponsorowali by serwer UT :p
W sumie początki servera nie były najlepsze (nie można było 5 minut sobie pograć nawet) ale w przyszłości powinno być lepiej ;).
Ja miałem kilka śmiesznych sytuacji :):
np pod koniec mapy tekst :D:
*DEAD* kostek : blont fajny ajm i wuha
*DEAD* kostek : -.-
Albo gdy zostałem ostro zjechany i zwyzywany od kamp przez Artemisa za to, że grając w CT przyjmowałem różne dogodne pozycje na bsach i zabijalem wybiegających T. Gwoli ścisłości jego złość wybuchła gdy go zdjąłem z tej pozycji:
http://img73.imageshack.us/img73/2096/poskt6.jpg
dowiedziałem się że on jest 20x inteligentniejszy ode mnie, że nie mam skilla i umiem grać tylko w CT, że lecze kompleksy moimi statami, i że jestem dzieckiem i głupoty gadam. hehehe... dosyć zabawne :D.
Ale po mimo niektórych ludzi to zapraszam na server:).
Jw wpadlem na ten serwer niedawno z ciekawosci, chodz istnial juz dluzszy czas aby zobaczyc jak ludzie tu graja nawet od Droma bana dostalem (o dziwo ostatnio patrzalem to nie mam juz : P). Hah, play hard go pro, play good get ban : P
Ps. Nawet pamietam sytuacje, widzialem jak kolo szedl nademna (dokladniej jego glowe), nawalam, nawalam, dupa nic nie trafilem, dalej szedl w kierunku przeciwnym do mnie (w przeciwnych byly hmm.. sciany?) to przez sciane go zabilem XD wuhawuha Milej gry, ogolnie to zadko na tym serwie da sie kogos normalnego spotkac :/
mi tez sie bardzo to podoba ze wprowadzili servery do cs :D:) 8o
jeszcze niegralem na tych serverach ale bedzie trzeba zaczac jak jeszcze sa:D
Ja zapraszam na forum: http://cs.tibia.pl.
Trzeba coś porozkręcać.
WayneSilverFan
30-04-2007, 22:00
a po serwerach nie ma nic ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.