zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanko about PACC...

Air
24-10-2003, 21:20
Mam takie pytanie, czy jak będe miał pacca i np qpie se promocje i jakieś czary itd, to czy jak mi sie sqńczy pacc a potem znowu wyqpie to wszystko mam od nowa czy musze jeszcze raz qpować?

Matiq
24-10-2003, 21:27
Jak kupisz PACCA np. na 3 m/c to ten czar bendziesz mial 3 m/c

Air
24-10-2003, 21:32
Tego się domyśliłem, ale jak potem będe miał przerwe w PACC i qpie po miesiącu na 3 miechy to będe miał z powrotem te czary itp?

R.I.P.
24-10-2003, 21:37
No raczej nie... kolega miał pacca na 3 miesiące i zrobił sobie royal palladyna czy jakoś tak... zapłacił 20k (nie jestem pewien) po 6 miesiącach kupił sobie znowu pacc i już nie miał royala :). więc myśle że z czarami będzie tak samo... moge sie mylić bo sam nie mam pacca

POZDrawIAm

Polinik
24-10-2003, 23:51
Oryginalnie dodany przez R.I.P.
No raczej nie... kolega miał pacca na 3 miesiące i zrobił sobie royal palladyna czy jakoś tak... zapłacił 20k (nie jestem pewien) po 6 miesiącach kupił sobie znowu pacc i już nie miał royala :). więc myśle że z czarami będzie tak samo... moge sie mylić bo sam nie mam pacca

POZDrawIAm

Blad - wystarczy szybki rzut okiem na tibia.com zeby dowiedziec sie ze po ponownym wykupieniu pacca odzyskuje sie gratis wszystkie promocje utracone podczas wygasniecia pacca (poza recovery key - ten jest juz na zawsze aktywny - taki 'bonus' dla pacc-anow, oraz domkiem - trzeba na nowo licytowac) - czyli czary i promocja automatycznie wroca.

R.I.P.
24-10-2003, 23:55
Oryginalnie dodany przez R.I.P.

POZDrawIAm

EDITE

No to wielkie sorki, ale tak powiedział mi kolega a ja tego nie sprawdzałem :(