zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kyra, Teraxul 158 RP die

Rohad
07-03-2007, 21:24
Jak w temacie.

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20113

Nie moje.

Explorer of Hell
07-03-2007, 21:45
Szkoda, ze padl :(
Nawet ladna akcja.
Gz dla vizza i reszty, za ubicie. Vizzo hacked, dlatego takie eq.

Red October
07-03-2007, 23:00
A co znaczy "Teraxul 158 RP die"?
Skoro nie potraficie pisac po angielsku to piszcie po polsku (chociaz wiekszosc z was po polsku tez nie potrafi)

Hugo
07-03-2007, 23:12
Skoro nie potraficie pisac po angielsku to piszcie po polsku (chociaz wiekszosc z was po polsku tez nie potrafi)

Widzę, iż osiągnąłeś poziom intelektualny nieporównywalnie wyższy od każdego innego użytkownika tego forum.
Z powodu braku możliwości rozwijania się i konwersacji odpowiadającej twoim potrzebom radzę opuścić forum i nie wracać.

Ghost111
08-03-2007, 00:48

profesorowi chodzilo pewnie ze poprawnie jest "Teraxul 158 rp dies"

Dreso
08-03-2007, 00:52
@up

Ziomek nie blyszcz. A koles ma racje...kalecza ang. kalecza polski. najwazniejsze to komus doje** za to ze ma racje. Afff.

Ps. "Tercostam 158 dieD" glabie.

Lovah
08-03-2007, 01:05
@up

Ziomek nie blyszcz. A koles ma racje...kalecza ang. kalecza polski. najwazniejsze to komus doje** za to ze ma racje. Afff.

Ps. "Tercostam 158 dieD" glabie.

Jak czytam takie posty jak ten, to aż się płakać chce nad poziomem swoich rodaków - tak, tak kalecza jezyk polski... tylko ku%@a czemu Ty masz w poscie wiecej kropek niz wyrazow?

Teraxul 158 rp died - teraxul 158 rp zginal
Teraxul 158 rp dies - teraxul 158 rp ginie

Czyli obydwie formy sa poprawne.

Ale dreso, wierzę w to ze mozna Cie jeszcze zresocjalizować, najlepiej metodą chirurgiczną czyli zamiana odbytu z głową, w celu poprawienia jakości myślenia.

/Lovah

Lipton'ek
08-03-2007, 08:59
no i h*j zawsze tak pisano w tematach tera sie czepiasie komentujecie film a nie pie****cie o angielskim ...

btw. najs film tylko szkoda troche ze padl ;/

Gundark
08-03-2007, 13:53
Widzę, iż osiągnąłeś poziom intelektualny nieporównywalnie wyższy od każdego innego użytkownika tego forum.
Z powodu braku możliwości rozwijania się i konwersacji odpowiadającej twoim potrzebom radzę opuścić forum i nie wracać.

Rozumiem że chciałeś zabłysnąć głupim tekstem jednak ci to nie wyszło. I jest prawdą, że większość Polaków grających w Tibie kaleczy zarówno angielski jak i swój ojczysty język.

Luppy
08-03-2007, 14:11
Gratz!

Kox Rox

Deni Ha'Nocri
08-03-2007, 15:10
omg... wszyscy uzalacie sie nad tym ze padl. Dostal to co chcial i taka jest prawda. takie sa uroki wojny...

Dreso
08-03-2007, 19:49
Jak czytam takie posty jak ten, to aż się płakać chce nad poziomem swoich rodaków - tak, tak kalecza jezyk polski... tylko ku%@a czemu Ty masz w poscie wiecej kropek niz wyrazow?

Teraxul 158 rp died - teraxul 158 rp zginal
Teraxul 158 rp dies - teraxul 158 rp ginie

Czyli obydwie formy sa poprawne.

Ale dreso, wierzę w to ze mozna Cie jeszcze zresocjalizować, najlepiej metodą chirurgiczną czyli zamiana odbytu z głową, w celu poprawienia jakości myślenia.

/Lovah

Mistrzu, mistrzow. Troche Ci hiperbolizacja nie pykla, bo nie widze u siebie wiecej kropek niz wyrazow;) Teraxul dies - czyli, ze on codziennie ginie? Szkoda go... Bo tego czasu, present simple dla 3 osoby uzywa sie gdy czynnosc powtarza sie regularnie. W tym wypadku koniecznoscia jest uzycie czasu past simple. I na przyszlosc, nie obrazaj mnie dziecko. Bo obrazanie kogos bez powodu jest oznaka slabosci. Nie pozdrawiam.

Lovah
08-03-2007, 21:30
Mistrzu, mistrzow. Troche Ci hiperbolizacja nie pykla, bo nie widze u siebie wiecej kropek niz wyrazow Teraxul dies - czyli, ze on codziennie ginie? Szkoda go... Bo tego czasu, present simple dla 3 osoby uzywa sie gdy czynnosc powtarza sie regularnie. W tym wypadku koniecznoscia jest uzycie czasu past simple. I na przyszlosc, nie obrazaj mnie dziecko. Bo obrazanie kogos bez powodu jest oznaka slabosci. Nie pozdrawiam.

Dobra, ok niech Ci bedzie, masz racje, sorry. A co do tego wiecej kropek niz wyrazów - to byla raczej taka metafora, chodzilo o to, iz twoj post zawieral b. duza ilosc kropek. I nie nazywaj mnie dzieckiem, nie znajac mnie.

/Lovah

Dreso
08-03-2007, 23:22
Dobra, ok niech Ci bedzie, masz racje, sorry. A co do tego wiecej kropek niz wyrazów - to byla raczej taka metafora, chodzilo o to, iz twoj post zawieral b. duza ilosc kropek. I nie nazywaj mnie dzieckiem, nie znajac mnie.

/Lovah

A zamienianie odbytu z glowa to tez metafora? Nie obrazaj mnie jesli obrazasz bezpodstawnie. Pokoj.