Pokaż pełną wersje : Super Hit w wykonaniu moim i mojej rodzinki
General_Caster
07-03-2007, 22:38
film przedstawia mnie i moja super rodzinke ten blondyn calkiem po lewej to ja , ten co mnie trzyma za ramie moj brat , ten drugi od prawej to moj tata a ten calkiem po prawej wujek.
http://www.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24&eurl=http://rapzone
Pozdro
Prawie Spadłam Z Krzesla <hahaha> Nie No Spoko Dobrze ze Mialam Dzisiaj Zwalony Humorek :P
Prawie Spadłam Z Krzesla <hahaha> Nie No Spoko Dobrze ze Mialam Dzisiaj Zwalony Humorek :P
Gdzie w wyrazie "wujek" widzisz blad ort? Oo
General_Caster
07-03-2007, 23:19
wlasnie sie tez zastanawialem o co chodzi :P
TaifunIII
07-03-2007, 23:19
buheheh dobre, dobre
@Offtop
Wkurzają mnie te raklamy na tibia.pl!!
Kolos from rodos
07-03-2007, 23:22
hmmm?
@topic fajne fajne
BYŁO!!! Sam to dawałem kilka tematów dalej...
General_Caster
07-03-2007, 23:25
BYŁO!!! Sam to dawałem kilka tematów dalej...
kto ci pozwolil dawac moj filmik z moja rodzinka do neta ? nie masz praw autorskich ...
kto ci pozwolil dawac moj filmik z moja rodzinka do neta ? nie masz praw autorskich ...
Sorry to był mój błąd, po prostu jak zobaczyłem to to mówie boże co to za debeściaki i chciałem jak najszybciej się tym pochwalić z innymi użytkownikami B) Serio fajna rodzinka, nie wiedziałem ze jesteś spokrewniony z Giertychem bo on tak występuje o ile mnie wzrok nie myli ;)
Jak jestes ten blondasek z lewej to dobrze dajesz...odrazu mi sie spodobales :) Tylko nad mordami popracujcie
General_Caster
07-03-2007, 23:40
Jak jestes ten blondasek z lewej to dobrze dajesz...odrazu mi sie spodobales :) Tylko nad mordami popracujcie
k ide na operacje plastyczna dzieki ze dales mi wiare ze moge miec ladniejszy ryj :*
Foto_scr
07-03-2007, 23:41
Haha, aż z kompa spadłem.
Polecam, 12/10.
Guest 1900
08-03-2007, 00:24
Filmik super ale do jasnej CHOLERY nie przypisuj go swojej rodzince i nie wciskaj ludziom kitu ze to twoja rodzinka ... zreszta zal mi ciebie swoja rodzine do takich debili porównywać ... widac ze u ciebie patologia w rodzinie to podstawa ...
A Nie pomylilam Sie :P
A tak Ps ? Czemu Wy Sie Klucicie ? Niema O Co ! Przyjdzie Taki "Pan Rysio" i zaczyna sie klutnia :|
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.