Pokaż pełną wersje : war hammer
grissech
08-03-2007, 08:14
czy przy skillach 65/65 i 20 lvl warto zrezygnowac z tarczy i latac z warhammerem?
Rhapsoody
08-03-2007, 08:20
Sprecyzuj sie na czym chcesz expić
grissech
08-03-2007, 08:23
np. elfy, cyklopy etc.
czy moze lepiej kupic skull stafa?
na potwory bijace z magi - np fd i inne szity idz z war hammerem a te ktore bija " z lapki" z najlepsza jednoreczna jak masz
ps. sorki ze bez polskich znakow ale sie spiesze do szkoly :P
Niedozwolony
08-03-2007, 16:25
szczerze to zwaliłes se postać bo cluby są nieopłacalne.No może arcane staff ale SOV czy SCA chyba łatwiej się zdobywa nie?
A tak to up odpowiedział dobrze
powiem Ci ze oplaca sie na takie potwory ktore wogule strzelaja na. z luku czy magii
czyli odpowiedz brzmi tak oplaca sie :)
ale te potwory ktore bija nie na dystans tez mozesz oplacalnie bic tylko ze zalezy jakie ;)
seksowna_druidka
08-03-2007, 16:36
Kup skull staffa, bo z samym wh bedziesz mial zbyt duze waste. Z wh mozesz chodzic na elf fortres, bh i wlasciwie nic wiecej, zeby sie oplacalo bardziej niz ss i meduska/crown czy co tam masz. Wybierz co jest dla ciebie cenniejsze. Uhy czy pare sec wiecej przeznaczone na walke.
szczerze to zwaliłes se postać bo cluby są nieopłacalne.No może arcane staff ale SOV czy SCA chyba łatwiej się zdobywa nie?
Kwestia gustu. Za 400-500k można już spokojnie mieć arcane staffa np. na Harmonii. SoV/SCA z kolei chodzą po 2-2,5mln...
malyjanek
09-03-2007, 15:46
O ile w ogole sie zdobywa....
duzo ludzi po zdobyciu jakiegos wyzszego lvlu np 50 konczy grac z poowdu znudzenia tibia itp
Za 400-500k można już spokojnie mieć arcane staffa
Co dla upartych oznacza bron klasy SCA na 50-60 levelu.
powiedzial ten co nigdy nie wbil 60 lvla i swoja wiedze bazuje na filmach
.No może arcane staff ale SOV czy SCA chyba łatwiej się zdobywa nie?
Nie, na PoI pójdzie 50 ludzi, 10 wyczyści questa, reszta nagrody zgarnie, itemy z PoI tracą wartość niesamowicie szybko...
@Topic
Zależy, z WH to możesz iść np. na draga bo jego to trzeba jak najszybciej zabić.
Na potwory które z tarczą Ci się nie przebijają itp chodź z SS'em
Ja bym na twoim miejscu expil na wywernach,beholderach itp.
Ja tak zadam pytanie ,bo po ostatnim upade cluby dostały nowe bronie tzn. Hammer of Wrath , który nie jest już tkaim rar itemkiem jaki był kiedyś i oto moje pytanie jaka jest cena HoW-a?
PogromcaDwarfGuardow
12-04-2007, 21:35
czy przy skillach 65/65 i 20 lvl warto zrezygnowac z tarczy i latac z warhammerem?
Warto,jeśli nie walczysz z dystansowymi stworami i cycami.:)
ZeUs PiEkArZyK
14-04-2007, 19:46
Ja tak zadam pytanie ,bo po ostatnim upade cluby dostały nowe bronie tzn. Hammer of Wrath , który nie jest już tkaim rar itemkiem jaki był kiedyś i oto moje pytanie jaka jest cena HoW-a?
Jeszcze nie widzialem aby ktos sellowal HoW'a.. Moze na Harmonii gdzie hunca na PoI nie jest to juz taki duzy rar ale na innych servarach raczej szybko go nie ujrza.. A cena pewnie bedzie ok. 2kk albo i wiecej. Cos w stylu Crystal Mace.
Kellerman
14-04-2007, 19:58
1,5lkk na harmoni dzisiaj widziałem -.- i wcale nie jest to aż taki duży rar 2x częściej podobno wypada niż mpa z demona...
Chyba się jutro z teamem wybiore jak coś wypadnie ;d to napisze ale wątpię nigdy szczęścia nie miałem do loota.
A nie lepiej kupić to i to?
War hammer około 1k więc jakbyś kupił najpierw skullstafa i posiedział na minosach to byś szybko uzbierał na warhammera...
Wcześniej masz objaśnione na jakie potwory masz chodzić i dlaczego na takie a nie inne...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.