Pokaż pełną wersje : Problem z keyloggerem.
Mam pewien problem. Prawdopodobnie mam zainstalowanego keyloggera. (mój char został hacknięty ;s). Włączyłem sobie procesy i zauważyłem, że jak wpisuję passy to włącza mi się zawsze proces IEXPLORE*****. W googlach wyczytałem, że to jakiś trojan... jak takie coś usunąć? Firewall, Avast nie wykrywają tego:/
BTW: Nie wiem, czy to ma jakiś związek, ale IE nie używam.
Mam pewien problem. Prawdopodobnie mam zainstalowanego keyloggera. (mój char został hacknięty ;s). Włączyłem sobie procesy i zauważyłem, że jak wpisuję passy to włącza mi się zawsze proces IEXPLORE*****. W googlach wyczytałem, że to jakiś trojan... jak takie coś usunąć? Firewall, Avast nie wykrywają tego:/
BTW: Nie wiem, czy to ma jakiś związek, ale IE nie używam.
Skan Hijackthis, wchodzisz na hijackthis.de i w trybie awaryjnym usuwasz wszystkie śmieci
Przeskanowałem i wyszło, że niebezpiecznym plikiem jest C:\windows\services*****... a to chyba plik systemowy.
Przeskanowałem i wyszło, że niebezpiecznym plikiem jest C:\windows\services*****... a to chyba plik systemowy.
Dużo wirusów "przyczepia" sie do services***** może VSK?
Szukając w googlach natknąłem się na pewien temat z podobnym problemem... czy to (http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?p=939496&sid=9a6d1e43059e98aa310e9852781a083d#939496) by pomogło?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.