PDA

Pokaż pełną wersje : Ban

Alhall
24-10-2003, 21:23
Jeju, dostałem bana za spam na 10 dni!! Ja chyba sie powiesze! Mam co prawda dopiero prawie 8 levelową postać ale i tak już jestem od niej uzależniony. 10 dni to dla mnie wieczność! :( Nie można tego przyśpieszyć?

Fanfi
24-10-2003, 21:26
Niestety ban to ban nie mozna tego przyspieszyc.

Gremlin
24-10-2003, 21:30
Oryginalnie dodany przez Alhall
Nie można tego przyśpieszyć?

Teoretycznie mozesz zlozyc odwolanie do senior GM, ale z regoly to ci jeszcze doloza pare dni za zawracanie im glowy.

Alhall
24-10-2003, 21:33
Teraz to piszesz, gdy ja sobie już tam pogrzebałem i znalazłem możlwość niezgodzenia się z banem i napisałem do nich? No cóż trudno, a ile tak średnio dodają za coś takiego. Choć może mi się uda usunać tego bana. Właściwie był on za spam na targu gdy sprzedawałem sprzet, wiec nic zbyt wielkiego ;).

No i strasznie szybko odpowiadacie na nowe posty :).

T_A_D
24-10-2003, 21:53
co to jest ten ban??

Fanfi
24-10-2003, 22:16
Ban to zablokowanie twojego konta za cos tam.... co zrobiles np za spam lub inne rzeczy nie dozwolone przez regulamin

Matiq
24-10-2003, 22:24
Mi sie jeszcze nie zdarzył ale tesh 10 dni bym nie wytrzymal 8)

Gremlin
25-10-2003, 06:09
Teraz to piszesz, gdy ja sobie już tam pogrzebałem i znalazłem możlwość niezgodzenia się z banem i napisałem do nich? No cóż trudno, a ile tak średnio dodają za coś takiego. Choć może mi się uda usunać tego bana. Właściwie był on za spam na targu gdy sprzedawałem sprzet, wiec nic zbyt wielkiego ;).

Duzo zalezy od twojego tlumaczenia i od humoru senior GM, moze ci nawet odjac troche z kary, albo calkiem ja zlikwidowac, chodz jesli sprawa byla jasna bez zadnych powiklan to nie nielicz na zmiejszenie kary, a jesli prosba byla pisana z bez wyzwisk itp to tez nic nie powinien dodac.

Gimlos
25-10-2003, 20:31
ja moja pierwsza postacia dostalem bana na 4lvl za spam (sell sabre!:D ) ale mialem farta i moje odwolania przyniosly skutek i cofneli mi cala kare ( mowilem teksty w stylu ze ta postac jest moim zyciem i ze nie wiedzialem ze nie mozna spamowac:D:D:D ) . po prostu probuj i licz na miekkie serce gm:)

Yogi
26-10-2003, 11:25

No i strasznie szybko odpowiadacie na nowe posty :).

nic zbyt wielkiego?
to pomysl jakby kazdy tak sobie zaczol spamowac
przeciez to nic zbyt wielkiego.. a caly trade chat stalby sie lekko nieczytelny i nienadajacy sie do uzytku

Misq670
26-10-2003, 14:36
Oryginalnie dodany przez Gremlin
Nie można tego przyśpieszyć?

Teoretycznie mozesz zlozyc odwolanie do senior GM, ale z regoly to ci jeszcze doloza pare dni za zawracanie im glowy.

Ja tam watpie czy nie dodadza dni ale stary jak tak nie wytrzymujesz bez tibii zrob sobie nowa postac
no nie??

Mefi
26-10-2003, 14:58
to masz pecha stary

MaRs.Pl
27-10-2003, 19:54
Oryginalnie dodany przez Mefi
to masz pecha stary

mefi spier***** z takimi postami !!

Thory
28-10-2003, 16:04
Oryginalnie dodany przez Mefi
to masz pecha stary

ban plx

targud
28-10-2003, 20:27
DOSTAŁEM BANA az na 10 dni za SPAM na trade kanale X( poscilem tylko 2 razy ze chcem sprzedac bp of GFB przed zbanowaniem nie dostalem nawet zadnego ostrzezenia! Wchodz na drugi dzin "Your Account is banished" O FUCk!! not o lipa wchodze na sronke na 10 dni no to odwyk od TIBI na 10 dni PA