Pokaż pełną wersje : Knight a GS/OF/Drags
ShinjiIkari
08-03-2007, 18:07
Na jakich skillach knight może iść na of/gs/dragi żeby nie było waste?
Jak do tej pory, mam 69/63 i:
a)Na gs bp uh
b)Na of uh na leadera
c)Na draga 3-4 uhy
Wszystko biję z Giant sworda.
Sozemego
08-03-2007, 18:11
a)Na gs bp uh
b)Na of uh na leadera
c)Na draga 3-4 uhy
of - 85/85~ 80~ lvl
gs - nigdy
dragi - 90/90, koniecznie sca/sov/avenger/arcane staff i lvl ponad 100
na ofie mozesz sprobowac juz od 70 lvla ze skillami minimalnie 80-85
dragi bilem od 90 lvla z gsem przy 91 swordzie, robiac loot baga i leczac sie manasami. 70% huntow sie nie zwracalo, ale bylem max 7k~ na - na pare godzin.
Sozemego bez przesady
na dragi sie moze i nie oplaca , ale dragi + dl od 70 lvla na manaskach i life ringach spokojnie expasz < czesto sie zwraca > nie trzeba sova ani sca . poprostu GS :D
Gs oj to jest bydle dokladnie ci nie powiem ale okolo 130 lvla spokojnie je siekasz bez uhow :evul:
Of obrzeza od 50+ mozesz latac , ale sama forteca to 70+B)
Gs oj to jest bydle dokladnie ci nie powiem ale okolo 130 lvla spokojnie je siekasz bez uhow :evul:
Padając, czy kończąc na black hp?
... trudno mi sobie wyobrazić opłacalne tłuczenie GSów knightem na jakimkolwiek skillu/lvlu (mówię o melee, nie o burstach, choć to też nieopłacalne). Podobnie jak tłuczenie GSów melee bez leczenia.
KrEmAs KAc
08-03-2007, 20:41
GS od skill po 100/100. Of 80/80. Draga od 90. przynajmniej ja tak robiłem :)
Piotrek Marycha
08-03-2007, 21:52
dragi bilem od 90 lvla z gsem przy 91 swordzie, robiac loot baga i leczac sie manasami. 70% huntow sie nie zwracalo, ale bylem max 7k~ na - na pare godzin.
Hmm bez jaj, mi sie zwraca praktycznie zawsze a tobie w 30% przypadków?
Gorionek
10-03-2007, 20:44
gs nie polecam, przy skilach po 100 pojdzie ci minimum 5 uh
Lisuu-aleniewrl
11-03-2007, 10:25
gs nie polecam, przy skilach po 100 pojdzie ci minimum 5 uh
5 uhow to zeszlo mojemu kumplowi na 37 lvl ze skillami 74/74;d;d
Deselino
11-03-2007, 10:47
Hmm bez jaj, mi sie zwraca praktycznie zawsze a tobie w 30% przypadków?
No bo ty jestes paladynem a to lepsza profesja niz knight. Nie ma masz sie czym chwalic bo jakbym on byl palem to tez by mu sie zwracalo. X(
Sorcerereq
11-03-2007, 10:50
Chyba up&down i z HMM
To niech spróbuje bić meele. Mi kiedyś przy 80sword+ring z gsem w ręku spalił się prawie bp uh. Sie zdenerwowałem i dobiłem z exori....
A jeśli chodzi o temat:
gs Na wyższych lvlach można bić, ale w innych miejscach z lepszym lootem będzie lepszy exp. To nie jest mob dla knighta.
of: 85/85; 70lvl+
dragi: zależnie od farta ;] ale najlepiej 90+ lvl skile>90 life ring/softy/manasy jeśli nie chce sie zużywać zbyt dużo uh.
Co do Gs to siedzialem i czekalem na kumpli by zrobic
'Pewien Quest" i ogladalem jak 130 ek z sca se na gs expal
nie schodzil mu zaden uh tylko raz na 2 gs wypijal kilka manaskow , przez okolo 20 min lutnol 2 k legi < sam nie wiezylem az pokazal > k armor i kilka plate armorow :D Skille mial wtedy 92-91
Gorionek
11-03-2007, 18:19
@Lisuu-aleniewrl
chyba raczysz zartowac, na 37 lvlu po 1-2 udezeniach od gs'a musi rzucic uha,
czeyli twoj kumpel zabil go na 5-10 hitow GRATZ! (to jest nierealne)
@Sorcerereq
zgadzam sie z toba ;)
p.s. jak bilem gs'a z d lance 94 knightem ze skilami 95/93 to mi poszlo ponad 10uh
OF - jak musisz to od 70 levelu już możesz, ale w pełni nie wykorzystasz wszystkich miejsc tam chyba ze masz dużo kasy i zrobisz waste ;) Ogólnie OF dobry od skilla 85/85 i ~80 levelu (ja moim 88 knightem ze skillami 90/90 wyciągam tam 40-45k/h bijąc z mms + bs na balanced, a lidery i czasami warlordy z gs)
GS - nieporozumienie?
Dragi - tutaj przed 120 levelem często jest waste :P Od 90 levelu i skilla 90+ na upartego można już expić, ale nie dziw sie jak ci sie nie zwróci. Do dobrego expienia na dragach z (w miare) małym waste lub wychodzeniem na plus oraz dobrym wykorzystywaniem miejsca (wyciskanie wiecej expu) to skill 90+, sca/sov/th i 1700+ hp ;)
Draggy_Slayer
12-03-2007, 23:23
@giant spidery
ja tam czasem 4fun chodze ze sioherem i wcale waste nie mam:) fakt ze exp to nie jest jakis boski :) ale czasem sypna lootem
@up
on pyta mądralo o solo...
omg połowa z tych odpowiedzi to pierdoły za przeproszeniem.....
@topic
Na gsy lvl 120~ sov/sca skille 90~/90~ pomagając sobie z hmm.(przynajmniej moi kumple tak expili)
Na of to mozesz isc na 70~, choć ja na 67 dawałem rade przy skillach 80/78 z gsem uhajac sie bez gfb etc. wychodzilem na 0 z loota ( trzeba miec postmana ;p)
Z dragow zadko sie bedzie zwracac ale lvl 80~ skille 85~ oczywiscie gs/dl/wh ( mozesz zalozyc ringa ) Uzywaj uhów. Z manasami lepiej dopiero od 130~lvl.
Sozemego bez przesady
na dragi sie moze i nie oplaca , ale dragi + dl od 70 lvla na manaskach i life ringach spokojnie expasz < czesto sie zwraca > nie trzeba sova ani sca . poprostu GS :D
Of obrzeza od 50+ mozesz latac , ale sama forteca to 70+B)
Lubie ludzi ktorzy nie wiedza o czym pisza. Pomagasz ziomkowi ktory ma 5 lvli mniej niz ty i sprawiasz wrazanie jakbys ''srednio'' wiedzial o czym mowisz.
Na 70 lvlu ? Dragi i Dle na manasach ? 70 lvl, exurujacy sie na dlach ? Czesto sie zwraca :) ? Uhm...
a)Na gs bp uh
b)Na of uh na leadera
c)Na draga 3-4 uhy
OF to kolo 80/80
Gsy to sie nie opyla :p wogole
A dragi to skille 75/70~ Gsa/d lance/wh ja na 45~ dawalem se na looz rade a ze mialem duzoooo kasy to mnie bylo stac na waste spore :p (ale dodam ze mialem sca i skille 85/83) schodzil srednio uh-3 uh na draga :p. Te informacje to na temat normalnych drag
ale dragi normalne czy dle i dragi ?? :p jak normalne tak jak wyzej.
@Sozemego Po jakiego licha takie skille i takie przedmioty na hunt Dragow ?! to se chyba zartowales
Doom Terror
18-03-2007, 13:29
a moze ktos sie wypowie na temat Mintwallin , tez bardzo popularne miejsce dla Knighta :)?
abySS na serio da sie expic na dl i dragach tylko na exurach :]
Live Rings + manaski
Ale nie polecam chyba że masz chol.... dobrego neta i sie nie obawiasz laga . Best Sposob Ed badz Ms z 2 Ds do Blokowania by dl nie biegalB)
I lecisz z koksem
Bhall the Destroyer
19-03-2007, 22:42
a moze ktos sie wypowie na temat Mintwallin , tez bardzo popularne miejsce dla Knighta :)?
Postman potrzebny, chyba, że zamierzasz ciągać loota inaczej tam nawet nie idź, nie opłaca się ;) a tak to skile 75/75 z 40 lv i styka spokojnie a exp całkiem całkiem. Szczerze muwiąc to rzadko tam bywałem, może wypowie się ktoś bardziej obeznany z tym expowiskiem :P?
Toominek
20-03-2007, 16:08
AHAHAHAHAHAH na 94 10 uhów to co ty za NOOB jesteś ja osbiście jeszcze nie brałem GS'a (swoim charem) ale qmpla 68 knightem straciłem 2 uhy. Za to brałem już draga na 24 lvl'u i zeszły mi 4 uhy
"AHAHAHAHAHAH na 94 10 uhów to co ty za NOOB jesteś ja osbiście jeszcze nie brałem GS'a (swoim charem) ale qmpla 68 knightem straciłem 2 uhy. Za to brałem już draga na 24 lvl'u i zeszły mi 4 uhy"
Brawo głąbie, włanie przyznałeś się do sharowania konta -.-
Jedno zabicie GSa to też żałosny dowód, wypowiedzieć się powinien ktoś kto zabił tak z 50 GSów [hunt a nie solownie B-herba -.-].
Zresztą solowanie ich knightem to szczyt głupoty...
Hide masz racje to głupota solować :]
Ale jak masz wiekszy lvl to dla sportu można se pójsć zajebać kilka dziesiat tak tylko dla zabawyB)
Dr._Lepper
21-03-2007, 00:31
of - 85/85~ 80~ lvl
gs - nigdy
dragi - 90/90, koniecznie sca/sov/avenger/arcane staff i lvl ponad 100
lol...
widzialem lvl 35 ktury z d lancy na 80 skilla byl draga wiec nie badz matolem -.-
jakie 80/80 , na Orchid Frog??? muahahahaha to na rota trzea chyba z sdekami no nie
najlepiesj z blokerem i shooterami 3. no i jescze z druidami co was siochac bede ;)
a tak na serio to co to jest of????
dobra skapowalem sie ze to orc fortec
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.