Pokaż pełną wersje : Fast'molt Rip
"Once upon a time there was born a little sorcerer...
... a sorcerer that we respect and will remember"
This time I want to invite all of you to give at least four minutes of your lifes to him.
"Pewnego razu urodził się mag...
... mag którego szanujemy, i o którym będziemy pamiętać
Tym razem chciałbym zaprosić Was wszystkich do poświęcenia Mu chociaż 4 minut Waszego życia
http://files.filefront.com/best_of_moltwmv/;6872697;;/fileinfo.html
Film o Fast'molt legendzie Aurea Fighting Alliance Group
Film zrobiony przez Xilef-Cat (nie moj)
_/
@down
Nie wiem dokladnie a nie chce plotek rozsylac moze ktos z fagu powie
Nolduriel
08-03-2007, 22:04
za co go skasowali ?
Dla mnie osobiscie jedyna legenda jest isaris
Delete dostał podobno za rzekomy Acc. Sharing...
dudek_lfc
08-03-2007, 22:10
Dla mnie osobiscie jedyna legenda jest isaris
Juz wieksza legendą jest Mandus (Liam darkcrosser)
za co go skasowali ?
Acc trading
milosz15
08-03-2007, 22:26
Respect for him ;(
Mandegorion_91
08-03-2007, 22:28
eHH...
Filmik 5/10
Usuneli go bo sharował ...
Grzesiek Magus - jedenasto osobowa ekipa gra na tym charze ;p
na refugii lorda pachnacego w ten sam sposob usuneli ahah, knight vielebny go reportnął i bibi.
Ahhh ...
Słabo się krył z tym sharingiem xd
Miszczu Sharingu - Sz. P. Kałwa ;]
Fainy film. Tylko szkoda że nie wrzucił kilka ssów z advanców molta. Bo te filmy z fragami były już po kilka razy publikowane i trochę nudzi to...
Fajny film, choc niczym sie nie wyroznia ;)
legenda jest Liam.
btw jakis rehost czy cos ?
We are currently performing a network upgrade from now until 3am PST. During this time, some user files, uploads, and file management will be inaccessible.
legenda jest Liam.
btw jakis rehost czy cos ?
Nie liam nie jest legendą. legendą jest Mandus który grał na liam'ie i zapamiętajcie to bo na liama wjazd miało co najmniej 3 graczy. a jego od wiecznym przeciwnikiem był Czesio.
to byli warci siebie przeciwnicy, a teraz obaj są w 'holu chwały' Aurei.
Juziu II
09-03-2007, 13:36
uploadnijcie to na google video :P
dobrze wiedziec. szkoda tylko, ze takich ludzi jak oni juz nie bedzie, CipSoft juz zrobil Tibię idiot-friendly, a ma byc "balansowanie profesji", czyli dodadza jeszcze kusze strzelajace z SD i 4x szybsze melee dla knighta.
a tak poza tym, to moglby ktos wrzucic mi na rapida ten filmik ? chetnie obejrze, a z obecnego hosta nie moge sciagnac.
K.urwa xD Czy tylko mi sie sciagnal jakis film o CSie 500mb?xD!
Zrehostujcie mi gdzies ten film bo z tego hosta do 15 nie mozna sciagac.
rehost plx... nie moge sciagnac
We are currently performing a network upgrade from now until 3am PST. During this time, some user files, uploads, and file management will be inaccessible.
Plax Rehotst plax ja tez chce popatrzeć:p :p
dobrze wiedziec. szkoda tylko, ze takich ludzi jak oni juz nie bedzie,
nie ma ich charów, ludzie są ;)
nie to mialem na mysli, teraz, z tymi wszystkimi CipBotami i ogolnie nowym systemem magii, dobre pvp oznacza nie bycie kompletnym idiota i dobre lacze.
Mazur199
09-03-2007, 16:34
Ku**a czy dla was autorytetem,bossem,mistrzem czy ku**a allachem staje sie ktos z tibi? Czy w szkole gdy jesteś wypytywany myślisz o tym co zrobiłby w tej chwili czaczero?Nie możesz wziać sobie jako autorytet kogoś z rl? Jana Pawła II czy kogoś innego kto naprawdę pomagał ludziom a nie kogoś kto gra w tibie, w 10 napieprza jednym charem byleby wbić 100lvl? Ludzi kur*a get life tibia to nie jest całe życie.Wyjdź do ludzi.
żal.br
@mazur
wyjdz
ja, i wydaje mi sie, ze reszta piszacych tutaj ludzi takze, mialem na mysli autorytet w tej konkretnej grze. ktos, kto imponuje mi tym, co robi w tej grze, moze chyba stac sie autorytetem, wzorem do nasladowania, w tej wlasnie grze. moze czy nie moze ? ma dobre pvp, wiec jest moim autorytetem z tego powodu. mysli, w przeciwienstwie do ciebie, imponuje mi jego podejscie do tej gry, wiec jest moim autorytetem.
i nie pisz get life tylko idz do szkoly, angielski sie przyda, czytanie ze zrozumieniem tez.
ps
taa, allachem ;)
edit:
obejrzalem filmik, szczerze mowiac spodziewalem sie czegos lepszego. ma ktos moze na dysku filmik FAGu, co na poczatku i na koncu jakies techno leci, w srodku kawalek Rammstein'a jakis, nie pamietam dokladnie jaki. pamietam, ze film bardzo mi sie podobal, wiec gdyby ktos mogl na rapida - bede wdzieczny.
Kamil1000
09-03-2007, 19:21
K.urwa xD Czy tylko mi sie sciagnal jakis film o CSie 500mb?xD!
Zrehostujcie mi gdzies ten film bo z tego hosta do 15 nie mozna sciagac.
rehost plx... nie moge sciagnac
Plax Rehotst plax ja tez chce popatrzeć:p :p
rehost:
http://rapidshare.com/files/20200019/best_of_molt***** (http://djkamil1000.za.pl/bestofmolt_redirect.html)
(to jest link do strony przekierowywującej i nie trzeba zamieniać ***** na http://img230.imageshack.us/img230/2263/snap22fc1.jpg)
Viexorinio
09-03-2007, 19:48
Never forget you...
Mazur199
09-03-2007, 21:53
@mazur
wyjdz
ja, i wydaje mi sie, ze reszta piszacych tutaj ludzi takze, mialem na mysli autorytet w tej konkretnej grze. ktos, kto imponuje mi tym, co robi w tej grze, moze chyba stac sie autorytetem, wzorem do nasladowania, w tej wlasnie grze. moze czy nie moze ? ma dobre pvp, wiec jest moim autorytetem z tego powodu. mysli, w przeciwienstwie do ciebie, imponuje mi jego podejscie do tej gry, wiec jest moim autorytetem.
i nie pisz get life tylko idz do szkoly, angielski sie przyda, czytanie ze zrozumieniem tez.
ps
taa, allachem ;)
To idź do meczetu walić łbem w podłoge drżąc się AKBAR CZACERZO MEU IDOLO ARABIYA
Angielski? Nie narzekam,inni też.
drżąc się ? jezu wyjdz :]
Molt zawsze bedzie legenda i nikt mu tego nie zabierze, a isaris z jakiej okazji niby zostal nazwany legenda? za latanie po kopalniach i pisanie pay boh mozna byc zapisanym w annalach slaw aurei?
_/molt, legends never die!
Smichael
10-03-2007, 08:15
FAST dobre pvp hAUEAYUEHEUEHUAEHAEU nie no dobry żartttttttt na maxa hahahaha ten jego ban za macro using (bot) to tez do jego maxymalnego pvp ?LOL nie no ludzie fast 'żadzi' fast to moj idollll ale na szczescie go skasowali i zaczełęm znow chodzic do szkoly a nie latac na noob charze za fastem i mu pupe lizac ;D
Mazur199
10-03-2007, 10:51
drżąc się ? jezu wyjdz :]
Prawda w oczy kole?
http://rapidshare.com/files/20200019/best_of_molt***** (http://djkamil1000.za.pl/bestofmolt_redirect.html)
nie no dzięki ziom XD
ou have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 57 minutes)
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jezu mazur jeszcze nie wyszedles ? i powiedz mi, co to znaczy drżeć się (?)
Lewy Koksik
10-03-2007, 18:46
FAST dobre pvp hAUEAYUEHEUEHUAEHAEU nie no dobry żartttttttt na maxa hahahaha ten jego ban za macro using (bot) to tez do jego maxymalnego pvp ?LOL nie no ludzie fast 'żadzi' fast to moj idollll ale na szczescie go skasowali i zaczełęm znow chodzic do szkoly a nie latac na noob charze za fastem i mu pupe lizac ;D
Żal mi takiego dziecka jak ty...
@topic
No szkoda go był best lvlem na Aurea a tera najlepszy jest Pikapo
Film nawet Fajny tylko niektóre akcje już były
Tiases'Master
10-03-2007, 18:48
No wiadomo, że akcje się powtarzają ale trzeba przyznać, że i tak film jest dobry. W końcu każda akcja na filmie się przyda ; )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.