PDA

Pokaż pełną wersje : world trade

malyjanek
09-03-2007, 13:32
Czy uwazacie ze taka zamiana itemow jest fair? przychodzi taki noobek na 8 lvlu na swiat X a na swiecie Y dorobil sie troszke itemow,znajduje gostka ktory jest chetny i sie wymieniaja,potem biega w bohach i szpani :/

co maja bohy np na Candi do bohow na Galanie?

moim zdaniem cipsoft powinnien zakazac takich praktyk choc wiem ze jest to nieosiagalne

pisze ten temat poniewaz ostatnio co 2 oferta na trade to tradeworld a to jest juz wkurzajace czasem...

wiem ze wielu z was robilo trade world i to popiera ale to troszke nie fair

Me$z
09-03-2007, 15:10
Przeszkadza ci, że taki noobek 8lv szpanuje BoHami? Proponuje rozwiązanie: Olać... A i czasem taki noobem nie dostanie swoich BoHów, bo zostanie oszukany (Co za peshek :S).

Lexing
09-03-2007, 15:44
Czy ty na prawde uważasz że ktoś dałby np Giant Sworda na Neranie za Giant Sworda na Antice?

Zupka_Chinska
09-03-2007, 15:49
jak nie masz nic na ten temat do powiedzenia to sie nie odzywaj nieproszony

Ripper przecież powiedział, że to są "trywialne sprawy", czyli wypowiedział się na temat. Jak myślisz, że wszystko jest takie proste, spróbuj wymienić się BoH`ami z Antici na np. tą Twoją Candię. Jestem ciekaw czy jak zaoferujesz coś z starszych server`ów ktoś się wymieni za to samo na młodszych. A jeśli servery są jednakowe, to jest to jak najbardziej dobre >.>
Btw. zgłoś to do CipSoft`u z pewnością dostaniesz za to przełomowe odkrycie MLS`a.

#Down:
Pomyśl jednak, że jeśli ktoś coś daje to musiał na to coś zapracować, czyli bądź czy nie bądź jest to na miejscu. Pewnie wyskoczysz mi, że łatwiej zdobyć, np. FS`a 100 Level`owym Sorcerrer`em, niż 10 Level`owym Knight`em, ale ten 100 Sork przecież też musiał się napracować, żeby wbić Level. Tak na marginesie jak tak bardzo uważasz, że kogoś to "podniesie do góry" to sam teraz się wymień gdzieś gdzie masz h-lvl postać na świat z postacią z 8 Level`em z "wypasionym ekwipunkiem" i powiesz czy tak dobrze Ci się grało i poprawiło to znacznie szybkość wbijanie doświadczenia. Jeśli już coś, to pomoże Ci to gdzieś do 60 poziomu, później nie będziesz się wyróżniał już niczym między ludźmi na Twoim Level`u.

malyjanek
09-03-2007, 15:50
Czy ty na prawde uważasz że ktoś dałby np Giant Sworda na Neranie za Giant Sworda na Antice?

no i tu jest jasnosc ze ludzie daja oferty typu "moje 100k na Antica za Twoje 5 k tutaj" wiadomo ze kazdy swiat jest inny.Nerana jest nowa i ogolnie nie chodzi mi o to ze 8 lvl biega w bohach tylko o to ze ludzie nie powinni miec bonusow bo maja jakas inna postac na innym swiecie

zeby bylo wszystko ok to sam dokonalem 2 x trade world tyle ze 2 lata temu (wszystko odbylo sie uczciwie i szczesliwie) ale od pewnego czasu tego nie popieram

Rybzor
10-03-2007, 09:58
co maja bohy np na Candi do bohow na Galanie?

Rotfl, to mnie rozwaliło, to akurat jedyne serwery na ktorych gram/grałem ;P.

A co do world trade, to jesli chodzi o to, ze ktos ma na innym swiecie bohy, potem szpanuje ze wymienil sobie i biega na 8 lvl z bohami to nic takiego, przeciez na tym innym swiecie tez musial cos zrobic zeby zdobyc te bohy, mi tam world trade nie przeszkadza, 8 lvl moze sobie biegac w mpa i mi żal dupy nie sciska.