Pokaż pełn± wersje : Czy oplaca sie robic sorca na galanie ?
Dynia pall
17-09-2004, 22:36
Siema mam dylemat robic sorka na Galanie samemu czy palka z qumplem we 2.
niemam pacca ale sie za 1-2 miech skombinuje. mam troche doswiadczenie w tibii i jakos mam napal na sorca ale sam niewiem... doradzie plx :p
to jak sobie skombinujesz paca to wtedy zaloz postac... o ile sobie dobrze przypominam, to na nowych serwach moga sie logowac tylko pacc...
Cymcymek
18-09-2004, 02:19
Aktus
Nie mylisz się przez pewien czas o starcie nowego serveru mog± się tylko logować osoby posiadaj±ce premium account, bo na rooku jest zbyt dużo osób i musz± być ograniczenia. Z upływem czasu limit graczy zostanie zmieniony.
No no chlopaki, ale mu pomogliscie, gdyby byly jeszcze + i - to mieli byscie po - za nabijanie bezsensownych postow i niebardzo na temat.
On sie pytal jaka postac ma se stwozyc a wy piszecie ze na tym swiecie teraz tylko PACC mog± (czytanie ze zrozumieniem 1)
A teraz na temat.
Zrob se palka dojdz nim do ok 30lv i pozniej zrob sorcka runmakera i to ci powinno wystarczyc palkiem na dragony itp ;) zbierac kase na czary dla maga pozniej magiem bedziesz zarabiac na palka :P (jak juz bedziesz mial sd'ki, ale slysze ze bedziesz mial PACC'a wiec pozniej nawet bedziesz mogl sorckiem z blokerami na jakies mocniejsze monsterki chodzic.
Powodzenia...
i have delemat, sorc or knight in the new server ? 8o
Iris on Eternia
18-09-2004, 11:48
Knight chyba najgorszy na nowe servery. Zarabiać może tylko z potworkow. I potrzebuje szybko dobrego sprzętu. A Sorc ma juz lepiej bo może zarabiać z hmmow chociaż :P
najlepszy jest chyba pall (choc sam sorciem gram). juz na dosyc niskim lvl moze bic uciekajac lub z blokerem stosunkowo mocne potforki. Dodatkowo, zeby wlaczyc nie potrzebuje raczej drogiego sprzetu..tylko kusza i bolty, zbroja i reszta jest raczej drugorzedna na poczatku gry, bo i tak robisz tak zeby cie potwor nie dopadł.
No no chlopaki, ale mu pomogliscie, gdyby byly jeszcze + i - to mieli byscie po - za nabijanie bezsensownych postow i niebardzo na temat.
On sie pytal jaka postac ma se stwozyc a wy piszecie ze na tym swiecie teraz tylko PACC mog± (czytanie ze zrozumieniem 1)
A teraz na temat.
Zrob se palka dojdz nim do ok 30lv i pozniej zrob sorcka runmakera i to ci powinno wystarczyc palkiem na dragony itp ;) zbierac kase na czary dla maga pozniej magiem bedziesz zarabiac na palka :P (jak juz bedziesz mial sd'ki, ale slysze ze bedziesz mial PACC'a wiec pozniej nawet bedziesz mogl sorckiem z blokerami na jakies mocniejsze monsterki chodzic.
Powodzenia...
tak sie patrze co napisales i mi sie bialko w oku scina... za czytanie ze zrozumieniem to ty powinienes dostac 1... imo...
ciezko jest zrobic sorcem 30 level tak szybciutko na nowiutkim serwie bo nie ma gratow odpowiednich do szybkiego expa. chwilowo mocne potwory beda mogly sie czuc bezpiecznie
Nightwalker
18-09-2004, 22:11
Jak powiedział pewien tibijski medrzec "Każda profesja jest dobra, gdy tylko umiesz ni± grać" - Zgadnijcie kto był tym medrcem? :P
jeszcze mi powiedz ze Ty??:D
stefek burczymucha? ;) edek z fabryki kredek? :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.