Pokaż pełn± wersje : 77 Elder vs Demon, solo style!
Nie ma to jak ubicie paru demonkow... :)
http://tibicams.tibianetwork.net/get/20235
Pozdrawiam.
Ale po co ten wykrzyknik na koncu? Robili juz solo na 35 lvlu.
W dzisiejszych czasach to żaden wyczyn, ale gratuluje.
Ale to nie jest jakie¶ "Wyczynowe forum" i nie tylko filmiki z jakimi¶ rekordami i wyczynami można tu wstawiać. Więc odpu¶ćcie sobie takie komentarze, Gratz hunta. Pozdr~
Trzelpoludek
10-03-2007, 17:28
hehe lubię hunty demonów :D oby tak dalej ;p
A co do pana od 'wykrzykników', nowe zasady dodawania linków więc wykrzyknik musi być :) poczytaj to nie boli. Bibi lads
szkoda ze nie Ty...
Gratuluje demona :)
Tiases'Master
10-03-2007, 18:31
No wiadomo, że to nie wyczyn ale Ja i tak Gratuluje no bo co innego mam Ci mówić ; )
Smieszek266
10-03-2007, 18:47
Ten wykrzyknik robi sie sam wiec jak jestes taki dobry to zrob tak zeby go nie bylo :baby: :baby:
Tiases'Master
10-03-2007, 18:50
Ten wykrzyknik robi sie sam wiec jak jestes taki dobry to zrob tak zeby go nie bylo :baby: :baby:
Go¶ć mówi, że to się robi na 35 lvlach i widział już chyba takie filmiki skoro mówi, że to się robi na takich lvlach a nie wie o tylu rzeczach...
Temu od tego wykrzyknika chodziło chyba o to ze na zakończeniu tytułu posta jest wykrzyknik a nie ze po linku.
A co do filmu to Gie Zet ^.-
Dobra b±dĽmy szczerzy. Tego po prostu trzeba gratulować8o według mnie komentarze typu: "w dzisiejszych czasach to żaden wyczyna ale i tak gratuluje" albo "po co ten wykrzknik zabijaj± demony juz na 35 lvl" s± żałosne czy ty zabiłe¶ demona na lvl 75X( jak tak to gratuluje. Gratulacje dla ciebie niezły wyczyn.
hehe lubię hunty demonów :D oby tak dalej ;p
A co do pana od 'wykrzykników', nowe zasady dodawania linków więc wykrzyknik musi być :) poczytaj to nie boli. Bibi lads
Chodziło mu o ten wykrzyknik w nazwie tematu ; ) , a co do poczytania to lepiej ty to zrób , czytanie ze zrozumieniem nie boli ; ]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.