Pokaż pełną wersje : Mateusz Dragon Wielki Vs Eternal Oblivion
Nigdzie nie widziałem tego filmiku na tibia.pl
Zachowane są tam proporcje obu postaci tak jak w rl tibii i pokazane jest jak spisują się obie postacie, zresztą sami zobaczcie :].
http://youtube.com/watch?v=FXzleuovtF8&
Bongozzpl
10-03-2007, 11:56
toz wiadoma sprawa ze 300 druid nie ujebie solo 200 knighta a co dopiero 290 :O
hahahaah lol 2007
system of a down-war
Yhy, swietnie porownanie, tylko szkoda ze to OTS.
ShadowSSJ2
10-03-2007, 12:06
Co jak co, ale symulacja fajna; p.
Bound for Glory
10-03-2007, 12:07
Hehe...Po pierwsze - Tibia.pl nie jest strona o otsach.Po drugie - umiejetnosci ownerow ,ktore graja owymi postaciami pozostawiaja wiele do zyczenia.
@Down - oczywiscie ,ze zauwazylem - tym bardziej ,ze zaczynalem grac w Tibie tamtych czasach ;)
Tym niemniej praktycznie wieksza czesc duelu opierala sie na staniu w miejscu wiec trudno zeby ownerzy tych postaci zaprezentowali cos wielkiego.
Foto_scr
10-03-2007, 12:19
@up
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale przynajmniej nie korzystali z uh-bota ani
aim-bota.
Always hunted
10-03-2007, 12:34
To tylko OTS, nie można tego brać na poważnie, do prawdziwej walki EO vs MDW mu daleko... chociażby dlatego, że to nie oni kierowali tymi postaciami.
viper555
10-03-2007, 13:36
tak na bank eternal by nawalal w orsha z broni i caly czas sie przebijal i to jeszcze po 100+ a pozatym jak MDW wali z poxa to powinien walnac za 20 a nie za (i tu widzialem 3 cyfrowa liczbe) wiec niegadajcie ze proporcje sa dobre
Filmik jak dla mnie beznadziejny, nie spodobał mi się wcale. A już miałem nadzieję na filmik z test servera :/
Sir'Matek
10-03-2007, 14:10
To tylko OTS, nie można tego brać na poważnie, do prawdziwej walki EO vs MDW mu daleko... chociażby dlatego, że to nie oni kierowali tymi postaciami.
Skoro to "tylko ots" to czym dla ciebie jest tibia? Czymś ważnym? Czymś czym sie karmisz? PRZECIEŻ TO TYLKO GRA JAK KAŻDA INNA A OTS TO INNY RODZAJ TIBI, a w niej liczą sie emocje i przygody.
@Topic
Nawet nawet :p
MagField
10-03-2007, 14:31
Eee a czemu w pewnym momencie przestałeś sie uhać i czekałeś aż cie zjedzie do red hp i potem uh?Chujowe porownanie kto jest lepszy. ;)
Po 1. Ten OTS to chyba fast attak?
Po 2. Dragon Wielki mogl by na utani gran hur, time ringu i bohach tryzmac go na dzstans, chodz niewiadomo co bym zrobil taki ED ktory pierwszy raz walczy na pvp :]
Po 3. Czemu Matej nie pil MF?
Po 4. Ogladalem z 6 filmow jak zabija EO i zawse uzywal b arrows :P
he?
@Topic
Ładne ale szkoda że OTS
Pin'gwin
10-03-2007, 14:42
tak na bak eternal by nawalal w orsha z borni i caly czas sie przebijal i to jeszcze po 100+ a pozatym jak MDW wali z poxa to powinien walnac za 20 a nie za (i tu widzialem 3 cyfrowa liczbe) wiec niegadajcie ze proporcje sa dobre
Chyba 4 cyfrową matole.
Jakby to było w prawdziwej tibii to by sie na*******ali tak długo, aż by komuś net kiknoł. EO max z exori walnie 600 (moze wiecej moze mniej) w innego playera i z ice rapiera tez okolo 250, a MDW jednym uhem ma hp na maxa. Tak samo w przypadku eternala. Spróbuj solo go zjechac z 4,5k hp gdy ten sie jeszcze uha.
Jednak MDW miałby większe szanse na zwycięstwo
Raditz Saiya-jin
10-03-2007, 15:30
Jednak MDW miałby większe szanse na zwycięstwo
Haha, chyba zartujesz :d EO zapewne bilby z burst+explo, moglby ich zabrac duzo wiecej niz taki Mateusz, a zwiac Mati tez by nie zwial, choc pewnie teoretycznie moze biegac szybciej
Skoro to "tylko ots" to czym dla ciebie jest tibia? Czymś ważnym? Czymś czym sie karmisz? PRZECIEŻ TO TYLKO GRA JAK KAŻDA INNA A OTS TO INNY RODZAJ TIBI, a w niej liczą sie emocje i przygody.
@Topic
ale ty jestes...inny. "Inny rodzaj tibii", szybszy atak, nie sami wlasciciele grali postaciami tylko dzieciaki ktore chcialy sie poczuc jak eo albo mdw, inna taktyka a ty mowisz ze to inny rodzaj ahah lmao!
Tiases'Master
10-03-2007, 15:43
Daj IP OTS'a ;)
thaiswar.hopto.org
@Topic: To wiadomo, że na OTSie jest zupełnie inaczej i w ogóle...z tego co wiem to MDW gra od początku na Non-PvP a taki EO gra na Amerze gdzie jest PvP a więc jednak EO miał by większe szanse na wygranie no bo w końcu umiejętności się głównie liczą. Ale wiadomo, teraz jest system Hotkeyów a więc nie jest już tak trudno jak za czasów Tibii 7.6<~ chociaż i wtedy pełno ludzi jechało na Botach.
1. Najważniejsza rzecz, o której najwyraźniej zapomniało wielu ludzi: ważny jest KTO steruje postacią, a nie tylko sama postać.
2. EO, jak pare osób wyżej powiedziało, używałby BA...
3. Orsh na OTSie, a w rl Tibii to 2 różne rzeczy...
4. Nie ważny jest lvl...
Pin'gwin
10-03-2007, 16:00
Haha, chyba zartujesz :d EO zapewne bilby z burst+explo, moglby ich zabrac duzo wiecej niz taki Mateusz, a zwiac Mati tez by nie zwial, choc pewnie teoretycznie moze biegac szybciej
A teraz patrz
Strzelając z Burst Arrows zadajesz obrażenia 101 do 202
Wiadomo że obrażenia w człowieka są o połowe mniejsze. Nawet jeśli tibia.pl na kalkulatorach ma lekki poślizg to i tak eo z bursta 170max wycisnie.
A z explo też kolo 200-350. To on by nawet 171sorca nie zjechał...
@ten pan niżej napisał
4. Nie ważny jest lvl...
Mamy wnioskowac że 100sorc rozwali 300druida? :D
Foto_scr
10-03-2007, 16:42
Mamy wnioskowac że 100sorc rozwali 300druida?
Wszystko zależy od umiejętności pvp, ilości run, łącza oraz zdolności manualnych.
Kiedyś widziałem filmik (tibia 7.6), jak 60 sorc zabił sam 129ms - pobił go bez problemów, tamten go nawet trafić nie umiał.
MagField
10-03-2007, 17:11
post do kasacji ,sorry
@down
Z exori oczywiście.
Tiases'Master
10-03-2007, 17:14
Wali po 400 w ludzi "matole" był film z tego wyczynu.
No wiadomo, że z Ice Rapiera ; ) A nie z Knifa ; (
rufus0991
10-03-2007, 18:19
przede wszystkim to wszystko zalezy od tego czy bili by sie na pvp-e czy zwyklym
jezeli eo osmielil by sie bic z mdw na pvp-e to mialby ciezko na prawde ciezko...
tam sd nie ma exhusta 3s jak na zwyklym pvp o ile sie nie myle tak wiec zabic kogos sorciem to jest taki banal ze szkoda gadac... polecam rozne filmiki szczegolnie z inferny na serio ciekawe rzeczy sie tam dzialy ;]
ja osobiscie gralem paroma knightami na rl tibii i zanim weszly rozdzki do uzycia to nie bylo zle ale potem knajci wymiekli przy sorcach
pytanie do fanow eo i generalnie profesji knightow:
jak myslicie czy jakby 10 najlepiej grajacych osob w tibie sie wcielilo w 5 mdw po jednej stronie i 5 eo po drugiej bijac sie np miedzy thais i ven kto by wygral?;p
jedyna szansa knightow to rewelacyjna wspolpraca w uhaniu sie ale jakos watpie zeby i tak mieli jakies szanse bo eo padl by bardzo szybko od 5xsd by mdw
pozdro dla sorcow i drutow moze tesh;p
btw: mdw nie uzywalby chyba uha tylko sio i mysle ze 5x mdw zdazyli by rozwalic 5xeo zanim tamci by im zjechali mane na utamo
Always hunted
10-03-2007, 18:19
@Topic
Tibia jest dla mnie tylko grą przy której mogę się zrelaksować/pozabijać ludzi jak jestem zdenerwowany :)
A to ''to tylko ots'' to mi się tylko tak napisało, miałem na myśli że OTS nie może być porównywany ze zwykłą Tibią, rządzi się innymi zasadami etc etc etc etc
Tiases'Master
10-03-2007, 18:22
Tibia jest dla mnie tylko grą przy której mogę się zrelaksować/pozabijać ludzi jak jestem zdenerwowany :)
A to ''to tylko ots'' to mi się tylko tak napisało, miałem na myśli że OTS nie może być porównywany ze zwykłą Tibią, rządzi się innymi zasadami etc etc etc etc
Tibia powinna być "tylko" grą także dla innych osób ale jednak tak nie jest...co do zrelaksowania albo coś w stylu PKingu to u mnie jest tak samo, lubię się wyżyć na Tibii a nie np. na kimś z prawdziwego życia.
a jak się uhy knightowi skończą ?
@topic
OTS nigdy nie będzie taki jak Tibia, więc nie ma co porównywać.
Tiases'Master
10-03-2007, 18:30
Dokładnie.
Pin'gwin
10-03-2007, 19:26
Wszystko zależy od umiejętności pvp, ilości run, łącza oraz zdolności manualnych.
Kiedyś widziałem filmik (tibia 7.6), jak 60 sorc zabił sam 129ms - pobił go bez problemów, tamten go nawet trafić nie umiał.
300lvl z sd w porwory wali 1400~, więc w ludzi będzie max 700...
100sorc posiada dokładnie 645hp.
a z sd w playera pociśnie mniej niż 600.
Wniosek:
300lvl musiałby mie zjebane pvp i uhałby sie dopiero przy 500hp~, a 100sorc musiałby miec z 100bp stone skinów
a jak się uhy knightowi skończą ?
@topic
Jak myslisz, komu skończą się prędzej runy? Knightowi na 290 lvl z mlvl 9? Czy Druidowi na 300 lvl z 82 mlvl? Bo mi się wydaje, że druidowi...
1. Knight na 290 lvl z mlvl 9 leczy się UH-em ~1500 hp... Tyle co 2 sdki druida.
2. No ale powiedzmy, że schodzi im po tyle samo run... EO ma 7520 capacity, a MDW... 3390 capacity;] Wnioski sami wyciągnijcie;p
@down
Conrado, rozumiem Twoje oburzenie, ale powstrzymywuj się ;)
Conrado_161190
10-03-2007, 21:15
Wy*******aj z tąd niedojebie pierdolony!!!X( Ile można o tym trąbić!!!X( Kurwa niedość, że miesiąc temu męczył wszystkich. No i ponoć Ci przeszło, ale jednak musze stwierdzić, że jestes nie do******* kurwa!!! Wyjdz z tąd niedojebie!!!oneoneone111jedenjedenjeden
Btw. Ah te emocje:p Ban me plax
Adii Getes
10-03-2007, 23:20
Kompletna korozja.
Co to za porównania? Nie można porównywać innych profesji ponieważ każda jest dobra pod innym względem. Może i Eternal wygrałby z MDW, lecz na poważnie, MDW by uciekł bo szybciej biega, kto by brał takiego duela? Kto ma większe szanse w czasie wojny? Knight czy druid?
Ogólnie filmik lipny, nudny, robiony przez nobów którzy o tibi słyszeli z opowiadań co widać po filmiku i ich pvp.
- Do tego co dał filmik, jeżeli masz postować gówno, prosze, nie dawaj nic.
omfg co za n00b sterował tymi postaciami -.-
Po 1.JASNEEEE Eternal pokonałby Orshabaala solo na rl Tibii YHYH juz to widze, Mateusz miałby większe szanse na zabicie orsha solo, przykład z jakiegoś tam filmiku gdzie orsh sie trapnal miedzy drzewami ze swoimi demonami xd
Po 2. Mateusz miałby większe szanse na zabicie eternala w rl tibii, 1,6k hp+ nie boli
Po 3. Po chuja Mateusz miałby włazić do "klatki" z 8 czy iloma demonami i stać w niej jak debil? co to miało pokazać? przecie kazdy n00b wie ze jak sie skonczy mana to papa -.-
Po 4. Wyjdz kurwa i zamknij drzwi nietrzaskając od zewnątrz.
Film do dupy NIC nie udowadniający ani potwierdzający... jeszcze ots omg i noob owner
sux
Bound for Glory
11-03-2007, 03:56
A dlaczego by nie mial szans pokonac solo? Wejdz na Tibia Wiki sprawdz obrazenia ,ktore zadaje orshabaal (wylaczajac melee - dlaczego, napisze dalej), oblicz za ile uha sie EO , od obrazen Orshabaala odejmij 25% (might ringi oczywiscie ;) ) i zaloz ,ze EO bedzie caly czas staral sie trzymac na skraju ekranu i atakowal z explo (uhajac sie kiedy zajdzie taka potrzeba) demony ,ktore sumuje Orshabaal odlozmy na bok - bez haste wiele one nie narobia.Oczywiscie to wyliczenie czysto teoretyczne - ale majace jakies odzwierciedlenie w Rl Tibii.
Mozna dodac jeszcze SSA lub chociazby Elven Amulety.I szanse na zsolowanie Orshaa ma dosyc spore.Niestety ty zamiast postarac sie cos zrozumiec - piszesz glupoty.
Kompletna korozja.
Co to za porównania? Nie można porównywać innych profesji ponieważ każda jest dobra pod innym względem. Może i Eternal wygrałby z MDW, lecz na poważnie, MDW by uciekł bo szybciej biega, kto by brał takiego duela? Kto ma większe szanse w czasie wojny? Knight czy druid?
Ogólnie filmik lipny, nudny, robiony przez nobów którzy o tibi słyszeli z opowiadań co widać po filmiku i ich pvp.
- Do tego co dał filmik, jeżeli masz postować gówno, prosze, nie dawaj nic.
chciałem, tylko pokazać filmik, wydałeś swoją opinię na temat filmiku, rozumiem, ale jeżeli będziesz mi mówił co ja mam robić, to mam to po prostu w dup**e.
1. Na tym otsie jest fast atack
2. pox wali jak ue o,o
3. burst arrowsy zabierają obrażenia 5x większe od tych arrowsów na rl tibi
omfg co za n00b sterował tymi postaciami -.-
Po 1.JASNEEEE Eternal pokonałby Orshabaala solo na rl Tibii YHYH juz to widze, Mateusz miałby większe szanse na zabicie orsha solo, przykład z jakiegoś tam filmiku gdzie orsh sie trapnal miedzy drzewami ze swoimi demonami xd
Po 2. Mateusz miałby większe szanse na zabicie eternala w rl tibii, 1,6k hp+ nie boli
Po 3. Po chuja Mateusz miałby włazić do "klatki" z 8 czy iloma demonami i stać w niej jak debil? co to miało pokazać? przecie kazdy n00b wie ze jak sie skonczy mana to papa -.-
Po 4. Wyjdz kurwa i zamknij drzwi nietrzaskając od zewnątrz.
Film do dupy NIC nie udowadniający ani potwierdzający... jeszcze ots omg i noob owner
sux
Widze ze PvP master ;(
Po 1. Eternal miałby wieksze szanse z orsh bo ma duzo hp i te uhy po 1500 a jakby orsh zjechał cała mane MDW to koles ma lipe 1-2 combo i papa
po 2. Huhu Ciekawe jakby go zabił ? Może sdkami ? I ten jego piekny Cap w czym sie miesci Eq uhy inne runy mfy i na koncu sd wiec ile wezmie tych sd 10 bp? Doliczając Exori 600 Eternala oraz niezle expla po 250+ to wiesz ;)
DartTuskJunior
11-03-2007, 18:19
Nie ma co porównywać OTS do Tibia, 2 różne bajki... Nie raz lubie pograć na OTs, ale myśle że ta walka między nimi trwała by bardzo długo. Jeden Lag i spada Mdw lub eo na straconą pozycje... Moim zdanie wygrałby MDW, chociaż nie wiemm
MATEUSZ DRAGON WIELKI, co dokonał to ejst bardzo dużo, pewnie na pvp mało sie zna, ale jakby potrenował:} :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Pzdr all
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.