zaloguj się

Pokaż pełną wersje : [Julera]Wydarzenia.

P.R.O.S.T.O.
10-03-2007, 13:12
Siemka!:) Zauważyłem, że na forum jest dosyć dużo doświadczonych graczy z Julera, a że nasz świat nie doczekał się żadnej pożądnej "Gazetki" od czasów tej prowadzonej przez Rafxa to postawnowiłem zapytać czy znalazł by się ktoś chętny do poprowadzenia owej. Wielu z Was pewnie by chciało wiedzieć czy jest jakaś wojna\organizacja questów albo kto jest znowu huntowany przez jakiegos pi********go(przepraszam za wyrażenia:P) High-LVLowego Brazola. Czekam na propozycje :))

Pozdrowienia :D

Bender.
24-03-2007, 22:27
Nie ma co opowiadać o Julerze, wieje nudą jak zwykle, BR'y robią to co chcą a tego nie trzeba komentować bo trzeba by było prześledzić kilku letnią historie tego świata, ogólnie NIC.

Kajtus'hunter
23-04-2007, 21:38
no jak to sie nic nie dzieje?.. ze niby brazylijcy robia co chca?.. niby tak .. ale ostatnio padli Dulokz, Herick Valter i Figibuh .. wszyscy oczywiscie z dark throne.. wiec jak narazie powinnismy sie cieszyc :confused:

Tador
04-05-2007, 23:21
Widze ze w tym temacie nikt sie nie udziela,
Gram na julera i zapewniam ze duzo sie dzieje na julera.

Cherubim1
06-05-2007, 21:09
Jak to w julera sie nic nie dzieje??????
ta jasne oczywiscie ktos se dowiedzial jak hakowac tibia acc i niskolevelowych graczy zaprasza do tzw gildi uwaga w julera hakerzy i glupie brazoleX( X( X( X( :evul: :evul:

Dreake
06-05-2007, 22:21
Jak to w julera sie nic nie dzieje??????
ta jasne oczywiscie ktos se dowiedzial jak hakowac tibia acc i niskolevelowych graczy zaprasza do tzw gildi uwaga w julera hakerzy i glupie brazoleX( X( X( X( :evul: :evul:
Koles hakerzy na julera ;) dobre :D
to nie są hakerzy tylko dzieci które nie umia grać w Tibie i za pomocą tak zwanego keyllogera, zdobywają passy innych graczy i tak jest na wszystkich serwerach.

pilio_fake09
07-05-2007, 08:58
Pilio of Julera
Pilio Here . Kilka a może i więcej osób mnie zna ale powiem tylko tyle.

Hakerzy są bo grają tutaj niejeden ma zapewne jakąś postać 50+ a hakuje dla zabawy i pieniążków w grze !!

Co do wojny to sam Wspieram Sir Fredda i innych Polaków Kanedziak zginoł już 3-ci raz i co?? Dalej idzie się bić z tymi Pier******mi Brazolami ;P Tak pozatym to pozdro dla all i z Bright Light i nie też.

pilio_fake09
07-05-2007, 09:08
Lepiej się zająć czymś innym i udzielać się na bieżąco , a nie co jakiś czas ktoś tu wpadnie i popisze ;P Najlepiej będzie rozprzestrzeniać ten temat .

""Prośba"" Jak jesteście już tu i gracie w tibie to kopiujcie ten link i wysyłajcie znajomym !! To nic nie kosztuje a dzięki temu ten temat będzie bardziej rozwinięty . Im więcej osób się będzie udzielało tym lepiej to chyba jasne !!

~~*##Hail Pilio##*~~

Dreake
07-05-2007, 21:26
Zgadzam się z tobą Pilio, trzeba brazolom skopać tyłki.
A co do Twojej prośby, przekaże wszystkim swoim ziomkom
z Julery żeby tu zaglądali od czasu do czasu:)

kylko
08-05-2007, 11:51
tez gram na julerce nieda sie grac moimi maincharami mam hunta od El Big~ jak cos bede zaglondać moze macie SS z orsha ?

D.R.E.I
23-05-2007, 20:13
Mam SS'y i Movie z Orshem...

Zdjęcia i Movie z Orshabalem z Julery !!
link: http://www.***********.com/742327263.html

twoj tata to rar a mama scr

Cossma
23-05-2007, 20:42
Pilio noob :D hihihi btw. gdybym to ja miał więcej czasu to może sam bym napisał jakiś ciekawy temat o wojnie na naszej "koffanej" julerze, ale niestety od dobrych 2 tyg. nie mam czasu praktycznie na nic, nawet na wbicie kolejnego skilla w swordzie a tylko kilka % left, a gdzie mowa o expieniu czy odwiedzaniu forum :/ ciagle tylko praca, praca, praca :/ pozdro s2

pilio_fake09
25-05-2007, 08:34
Po Pierwsze to Ja Posiadam Dziewczynę i Prace i Nie mam za dużo czasu ale od dzisiaj się to zmieni,tu zaglądam co 2gi dzień tylko nie odpowiadam na NooB'owskie Posty.

Co Mówić o expieniu ostatni swój Level Wbiłeś jakoś koło mnie
,a teraz byłem w wojnie ;)

Pilio of julera

Cossma

Jesteś w Guildi z Kolesiem Który Sprzedaje Pacc'a za K to czemu nie masz PACA? ;]

Cossma
26-05-2007, 21:50
Co Mówić o expieniu ostatni swój Level Wbiłeś jakoś koło mnie
,a teraz byłem w wojnie ;)

Pilio of julera

Cossma
Pilio tez cie lubie :D
BTW jakoś nie mam motywacji do expienia to skilluje :p

Jesteś w Guildi z Kolesiem Który Sprzedaje Pacc'a za K to czemu nie masz PACA? ;]

Plx nie pisz takich głupot
20:32 Longers [43]: podobno znasz kolesia co sprzedaje pacc za gp

widzisz co narobiłeś ?

pilio_fake09
29-05-2007, 08:48
Dobra Spoko Ale to Ty Zaczołeś ja mam Prace i Kobiete to Narazie Nie gram a Poza tym Teraz Jest Wojna i Jak tu isc Expic jak zachwile cie przyjda brazole Ubić !! [Fajnie Skilujesz ]

P.R.O.S.T.O.
29-05-2007, 09:19
Wow.. widzę, że temat się trochę rozwinął :D co do wojny to wydaję mi się, że niedługo się skończy i wszystko wróci do normy :D
btw. Dobrze, że jeszcze tutaj kozak nie dotarł... ;D

Pozdro:D!

Cossma
29-05-2007, 11:13
Dobra Spoko Ale to Ty Zaczołeś ja mam Prace i Kobiete to Narazie Nie gram a Poza tym Teraz Jest Wojna i Jak tu isc Expic jak zachwile cie przyjda brazole Ubić !! [Fajnie Skilujesz ]

Ja tez mam prace :p Dziewczyne hmm juz nie :D - muchchcha ale to nie przez Tibie :p A skillować narazie przestaje mysle że 90 sworda starczy na jakis czas. BTW. Czemu my nie wypilismy jeszcze browara np. w Olsztynie, ty masz do Olsztyna tylko 60km a ja jestem tam praktycznie 2-3 razy w miesiącu :p

SowaBez0ka
30-05-2007, 13:59
Witam widzie ze dużej aktywność nie macie nie wszystkim hlvl z julery chce sie rejestrować widziałem na forum tylko Boba~ i Rafxa

Michal Maly
09-06-2007, 17:58
a mnie ktos pamieta?:P julera byla fajna 2 lata temu teraz totalna beznadzieja jest. ale z wielka checia bym sobie jeszcze pogral tak jak dawniej ...

montura
09-06-2007, 18:03
a mnie ktos pamieta?:P julera byla fajna 2 lata temu teraz totalna beznadzieja jest. ale z wielka checia bym sobie jeszcze pogral tak jak dawniej ...

Hmm Ja Cie pamietam. I nie tylko Ciebie ale tez Jacka, Dzioma, Czupakabre i pare innych osob. Faktycznie, julera byla fajna 2 lata temu gdy ja opuszczalem...

~Byku

Sake Ryu-Keisei
19-06-2007, 00:14
O Julerze w zasadzie nie ma się co rozpisywać, bo wszystkie ciekawsze wydarzenia i tak są wałkowane do znudzenia na oficjalnym forum. Oczywiście mam tu na myśli wojnę. Dodam tylko, że stwierdzenie, ze "BR trzeba zniszczyć" itp. jest po prostu pozbawione sensu, bo w Bright Light, gildii zrzeszającej graczy Julery przeciwko Sparthanom, jest także kilku Brazylijczyków. Ot, chociażby Aboult. A sama wojna raczej nie skończy się na dobre zanim Setzer & company nie dostaną delate za sharing, handel postaciami i takie tam... No, chyba, że znowu jedna strona uzna, że ma dość i będziemy mieć 1-2 miesiące spokoju aż do wybuchu kolejnej wojny.

No cóż...

13:28 Setzer Gambler [254]: JEFFZENHU NEVER DIE!!!!!
(...)
21:31 Setzer Gambler [254]: BARCO
21:31 Setzer Gambler [254]: VEMM
21:31 Setzer Gambler [254]: AJUDA
(...)
21:31 Setzer Gambler [252]: filho da puta

Rafx
23-06-2007, 20:15
Do tematu:

Właśnie że mógłby ktoś się rozpisać bo za dużo plot krąży po Venore i innych tibijskich aglomeracjach na Julerze.

Na marginesie:

Tibia to była fajna 3 lata temu, 2 lata temu jeszcze nie najgorsza ale to właśnie wtedy pojawili się ci wszyscy "mistrzowie" co schackowali większość highlvlowych na tamte czasy polaków. I oto dlaczego Tibia stała się średnio fajna:D i większość se dała z nią spokój.
Gdyby jednak ludzie traktowali Tibie jako gre a nie jako jakiegoś Boga czy droge w życiu nadal mieli by swoje postacie a tak to sprzedali, zostały zrookowane albo nie wiadomo co jeszcze się stało z ich postaciami.
Coraz bardziej widoczne było że ludzie mający co robić w życiu przestawali grać albo do teraz mniej grają (np.mięsięczne przerwy) a ci którzy i tak nie mieli kolegów itp to (każdy se może dopowiedzieć)
Pamietam tu opis 10 latków z forum Tibi.pl "Tibia is my life!". Fajne motto co nie??
Acha no i z 50 osob, które znałem i które przekroczyły 50 lvl to pewnie z 15 jeszcze gra/istnieje ich char.