Arnoldzik
10-03-2007, 13:23
bardzo sie zawiodlem na tibii . pl , ponieważ jeden chyba z modków napisał , że nowe zdjęcia awansów beda dodawane co trzy dni . Bardzo sie zawiodłem bo ostatnie awanse były 25 lutego więc chyba coś nie tak . Tłumacząc sie że gracze nie przysyłają zdjęć czy "nie ma narazie żadych awansów" jest bezsensowne.Od razu trzeba było napisać ż e może chociarz zdjecia beda dodawane np. co 2 tygodnie albo wiecej bo wg. mnie dodawanie zdjęc z nabiciem 75 mlvl co 3 dni jest troche nierealne , wkońcu niewielu tibilijczykuw szczególnie polskich ma takie mlvl......
Ta strona wg. mnie jest najlepsza stronka fanowska o tibii ale jak widać i niej należa sie słowa krytyki.....
:gazeta:
aha ... nie potraktujcie mnie żle , nie wątpie w wasze umiejętnosci co do tych mlvl . W każdym razie pozdro i chce uslyszec jakas odpowiedz.
Ta strona wg. mnie jest najlepsza stronka fanowska o tibii ale jak widać i niej należa sie słowa krytyki.....
:gazeta:
aha ... nie potraktujcie mnie żle , nie wątpie w wasze umiejętnosci co do tych mlvl . W każdym razie pozdro i chce uslyszec jakas odpowiedz.