Pokaż pełną wersje : Populacja
Frodek_150
10-03-2007, 20:55
MAm pytanko ktoś miły mógłby mi podać procentowo ile graczy gra daną profesją podobnego tematu nie znalazłem...:)
Rekin Master
10-03-2007, 21:47
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=64
statystyki na tibia.com przestaly istniec(chyba), wiec dokladnie nikt nie wie.
Było to keidyś na tibia.com. Teraz nie ma więc nikt nie wie.
Frodek_150
10-03-2007, 22:06
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=64
statystyki na tibia.com przestaly istniec(chyba), wiec dokladnie nikt nie wie.
wszyscy mówią że drutów i sorców jest najwięcej a tej sondy wynika że najwięcej jest knightów
KrEmAs KAc
10-03-2007, 22:13
Krwa chcesz wiedzieć zobacz 100 losowych kolesi zapisz ładnie na karteczce i policz sobie ile % jakiej profesji jest. Masz problemy.
Frodek_150
10-03-2007, 22:34
Krwa chcesz wiedzieć zobacz 100 losowych kolesi zapisz ładnie na karteczce i policz sobie ile % jakiej profesji jest. Masz problemy.
Jeśłi ci się te pytanie nie podoba to sięnie odzywaj...:baby:
Jeśłi ci się te pytanie nie podoba to sięnie odzywaj...:baby:
On ci tylko wytłumaczył jak to zrobić. Myślisz że jak robią sonde na temat typu "kto słucha kazika w polsce" to pytają wszystkich polaków;) . Pomódl się do Boga o rozum
Piotrek Marycha
11-03-2007, 12:47
Zal.pl
On ci tylko wytłumaczył jak to zrobić. Myślisz że jak robią sonde na temat typu "kto słucha kazika w polsce" to pytają wszystkich polaków;) . Pomódl się do Boga o rozum
Gdzies byl tzw ~Census, gdzie byly statystyki kazdego serva, na erigu albo pskonejocie pewnie
Frodek_150
11-03-2007, 15:05
Ty się módl lepiej zamknąć ten temat bo jak widze tego typu odpowiedzi to mnie krew zalewa...
Goku_Sayian
11-03-2007, 15:52
no niestety, kiedys wszystko ladnie bylo napisane na tibia.com a teraz ;/ musisz zdac sie na sonde na forum tibia.pl chociaz nie sa to dokladne statystyki :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.