zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Refugii

Draggy_Slayer
10-03-2007, 21:07
jako iz nie ma takiego tematu (zeby posty nie znikaly za magicznym kliknieciem myszki pana droma z tematu ze zdjeciami z refugii)
bedzie tu napewno pare spraw do przedyskutowania (ostatnio goracym tematem jest poi organizowany przez wowa)
zapraszam wiec ludzi z refugii do dyskusji :)
@poi
szczerze to ja sam nie wiem co o tym myslec, ale wowa sie zrehabilitowal (ch?) poi z kaninenem gdzie zachowal sie bardzo elegancko:)

Draggy_Slayer
10-03-2007, 21:21
no ciebie oceniam bo w temacie ze zdjeciami klniesz po josee:) a gowno wiesz, nie wiesz jak sie zachowal wow, nie gadales z nim wiec zamilcz prosze cie. nie bronie go bo szczerze mam to w nosie, zaczelem ten temat zeby mozna bylo pogadac a nie robic offtopy w temacie ze zdjeciami (zeby dromik mial zabawe w kasowanie postow)

Knight Wowa
10-03-2007, 21:32
Chcialem zabrac glos apropo poi questa organizowanego przezemnie. W zwiazku z owym questem wyniklo wiele nieporozumien ktore pragne wlasnie tutaj wyjasnic.

Glownym nieporozumieniem jest to ze skladke za quest zaplacilo mi 45 osob, natomiast na quescie bylo (jak sami widzieliscie) ok. 120 osob. O czym to swiadczy ? O tym ze kazdy gracz ktory zaplacil skladke za runy powiedzial 2 swoim kolegom zeby sie wbili na quest. Swiadczy to niewatpliwie o niedojrzalosci niektorych z nas. Ale dla jakiegos postronnego 40 lvla ktory slyszy ze wowa zbieral 65k od glowy a bylo 120 osob na quescie po pomnozeniu taka osoba otrzymuje (jesli sie nie pomylila) 7,8kk. Co taka osoba moze pomyslec ? Wowa zajebal shoterom 7,8kk i jest najwiekszym thiefem Refugii.
Przykro mi musze was rozczarowac, nie ukradlem run wartych 7,8kk. Ze skaldek dostalem 225bp sd (bede mowil o sdkach poniewaz sa to najcenniejsze runy ktore dostawalem od ludzi i o nie rozchodzi sie caly spor). 225bp sd rozdzielilem w nastepujacy sposob: Dazan 60bp sd, Knight Wowa 50bp sd, Spyhard 40bp sd. Lacznie 150 bp sd. Dawalem tez sdki ludziom po 5,10 bp nie pamietam niestety nickow.
Pomyslicie teraz pewnie "wowa mial na plecach 50bp sd wiec padl jako 1szy i mu wszystko zostalo" musze was rozczarowac ponownie, na questa poszedlem bez aola, dlaczego? runy ktore mialem na plecach byly wlasnoscia calego teamu dlatego tez w razie ewentualnego deada runy zostawaly na placu boju - tak tez sie stalo. (ktos niewierzy? zapytajcie Ksena czy mialem aola albo co mi polecialo po deadzie)

Na zakonczenie powiem jeszcze apropo moich ofert na trade typu "sell 250bp sd" "sell 500bp sd, 300bp explo, 500bp mf". Pisanie takich glupot na trade faktycznie jest bledem, zostalem sprowokowany do tego zachowaniem Nevolixa - obrazal mnie, zabijal silmy, chcial zwrotu skladki (tylko dlatego ze padl na quescie o co nie moze przeciez obwiniac MNIE, jego zlosc zapewne poglebia to ze skonczyl mu sie pacc wiec nie zrobi juz poi [przynajmniej narazie]).
Wiec moje ofery "sell 500bp sd, 300bp explo, 500bp mf" byly glupim zartem po to zeby rozzloscic Nevolixa.
Ktos nie wierzy ? powiedzcie mi jakim cudem z 250bp sd potem sie zrobilo 500 albo tez powiedzcie kto to mogl kupic nagle w pare minut, tyle run w powietrzu nie moglo sie rozplynac niewiele osob na Refugi stac na taki zakup, a tradowanie tego potraloby pare godzin.

Na zakonczenie powiem ze placenie 50 gp za napisanie na trade "Knight Wowa is thief" jest brzydkim posunieciem (chociaz sam sie zastanawialem czy sobie w ten sposob troche nie zarobic).

Pozdrawiam wszystkich, Nevolixa i Droma w szczegolnosci.

p.s. Drom plz nie kasuj tego tak jak poprzednich moich postow... niech sie ludzie prawdy dowiedza (chociaz wiem ze wolalbys zeby jej nie znali bo im bardziej Naction traci w oczach ludzi to Ty jestes z tego coraz bardziej dumny).

Misi3Q
10-03-2007, 21:43
.. powiedzial 2 swoim kolegom zeby sie wbili na quest....

cala refu wie ze to ty rozgadales na 4um o tym quescie wiec nie obwiniaj teraz innych graczy.

Ale dla jakiegos postronnego 40 lvla

Postronnego 40 lvla ? wiem wiecej niz sobie mozesz wyobrazic.

p.s. Drom plz nie kasuj tego tak jak poprzednich moich postow... niech sie ludzie prawdy dowiedza (chociaz wiem ze wolalbys zeby jej nie znali bo im bardziej Naction traci w oczach ludzi to Ty jestes z tego coraz bardziej dumny).

Wlasnie.. niech sie dowiedza prawdy... myslisz ze ktos ci wierzy poza randalem ? nie sadze.. watpie nawet zeby naction wierzylo w to co piszesz.. wiec nie masz prawa pouczac innych graczy..

~Misi3Q ;>

Knight Wowa
10-03-2007, 21:56
cala refu wie ze to ty rozgadales na 4um o tym quescie wiec nie obwiniaj teraz innych graczy.

rzucasz oskarzenie ? czekam na linki na ktorym forum rozgadalem o tym ze organizuje poi quest i ze zapraszam. NIGDY NIC TAKIEGO NIE MIALO MIEJSCA

Postronnego 40 lvla ? idz sie utop ze swoimi skilami bo widze ze coraz bardziej gwiazdorstwo uderza do glowy.. wiem wiecej niz sobie mozesz wyobrazic.

nie powiedzialem przeciez ze 40 lvl to niski ani nie odnioslem sie lekcewazaco do nikogo, czytaj chlopcze uwaznie, chodzi o to ze dla osoby spoza teamu to wygladalo tak ze ja wzialem skladke od 120 ludzi i dlatego moga byc podejrzenia w stosunku do mnie. (w miejsce 40 lvl mozesz wstawic zarowno 8 lvl jak i 300)

Knight Wowa
10-03-2007, 22:12
a czy ja powiedzialem ze to ty jestes tym "40 lvlem" ?
NIE...

ale po poziomie ktory reprezentujesz moge sie domyslac ze 40 lvl to sa marzenia jak dla ciebie ( i to dosc odlegle )

Pozdrawiam cie misiaczku :*

Creazy123
10-03-2007, 22:24
Wowa thiefem...no a po jaka cholere tachal 120 osob za soba skoro ich orznol? mogl wczesniej na ich runkach zrobic ten quest z qumplami, ale nie zrobil tego bo nie jest oszustem chyba proste...

Draggy_Slayer
10-03-2007, 22:33
@up
tez mnei to zastanawia:D
zaraz ktos napisze ze po to zbey nikt go nie osadzal:) ale raczej trudno byloby sprzedac po kryjomu 200bp sd:) tak mysle...

igi_1991
10-03-2007, 22:40
Ja osobiscie do Wowy nic niemam.
Gdyby wszyscy quest wykonali to nikt nikogo o nic by nie oskarżał, a że było jak było to zawsze szuka się kogos, kogo mozna by bylo oskarżyc o niepowodzenie.
Drugim problemem jest sprawa usuwania posta. Nawet jeżeli ktos jest winny to powinno sie mu dac szanse wypowiedzieć na ten temat i nie tylko mu.... . Co to za postawa? - usuwać posty. Swiadczy to o ignorancji w stosunku do innych. Kazdy ma przecież prawo do wyjasnien i do wyrażenia swojej opinii.

Inz
10-03-2007, 22:43
Ja tam wierze Wowie...bo niby jak mogl sprzedawac najpierw 150bp sd potem 200bp czy ileś tam...(Tak jak Wowa mówił..troche logiki..) Misiek myse że jestes dzieckiem neo, bo nie mozesz tego zrozumiec (moze nawet rozumowac nie umiesz) Wiec wez wyjdz i zamknij. Po 2 Jakim cudem Wowa( naet gdyby mial aol a go nie mial) mogl utargac 500bp mf,150bp sd itp?? Misiek noob plax?

@down
Ostro ^^

@Misiek
Pan to mozesz do mnie mowic dzieciaczku -.- Znam ta sprawe i nie gadaj mi tu i nie udawaj kozaczka

Knight Wowa
10-03-2007, 23:29
Moj post to nie jest rozmowa z toba.
Do tego poziomu nigdy sie nie znize, jakbys doczytal to bys zauwazyl ze to jest do wszystkich ktorzy pragna wyjasnien.

(ostatnio goracym tematem jest poi organizowany przez wowa)
Chcialem zabrac glos apropo poi questa organizowanego przezemnie. W zwiazku z owym questem wyniklo wiele nieporozumien ktore pragne wlasnie tutaj wyjasnic.

LOGICZNE ? dla ciebie chyba nadal nie :/ ...

Sebcio :)
11-03-2007, 00:11
@Wowa : Nie wmówisz wszystkim ze pisałeś do pierwszego lepszego 80+ bo bylby Ci pomocny , powiedz wprost chciales zarobic , czy zarobiles to tylko ty mozesz wiedziec .Co do tego ze te powiedzmy polowa osob to byli kompletni idioci nastawieni na zgarniecie itans , jakos mi nie zal ze Ciebie ze sie z nimi nie mogłeś uporać.
Moonblades&Company nastawili sie na zrobienie questa , a cena tego jak wnioskuje z filmu to nie byla nawet polowa tego co ty zebrałes na quest.

Kolejny mądrala niedoiformowany. 1 team nasz "oszukal" wg nich to bylo w porzadku, tylko po to zeby byly wysokie ceny. Co chcielsimy zrobic my ? owe ceny zepsuc. A jak zepsuc ceny? Wziasc 999999 osob. Proste? Logicze ? Genialne? owszem... Jednak ludzie to jednostki wybitne a szczegolnie 80 LVL kazdy kozaczyl i nie wyszlo. A ty gadasz glupoty ktorych nasluchales sie na GC i jak pol refugii doswiadczyles Nevolixowego prania mozgu. Jak on to robi :/ ?tez tak Chce !

Folmir
11-03-2007, 00:20
Kolejny mądrala niedoiformowany. 1 team nasz "oszukal" wg nich to bylo w porzadku, tylko po to zeby byly wysokie ceny. Co chcielsimy zrobic my ? owe ceny zepsuc. A jak zepsuc ceny? Wziasc 999999 osob. Proste? Logicze ? Genialne? owszem... Jednak ludzie to jednostki wybitne a szczegolnie 80 LVL kazdy kozaczyl i nie wyszlo. A ty gadasz glupoty ktorych nasluchales sie na GC i jak pol refugii doswiadczyles Nevolixowego prania mozgu. Jak on to robi :/ ?tez tak Chce !

Nielogiczne , idiotyczne.
Nie oszukal tylko nie szli w 100 osob zeby nie wyszlo jak u was.
Obnizyc ceny , rzeczywiscie zajebisty pomysl , tamten team swoje juz sprzedal i dla nich to nawet lepiej zeby poszly drastycznie w dol.
Z tego co mowisz twoj plan wygladal tak : zrobic PoI w jak najwiecej osob zeby jak najtaniej sprzedac , jak najmniej zarobic . GENIALNE.
Hm , wiesz , na ogół swojej opinii nie opieram na zdaniu innych.

Wald_Kerius
11-03-2007, 09:34
Apeluje o zachowanie kultury podczas dyskusji, oraz nieodchodzenie od głównego wątku tematu.

Kuldan Azielmak
11-03-2007, 11:03
O LOL przecież to są wydarzenia z REFUGI a nie tylko gadanie o tym marnym poi !! JAKIE lamy omg....
@Topic(jak przykazał moderator)
W tym sporze nikt nie ma racji... każdy kto by miał tyle run napewno nie oddawał by ludziom po nie udanym quescie... czy ktoś mówił (wowa) że jeżeli sie nie uda reklamacji nie przyjmuje?? to tak samo jakby ktoś poszedł na hunt cip soft zrobił mass kicka i ludzie pisza do gm ODDAJ MI MóJ LOOT!! - głupie, nie ?? natomiast z drugiej strony prawdą jest że quest został zoorganizowany źle, bez pomysłu i głowni blockerzy martwili sie o własną dupe a cała hołota była mięsem na blockowanie respu... Nevolix troche przesadził z tymi oszczerstwami....
Jednak sądze że to bardzo śmieszne robić taką awanture o kilka marnych pixeli...
www.plemiona.pl -- polecam :)

Pozdro!! (niegdyś Rut~)

Krosi234
11-03-2007, 12:34
@up
Zgadzam się z Tobą Nevolix zbyt dużo fantazjuje i pije piwa ^^ zamiast 5 bp sdków widzi 500 oO 8o :D

@down
Moje też nie zawierały wulgaryzmów a wykasowali chociaż opisałem całą prawdę :|

11-03-2007, 13:08
Dlaczego moje posty zostaly usnieta choc nie zawieraly wulgaryzmow ;/

Knight Wowa
11-03-2007, 15:58
natomiast z drugiej strony prawdą jest że quest został zoorganizowany źle, bez pomysłu i głowni blockerzy martwili sie o własną dupe a cała hołota była mięsem na blockowanie respu...

"quest zorganizowany bez pomyslu, zle?" widzisz te 50 osob ktore mnie sluchalo zbloczylo pieknie spawn i to calkiem szybko na 2-3 poziomach na wajchach - ale jesli pozostale 70 osob ma mnie w ....[z tylu] sorki nie do sie poprostu tego opanowac, zawdzieczac mozna to jak juz wczesnej mowilem temu ze kazdy statystyczny czlonek teamu musial rozglosic swoim 2 kolegom o quescie i mozliwosci wbicia sie nie placac.
"miesem na blockowanie respu?" bez dobrego bloczenia spawnu na tym quescie nie ma o czym mowic wg mnie to jest podstawa, powiedz mi jakie widzisz zastosowanie dla 95ek - wyslalbys go zeby walil z explo w potworki ? jesli kazdego bys tak wyslal to zabraklo by kratek tak zeby 200 lvle mogly swobodnie uredzac (mort hury) oraz inne czary.

co do wypowiedzi innych, prosze skonczcie juz wjazdy na droma - przeciez nie skasowal on topica, nie skasowal postow ktore zawieraly JAKAKOLWIEK TRESC, skasowane zostaly tylko posty ktore byly jawna klotnia lub prowokowaly do dalczych klotni. Pozostaje mi podziekowac ze Drom postanowil oszczedzic ten topic -> ==>>Dziekuje Drom.<<==

Folmir
11-03-2007, 16:11
Kolejne debilskie posunięcie Droma...Boisz się prawdy? Co? Tak to boli gdy sie nie ma racji? Aff

Z tego co widze to nie Dr.Omader wywalil , zreszta mniejsza z tym , jak sie nie podoba zawsze mozesz pisac na Forum Tibia.com , a na Tibie.pl nawet nie wchodzic.

@up
Zgadzam się z Tobą Nevolix zbyt dużo fantazjuje i pije piwa ^^ zamiast 5 bp sdków widzi 500 oO 8o :D

@down
Moje też nie zawierały wulgaryzmów a wykasowali chociaż opisałem całą prawdę :|

Moim zdaniem to nie twoja sprawa co pije Nevolix.
Twoje wykasowali bo to były tylko durne komentarze , niedosc ze dziecinne, to nic nie wnoszące do tematu.

Nie ma to jak wykorzystywanie swojej pozycji na forum >.< Ciekaw jestem ilu lizodupców jeszcze tutaj się znajdzie...

@Inz, Sebcio:
Prawda w oczy kole :D Więc nie ma co się dziwić...:confused:
Ilu oprocz ciebie?!

@Panowie : Inz , Mac-Gyver i Krosi1234 , piszcie jesli macie cos ciekawego do powiedzenia , a nie to co wam ślina na jezyk przyniesie , jesli moglbym o cos jeszcze prosic to moze podpiszecie sie pod swoimi slowami nazwą postaci , bo krytykowanie wszystkiego i wszystkich pod jakims kryptonimem to naprawde nie jest wielka sztuka

Inz
11-03-2007, 16:51
@up
A ty co? Tez nie masz postaci wpisanej, wiec te slowa tez tycza sie ciebie...Ok, spoko Drom nie skasowal postow tylko kto? Nie udawaj kozaka jakiegos...

Kuldan Azielmak
11-03-2007, 16:59
Knight Wowa
PostWysłany: Czw Lut 22, 2007 11:38 am
tak organizujemy poi ...
i wszystkie poprzednie posty sa juz nieaktualne bo z tego co wiem to wszyscy idziecie?

To cytat z forum naction.... i przykład że każdy kto ma 80 lvl może iść na quest Wowik zaprasza :) nie lepiej było zrobić przykładem innych gildi i zrobić quest z ludzmi którzy naprawde mogą coś zrobić a nie przeszkadzać ??? Wszyscy jechali po tym 1 teamie co zróbił poi ze nikomu nie powiedzieli.... mieli racje....

Mac-Graw
11-03-2007, 17:06
@folmir:
Name: Darvin Mac'Hash

Sex:male
Profession:Sorcerer
Level:30
World:Refugia
Residence:Kazordoon

A to, że mam tylko 30 lvl nie świadczy o tym, że jestem noobem :) albo lizodupcem- poprostu jestem osobą postronną śmiejącą się z tego wszystkiego ^^

@up:
A czy jest tam napisane: ZAPRASZM NA POI? Bo ja tego nie widze -.-

Dr. Omader
11-03-2007, 17:48

Tylko jedno swoje zdanie tutaj wrzuce:
Jeb... mnie naction ;)
Mam tam paru znajomych, ktorych ciagle cenie i tyle.
A posty byly kasowane bo nie byly zgodne z regulaminem, tu sobie mozecie gadac do woli o ile tylko nie wyzywacie sie i ciagle tego regulaminu przestrzegacie. Dlatego naprawde - zapoznaj sie z regulminem, ktory defakto przy rejestracji akceptowales, a potem marudz.

Folmir
11-03-2007, 17:50
@up
A ty co? Tez nie masz postaci wpisanej, wiec te slowa tez tycza sie ciebie...Ok, spoko Drom nie skasowal postow tylko kto? Nie udawaj kozaka jakiegos...

Jest - nazwa uzytkownika - a ty raczej nie jestes "Inz" :Inferna , Sweden.
Popatrz kto prosil o kulturalna dyskusje , przemysl , nie komentuj.
Kozaka?!

@topic: cos od Nevolixa:
16:16 Nevolix [129]:
http://img402.imageshack.us/my.php?image=1190242nx3.jpg
http://img130.imageshack.us/my.php?image=1190241wf3.jpg

Knight Wowa
11-03-2007, 18:50
To cytat z forum naction.... i przykład że każdy kto ma 80 lvl może iść na quest Wowik zaprasza :)...

to co tu zrobiles to jest tak dziecinny chwyt ze powiniennes sie tego wstydzic - najzwyczajniej w swiecie wyrwales moja wypowiedz z kontekstu, jak juz cos chcesz dac to daj wszystko slowa "wszyscy idziecie" odnosza sie do ~4 osob z Naction ktore byly na quescie i pisaly post w owym topicu.

A posty byly kasowane bo nie byly zgodne z regulaminem

Niezgodne z regulaminem? Tak to sie zgadza moj blad, dalem najpierw post z 2 zdjeciami a potem zamiast edytowac go to nizej napisalem kolejny post (przez co byl to post nie zwiazany z tematem) ale powiedz mi dlaczego nie dales mi chociaz skopoiwac tresci przez sama dlugosc owego posta: przez szacunek na czas ktory posiwecilem zeby to napisac, dlaczego uprzedziles Randalla ze zaraz usuniesz moj post i niedajac nikomu szansy na skopiowanie tego USUNALES. A to ze Ciebie jeb.... Naction to ja wiem, tylko nie rozumiem dlaczego, bo ja nigdy nie bylem zle nastawiony do Moonow nie czuje zebym komus szczegolnie podpadl lub zawinil.

Pozdrawiam Drom :*

Folmir
11-03-2007, 23:12
@wow
wiadomo ze na tym forum sa rowni i rowniejsi :)
i to nie ma co polemizowac wogole:)
jak to napisal drom w poscie ze zdjeciami z orshem
"najlepsza gildia na refugii"
dobre sobie:)

Która jest lepsza? Hellpike czy moze Naction ?!

Draggy_Slayer
11-03-2007, 23:33
@up
nie mieszaj w to hellpike bo ja sie wypowiadam tu w swoim imieniu a nie w imieniu gildii

nie uwazam zeby jakakolwiek gildia byla lepsza od 2giej
zawsze szanowalem phoenix legion i szwedzkich graczy chociaz wy do nich szacunku nie macie
a jesli wg ciebie jestescie naj bo zabiliscie orsha (a raczej wg. droma) to gratuluje inteligencji :)

Mac-Graw
11-03-2007, 23:50
wiadomo ze na tym forum sa rowni i rowniejsi(...)
Browara dla tego pana :D

"najlepsza gildia na refugii" Haha... Nie ma lepszych i gorszych :)

@down:
Sprawdź depo :P
edit: Staram się ;]

Draggy_Slayer
11-03-2007, 23:54
@up
mozesz parcelem do veno mi wyslac :P ale wole wino :P
haha jak mowi tak robi:P
padlem jak to w dp zobacyzlem
http://i19.tinypic.com/2zs8lt2.jpg

12-03-2007, 02:12
I tak mamy duza wolnosc slowa, jescze nie kazali nam krzyczec Moonblades rox :S A bijecie se orsha inna sprawa ze dzitzy go Po prostu ukradl szwedom bo oni pierwsi zaczeli go bic a w z kaninen robicie czarnego bohatera -.-

Moonblades najlepsze thiefy Orshow na Refugii. Chcesz miec wlasnego Orsha ? Msg Moonblades !

Szoszon
12-03-2007, 15:50
Misi3q < Commander'sky > co Ty mozesz mowić o tym że ktos kogos owalił?
i mieć pretensje do kogoś. Jak owaliłes Gronera na mpa + domek który potem sprzedałeś za 500k bodajże to jakoś sie tym nie zmartwiłes wiec po co piszesz że Wowa to thief < niewiem czy okradł kogos czy nie > skoro sam tak robiłeś i sie tym nieprzejmowałeś a co do Nevolixa i moonow to Nevo tez owalił gościa po tym jak sellną chara na allegro i go hakną , świety nie jest a w Moonach po tym był wiec ta glidia niejest taka boska jak by niektórzy chcieli o tym usłyszeć
Drom niekasuj tego niech ludzie wiedzą co to za glidia te Moonblades :P
i jeszcze co do wybryków Nevo to czasem takich ludzi jest mi po prostu szkoda nie chce pisać jego znanych cytatów ale sie powstrzymać niemoge cytuje " Gdzie jest napisane na tibia.com ze kto pierwszy ten expi? "
Jeden z kolegów mi to kiedys napisał :P

Nevo
12-03-2007, 17:49
Randalku problem w tym ze to tobie udalo sie stworzyc best gildie thiefow Refugii czyt.Naction byle kto napisze do ciebie 100 lvl to bierzesz odrazu az sie trzesiesz przypomnij sobie jak sie prosiles chyba ze 2 tyg zebym do ciebie przyszedl a ja pizgalem z ciebie razem z kumplami, nie istniejesz dla mnei ty i twoja gildia (bez Sandiego) co do tego postu nizej...hmm zeby takie oszczerstwa pisac musisz miec nasrane ostro w banii twoja sytuacja w rl moze na to wskazuje nie wiem nie wnikam jeszcze ci dodam ze nie sellalem nigdy chara baranie to byl moj char od 1 do 130 lvla i sram na to czy taki gnojek jak ty wierzy czy nie bo nie licze sie z twoim zdaniem a co do Comma to tez ci dodam ze bardziej uczciwszej osoby od niego i Droma to chyba nie znam zrobilem to konto tylko na ten jeden post wlasciwie nie wiem po co bo zal mi czytac teksty takich ludzi ktos kiedys madry powiedzial i to sie tyczy pana szoszona "Nie prowadz dyskusji z idiota, znizy Cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem"
jeszcze jedno zdanie Drom nie kasuj tego niech ludzie wiedza co to za gildia Moonblades? leze, drom w tej gildi jest poltora roku i watpie zebys mogl z nim podyskutowac cos o gildii Mb o ludziach srednio 20 letnich ktorzy maja gleboko w powazaniu zdanie lepkow, ktorzy nie maja pojecia o gildii i mieszaja fakty, nicki i ogolnie wszystko. Naprawde szczerze mamy to gdzies co tu wypisujecie. A co do kasowania postow - to drom nawet tu nie wchodzi bo szkoda mu czasu na kretynow. Wasze posty sponsoruja literki: Z.A.W.I.S.C.
A to co sadze o szanownym knighcie wowa to juz kazdy dobrze wie nie bede nic wypisywal.

Mac-Graw
12-03-2007, 19:01
(...)zeby takie oszczerstwa pisac musisz miec nasrane ostro w banii twoja sytuacja w rl moze na to wskazuje nie wiem nie wnikam (...)sram na to czy taki gnojek jak ty wierzy czy nie bo nie licze sie z twoim zdaniem (...) ktos kiedys madry powiedzial i to sie tyczy pana szoszona "Nie prowadz dyskusji z idiota, znizy Cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem"
Na jakieś kurde podstawie określasz kolesia?? Po tym co widzisz w monitorku?? żal.pl ;] Najpierw trzeba kogoś poznać, a dopiero później oceniać.
jeszcze jedno zdanie Drom nie kasuj tego niech ludzie wiedza co to za gildia Moonblades? leze, drom w tej gildi jest poltora roku i watpie zebys mogl z nim podyskutowac cos o gildii Mb o ludziach srednio 20 letnich ktorzy maja gleboko w powazaniu zdanie lepkow, ktorzy nie maja pojecia o gildii i mieszaja fakty, nicki i ogolnie wszystko.
A jednak są tacy, którzy puszą się z powodu przynależności do Moon~. Nie będę ich tu wymieniał, bo to nie moja sprawa...
Naprawde szczerze mamy to gdzies co tu wypisujecie.
A jednak na posty odpowiadasz...

A swoje zdanie o Wowie zachowaj w swoim zasmarkanym interesie...
A co do usuwania postów przez Droma:

Draggy_Slayer (http://forum.tibia.pl/member.php?u=86173)
Ta wiadomość została usunięta przez Ashlon (http://forum.tibia.pl/member.php?u=1561).
A to za co?? Za stwierdzenie, że na forum są równi i równiejsi?? Takie działanie tylko to potwierdza....
A swoim poście nie wspomnę -/-

@Draggy:
Mój poleciał za wpis o nadużywaniu możliwości na forum xD Więc spodziewać się można wszystkiego :] Im bardziej państwo się starają, tym bardziej udowadniają, że mamy racje ;)

Draggy_Slayer
12-03-2007, 19:38
@Ashlon
moge wiedziec ktory pkt regulaminu zlamal moj post o tresci
"nie od dzis wiadomo ze na forum sa rowni i rowniejsi"
czyzby drom cie poprosil o wykasowanie:) bo glupio mu kasowac tutaj posty?

Krosi234
12-03-2007, 20:39
Pamiętam gildie Moonblades jak była zajebista ale jak ty do niej przyszedłeś zjebałeś im reputacje, nie oszukujmy sie -.^..w moim oczach jestes zwykłym chujem, krętaczem, oszustem =s ty draniu jeden =P

HAIL MOON(b)NOOBS

Szoszon
13-03-2007, 13:50
haha Nevo usmiać sie mozna Ty niby chara niesellowales lol xD
na refugia thread czy jak to sie pisze byly jeszcze posty < nie wiem czy nie zostaly pousuwane > ze sellnoles chara jakiemus dzieciakowi na allegro po czym go haknoles i goscio mial cash w plecy Drom sam sie tam tlumaczyl -.-
a Comm to noob jakich malo tamto mpa bylo z 6 na refugi i niemial gp dla Gronera wiec go owalil proste tak samo jak Xatronal ktory umial tylko na ng grac Comm zreszta tez bo inaczej to juz sie nieda oczywiscie :P pamietam jak mi COmm pisal ejszcze ze zrobi tak jak Krieghawk nastawi bota na scaraby i sie niebedzie pocił

Moony były legada przyznam ale za czasow gdy byli tam Quinlan Neji i inni

sorry za błedy ale tak juz pisze :P

13-03-2007, 15:24
Jedyna gidlia ktora bierze kazdy 100 lvl to children of chaos i zbiera po nas wszystie sieci ktore kickniemy :) Czytaj zipixii (ktoremu arhorn powiedzial ze jak wbije 100 to wejdzie - zalosne), czy pucii ktora dostala kicka za swoje zachwoanie. A ty mi wmawiaj ze drom jest w porzadku, usuwa posty wowy zabija mu slimy bo go nevo wyplixuje i to jest zachwoanie godne moderatora ? pff.. drom schodzi na psy a ta strona razem z nim to co robi jest smieszne a to jak ty bronisz moonów jest dziecine i zalosne. GILDIA THIEFOW, ile razy tlumaczylem z naction to nie error ? naction powstalo po to zeby odciec sie od paczki voodoma ale widac ze masz za maly możdzek zeby to pojac, no coz :/ sa i tacy, ktos musi rowy kopac ;) pozatym moony tez nie sa takie swiete. Jedyny powod dla ktorych nigdy nie chcialem dojsc do moon tylko zalozyc wlasna gildie jest taki ze na poczatkach servera "legendarni" czlonkowie trapneli kolesia na scrabach i wypadly mu k legi warte wtedy grubo powyzej 50k.

Broncie sie dalej, bo ja juz atakowac nie mam zamiaru. Mam to gdzies to wasza gildia i wasz syf, ja przynajmniej trzymam porzadek i wiem kto mowi prawde a kto opiera swoje argumenty na pogloskach od kolezanki kolegi ziomala kumpla przyjaciela -.-

Btw. Jesli uwazasz ze ktore kolwiek z kont ktore z toba tu dyskutuje jest moje, to nie martw sie. Potrafie napisac ze swojego konta to co mam do powiedzenia. Zreszta dromik juz pewnie dawno IP posprawdzal bo jakbym pisal to ja to bylo by nielada smiechu, nie ;) ?

Moony były legada przyznam ale za czasow gdy byli tam Quinlan Neji i inni

ta to przynajmniej byli ludzie na poziomie nie wyzywajacy innych za inne poglady. Prawda Drom?

Kanarek
13-03-2007, 17:38
16:00 Nevolix [129]: Pochodzi z zydowskiej rasy ? o0o0 o*******a ludzi z kasy o0o0? o*******a starej rowa?o0o0o0o0o O kim mowa? to Knight Wowa

Sprawa podobno sie wyjaśniła ale jest gracz który do dziś wyzywa Knight Wowa na czat Trade.Uważam że powinno sie ukarać NevolixX(

Nevo
13-03-2007, 17:54
powtorze po raz kolejny tobie jelopie ze pomyliles nicki osoba o ktora ci chodzi tez jest z Moon i tez ma poczatek nicku na N.. wiec jak cos piszesz to dowiedz sie wpierw co i jak.
A dodam ci jeszcze dla twojej informacji ze ten ktos od chara oddal pieniadze temu dzieciakowi ,zal ci d... sciska ze w tibi nie mozesz nic osiagnac i w rl i tak siedzisz od rana do wieczora na forum i szukasz zaczepki zajmij sie swoim zyciem ale stad poprostu wy.....gdzie rodza sie tacy idioci juz od chyba 9 osoby slysze o tym co piszesz, ze mylisz nicki durny czlowieczku...

Comm: Powiem tak.. co do comma to lootnal mpa z gronerem.. ale to mpa zostalo rozliczone.. jak nalezy sie podzielili sie.. gron dostal dsm + 250k comm - mpa.. fakt nie postapil uczciwie z nim ale to chodzi o domek.. gdyz mial haka i musial go oddac za dlugi.. a gronowi wisial wtedy 100k za niego.. wiec nie mial jak oddac.. i tylko to..
a teraz przyznaj sie kim jestes.. ; > bo widze ze kims ze starego choch..

Mac-Graw
13-03-2007, 17:55
16:00 Nevolix [129]: Pochodzi z zydowskiej rasy ? o0o0 o*******a ludzi z kasy o0o0? o*******a starej rowa?o0o0o0o0o O kim mowa? to Knight Wowa
Co poradzisz- na głupotę nie ma lekarstwa :confused:

Kanarek
13-03-2007, 17:58
No popieram cię w 100 %. Wydaje sie ze Nevolix ma 5 lat.

Nevo
13-03-2007, 18:08
bedzie wiecej wierszy tylko nie mam weny jak narazie ktos wam kiedys 75k ukradnie tez bedziecie wiersze pisac B)

Kanarek
13-03-2007, 18:15
bedzie wiecej wierszy tylko nie mam weny jak narazie ktos wam kiedys 75k ukradnie tez bedziecie wiersze pisac B)

Masz 100 % pewność ze Knight Wowa to zrobil a 200 bp SD po kryjomu sell trudno

Nevo
13-03-2007, 18:20
staraj sie pisac troche bardziej z interpunkcja bo ciezko cie zrozumiec ale po naradzie z kolega doszedlem do wniosku ze chodzi ci o to czy mam pewnosc czy okradl tak? bo 200bp sd ciezko sprzedac ta? zlap mnie kiedys w grze to dostaniesz fotki jak dostawal 75k ode mnie, nie runy ;]

Kanarek
13-03-2007, 18:27
Niemam zamiaru się do ciebie odzywać w grze nie ze względu na mały lvl czy cos podobnego tylko niewiem czy niebędzsz i sie sapał oto że sie wtrącam itp.

Knight Wowa
13-03-2007, 18:30

W tym pięknym wierszu mamy do czynienia z rymami dokładnymi, parzystymi (układ aa, bb). Nie sposób przeczytac powyższy wiersz nie popadając w zachwyt, slowa w nim użyte moga swiadczyć o wysokim wykształceniu autora.
Pytania retoryczne które wzbudzaja w czytelniku reflekcje oraz skłaniaja do przemyśleń spełniają tu bardzo ważna rolę, na końcu należy zauważyć cudownie zaakcentowaną puente.

Warsztat literacki Nevolixa nacechowany finezją stylu stawia go w gronie osób których poetycki kunszt wprawia ludzi w zachwyt i czasami powoduje omdlenie.

Nevo
13-03-2007, 18:32
to wogole nie zabieraj glosu w takiej dyskusji o poiu idz sobie wklej na forum gmow ze ktos na trade wyzywa knighta wowe. Panie szoszon wysmiano cie w moich szeregach przyjaciol za twoj kretynizm pzdr

Kanarek
13-03-2007, 18:34
Navo weś sie odczep od wowa

Kanarek
13-03-2007, 18:36
Ci co wiedzą jak było bronią Wowa albo się niewtrącaja tylko ty gadas znajwiecej i oczerniesz wowa

Nevo
13-03-2007, 18:42
Kanarek Ten użytkownik jest na twojej liście ignorowanych.
nie mam juz sil pisac kazdemu ze to thief z palca sobie tego nei wyssalem sadzisz ze ryzykowalbym bana od tak? lol

Kanarek
13-03-2007, 18:44
Nevo masz dobry lvl ale skoro Knight Wowa jest winny to czemu sa ludze któży go bronią i mówia że ty pierd.... głupoty

Mac-Graw
13-03-2007, 18:48
...sadzisz ze ryzykowalbym bana od tak? lol
Więc dlaczego założyłeś nowe konto?? Chyba, że mówisz o koncie w Tibii, wówczas zwracam honor ;]

Kanarka sie czepiasz za brak interpunkcji, a sam polskich znaków nie używasz...

Kanarek
13-03-2007, 18:49
A widzisz Nevo

Nevo
13-03-2007, 18:52
nastepny, lmao mowil drom nie baw sie w forum bo nie wytrzymasz z idiotami konto na forum chodzi ,jak moglbym napisac z nevolixa 129 na trade cos o wowie z nowego konta ja jebie co za ludzie hauehauehuaheuae tez ignora masz

Eko''
13-03-2007, 18:53
Wtrącę się...po co jeszcze wyciągacie ten temat w ogóle...jakby Knight Wowa miał ich oj**** to nie szedł by z nimi na poi gdzie dednał..wziął by tą sare czy runy i wykonał później z mniejszą ekipa...logika nie ma nad czym tutaj debatować-.-

@up
Jak dzieciak <bauahaaua> ''ignora masz!" mi też możesz dać już na przyszłość...straszna historia

Kanarek
13-03-2007, 18:55
Widzisz Navo i po co oczerniasz Wowa poszedł by na qest żeby dednać ?? ??

Nevo
13-03-2007, 19:02
ta racja zakonczcie ten temat o poiu ,wowa nie odda kasy i juz, dajmy sobie spokoj

Kanarek
13-03-2007, 19:05
Nevo ale ty daj spokój Wowa bo to ty go wyzywasz

Eko''
13-03-2007, 19:35
No i dobra, koniec tematu nie odda sary i dobrze niby dlaczego miałby oddać jak sam padł...nikt się nie pytał go czy jak padnie to odda te runy czy tam kase...było myśleć wcześniej

Draggy_Slayer
13-03-2007, 19:50
Nevo czy dla 130ek 75k to tak duzo?
mi sie wydaje ze niebardzo (3-4 dni moze i mniej expa na zolwiach, 0 waste:) )
a ty sie wyklocasz jakby ci conajmniej 2kk ukradl i co tym zdzialasz:)?
krzycz tak dalej na trade trafisz wkoncu na gma na refugii i ban poleci za non english statement on trade board:)

Nevo
13-03-2007, 21:01
hmm dobra 2 last odp i naprawde koniec juz o tym poiu
Eko: daj sobie na strone nr 3 post Folmira w ktorym sa linki do rozmow Wowy ze mna jak pytalem co bedzie jak padne a jezeli chodzi ci o deda wowy to dednac dla 2kk tez moge z mila checia
Draggy:jak tak na refugii kazdemu bedziecie popuszczac to glupie 5k to glupie 20k czy te 75k to sie zrobi serv ludzi kradnacych ktorzy beda wiedzieli ze nic za to nie beda mieli dodam Ci jeszcze ze na refugii jak zapewne widac slychac to nie gram od chyba 3 miechow juz wiec 75k dla mnie to jest 30zl i nie pozwole... itd itd KONIEC tego tematu o zasranym poiu wowa dla mnie pozostanie thiefem, dajcie jakis nowy temacik B)

Knight Wowa
13-03-2007, 21:22
...nikt się nie pytał go czy jak padnie to odda te runy czy tam kase...

pytali sie ...
kazdy uslyszal nastepujaca odpowiedz:
"Jesli team bedzie mnie sluchal, wszystko przebiegac bedzie zgodnie z planem a TY bedziesz wykonywal moje polecenia a mimo to padniesz (przez to ze cos zle powiem) kasa zostanie zwrocona"
fakt to ze padlem jako 1szy moglo sprawe skomplikowac ale wes pod uwage to ze jak JESZCZE zylem to tez mnie nikt nie sluchal, o ilosci osob na quescie juz nie bede mowil.

a apropo padniecia za 2kk - chetnie bym padl za 2kk tak samo jak ty nevo, ale ja juz mowilem ile sdkow dostalem, dalem tez wszystkim do wzgladu kto ile sdkow mial na plecach... zapytaj w grze podane wczesniej osoby czy niesli tyle ile mowilem, czy oddawali shoterom, zapytaj Ksena czy mialem aola jak padlem czy wypadlo mi 50 bp sdkow i demonka.

Fiddlehead
13-03-2007, 22:48
Wydarzenia z Refugii?...No bez jaj, ile można wciąż o jednym i w kółko, i to samo, i na każdym forum, i w każdym temacie.. chyba wszyscy całą historię znaja na pamięć i obudzeni w środku nocy wyrecytują ile to setek bp'ków SD miał Knight Wowa, jak to go wyzywał Nevolix itp., itd... dajcie spokój już bo zaczyna to przypominać kłótnie dzieci w piaskownicy, a żadna ze stron konfliktu raczej zdania nie zmieni, więc po co to ciągnąć?

13-03-2007, 23:13
KTO JEST ZA NEVOLIXEM ? REKA W GORE ! SZYBKO SZYBKO!
CI CO NIE PODNIESLI SA PRZECIW ?

OK. IGNORED !

-.-

nowa polityka nevolixa "nie podskakuj bo ignored" wiesz juz vic ma wiecej oleju w glowie niz ty o0 ehhh biedni chlopcy :/

Szoszon
14-03-2007, 09:31
Jedyna gidlia ktora bierze kazdy 100 lvl to children of chaos i zbiera po nas wszystie sieci ktore kickniemy :) Czytaj zipixii (ktoremu arhorn powiedzial ze jak wbije 100 to wejdzie - zalosne), czy pucii ktora dostala kicka za swoje zachwoanie.

jakbyś raczył zauwazyc to nikt z tych których wymieniles niejest w ChoCh -.-
Przyznam w Choch jest paro noobow ale zobaczysz co sie bedzie działo jak Ebool wróci :P

,zal ci d... sciska ze w tibi nie mozesz nic osiagnac i w rl i tak siedzisz od rana do wieczora na forum i szukasz zaczepki zajmij sie swoim zyciem ale stad poprostu wy.....

Osiagnołem wiecej od CIebie heuaheuaheuahea wiec niemyśl ze jeżeli pisze cos z noob acc to ze niemam h lvl oile ten lvl to h :P

z Commem to żal owalil Grona i tyle wiec niema jak go tłumaczyć ze musiał oddac dlugi po co zbierał hajs na sova którego od Xata kupił ? A Xatowi i tak gp niebyły tak potrzebne sellna by pare wiecej paccow i by mial hajs. :P

14-03-2007, 12:16
zipi bedzie. dlaczego ? wbil 100, srednia levelowa pojdzie w gore o0 a pucii byl bardzo bardzo dlugo

Szoszon
14-03-2007, 14:58
zipi bedzie. dlaczego ? wbil 100, srednia levelowa pojdzie w gore o0 a pucii byl bardzo bardzo dlugo

Jak możesz mowić ze bedzie skoro niewiesz co sie dzieje w ChoCh i srednia lvl jest chyba 115 wiec by zanizal awww -.- najpierw pomysl potem napisz
Zipix niejest w ChoCh chociaz z tydzień temu chyba wbił ten lvl :P

a Pucii po wyjasneiniu co zrobil tez polecial

W Naction tez bylo wielu takich ze żal i nadal niektórzy są wiec zamaist krytykować inne glidie byś sie za swoja zabral :P

M!$!3K
14-03-2007, 15:15
Zgadzam sie randal sam lepszy niejestes i nietylko ty z naction

Kubixik
14-03-2007, 21:30
Własnie lepiej Randall byś się za swoją gildie zabrał. : P

Hail Naktjon. :) :D

Kreek
15-03-2007, 00:14
Poslugujecie sie dennymi strereotypami o Gidliiach, ja Randalla akurat lubie za pewną akcje jaką razem na na arenie odstawilismy z pewna nie przyjemna osoba na Refugii. Ktos tam pisal ze Moonblades bylo wspaniale jka byli jeszcze Quinlan oraz Neji.. a wiec Quinlan wcale nie przepadl jest dalej w gildii na forum naszym postuje i czasami nawet lognie pupe, Neji - nie gra co prawda, ale i tak forum czyta.
Nie znajac od wewnatrz zadnej z gildii, nie macie prawa wypisywac takich bzdor o jej czlonkach. Cos wam dzwoni, ale nie wiecie w ktorym kosciele ; ], Nevo nikogo nigdy nie okradl na chara!
Mevo moja droga, przestan sie juz klocic z Knightem Wow'a, wstyd mu sie przyznac ze okradl, jego sprawa, bardziej swiadomi i tak wiedza o co chodzi.
Nie wdawaj sie w takie durne dyskusje z nimi bo nie warto, sam przy okazji wychodzisz na jakiegos downa ;p.
Byl czas na bulwers, teraz jest czas na splate dlugow.
Na tym serverze jest byla i bedzie rzesza debili ktorzy jakims cudem wbili te 60+ lvle i beda twierdzili ze sa juz paniczami na arenie. Nic tego nie zmieni.
Wzajemne oczernianie sie da wam tyle co depilowanie siusiaka goracym woskiem <- koncowa puenta.
Thas Moonblade.

Armix
15-03-2007, 11:51
Eh... Nie ma to jak solidarność, zgranie i potrafienie się dogadać polaków :|

Szoszon
15-03-2007, 15:25
.
Nie znajac od wewnatrz zadnej z gildii, nie macie prawa wypisywac takich bzdor o jej czlonkach. Cos wam dzwoni, ale nie wiecie w ktorym kosciele ; ]

Wiec po co piszecie co sie w glidiach dzieje?
Wiec czemu piszecie ze jedna jest gorsza od drugiej?
Wiec czemu oskarzacie glidie za bład 1 z członków?

Skoro i tak niewiecie co sie tam dzieje :P
-.-
żal

Wiec niepiszcie nic na innych tylko sami sie za siebie wezcie a nie.... Pisać kazdy moze a robic to niema komu :P

Kreek
15-03-2007, 15:53
Wiec po co piszecie co sie w glidiach dzieje?
Wiec czemu piszecie ze jedna jest gorsza od drugiej?
Wiec czemu oskarzacie glidie za bład 1 z członków?

Skoro i tak niewiecie co sie tam dzieje :P
-.-
żal

Wiec niepiszcie nic na innych tylko sami sie za siebie wezcie a nie.... Pisać kazdy moze a robic to niema komu :P

Zdublowales poprostu to co juz napisalem..

Draggy_Slayer
17-03-2007, 12:05
pl rox:)
10:39 Knightek of Refugia [106]: rob pale gupia szmatyo
10:37 Knightek of Refugia [106]: 107 lvl pewnie kurwa prawie 108
10:37 Knightek of Refugia [106]: maniak pierdlony
moj czas online w tym tygodniu

2h30m
6h15m
7h45m
6h45m
6h30m
6h30m
5h15m
jego czas online

13h30m
12h15m
10h30m
9h0m
9h45m
2h30m
6h15m
sharer plx:D

Kreek
17-03-2007, 20:44
To jest zal ;P, co poradzisz, wiekszosc Polakow grajacych w tibie to tego typu ludzie :P, ten jego lvl to prawdopodobnie 60% tego co gosc osiagnie w zyciu :D
Smutne?... Moze.

Draggy_Slayer
19-03-2007, 20:15
19:11 Your last visit in Tibia: 19. Mar 2007 18:06:03 CET.
ahh mass log cyz to tylko mnie?

Inz
19-03-2007, 20:43
@up
chyba mass log..moich ziomkow na refugi i na aldorze tez loglo ;p

Kreek
20-03-2007, 00:30
Ooo a to dziwna sprawa :P, o takich jajach jeszcze nie slyszalem zeby taki mass log byl, trzeba zareportowac ^^

Kuldan Azielmak
29-03-2007, 23:11
co tak tu ucichło ?:P

któż to może być? :PB) :ban:
http://www.allegro.pl/item178916542_tibia_105_rp_refugia_naprawde_warto_ .html

a to kto ? :P
http://www.allegro.pl/item178187380_97_elder_druid_refugia_recovery_key_ robisz_sam_.html

Kreek
02-04-2007, 20:13
Kolejnych niedoswiadczonych graczy ktorzy nie maja jak wydawac kieszonkowego od rodzicow przywita Refugiia... Oby tak dalej, smieszniej bedzie :)

Adam'eq
05-11-2007, 21:35
refugia to server najgorszych noobow takich jak wy,którzy płaczecie o swoje wirtualne pieniążki które są całym waszym życiem

PS ch*j wam w serce(w dupe to by wam było za dobrze)

Żal tibijczyków takich ja wy ;(;( .Jedyne normalne osoby na Refugii to Knight Wowa, Skierka Befana, Destro Mage a reszta z was no cóż dobry przykład na to co neostrada robi z ludzi ;

Adam'eq
05-11-2007, 21:59
@up to Nevolix
Nevolix tibijska dziweczko
straciłeś 75k i tak ci ciężko?
zrobisz lache raz czy dwa
i masz 75k razy dwa
a wracając to wrzutów na rodzine
to twój stary jest temu winien
że jesteś taki a nie inny
powtarzam twój stary temu winny
nie wowa wina