Pokaż pełną wersje : Rekrutacja (aurea) Shadow Guild
REKRUTUJEMY KAZDEGO OD 10 + LVL.
W SPRAWIE WSTAPIENIA DO GILDI ZWRACAĆ SIE DO MNIE I VICE LEADERA.
LEADER - Dark Kangaxx
VICE - Magik Gas
WCHODZCIE DO GILDI JAK NAJSZYBCIEJ.
A DOSTANIECIE RÓŻNE BONUSY (KASA, RZECZ).
POZDROWIENIA OD CALEJ GILDI.
:evul:
Z miłą chęciął wstąpie do gildi gdyż narazie w żadnej nie jestem tylko że moim drutem z lvl 19 :mag:best solo mino mag
Ps. Mogles napisac jakie te itemki
Z miłą chęciął wstąpie do gildi gdyż narazie w żadnej nie jestem tylko że moim drutem z lvl 19 :mag:best solo mino mag
Ps. Mogłeś napisać jakie te itemki
Sory że dwa razy to samo ale jestem u kuzynki, a jej net troche ślamazarno chodzi:(
Spox.
Itemki to trudno powiedzieć.
Np. Kaska, to już wiesz.
Rzeczy potrzebne do questów ( zależy jakie i czy nas stać )
Różne.
Oczywiście ochrona.
( Chwilowo nie możemy jej zapewnić, gdyż gildia do 13 marca nie jest oficjalną gildia ).
PS. To co zapisać cię do INVITED ?
pozdro B)
Spox.
Itemki to trudno powiedzieć.
Np. Kaska, to już wiesz.
Rzeczy potrzebne do questów ( zależy jakie i czy nas stać )
Różne.
Oczywiście ochrona.
( Chwilowo nie możemy jej zapewnić, gdyż gildia do 13 marca nie jest oficjalną gildia ).
PS. Podaj namiary. Jak podasz to co zapisać cię do INVITED ?
pozdro B)
Sorki ale dzisiaj gadałem z kumplem i mnie chyba do swojej gildi wkręcą:( . Jeszcze raz sory
spox. nie ma sprawy. nie martw sie. pzdr. :confused:
g-u-c-i-o
12-03-2007, 10:27
ok ja chce macie dom gildi a mam narazie 5lvl ale nabije.wezmiecie mnie z 8 lvl plis
Tibia-Man
13-03-2007, 15:01
Elo to ja.Mam kumpla który chce żebyś go wciągnął do naszego teamu nie pamieta niku(noobek bo początkujący;)):baby: .Kolo jeszcze nie wyszedł z rooka ale juz nie dlugo:miecz: Będzie magiem:mag: narazie 6 lvl;)A z tym kolem co to taki noobek wiesz ten 8 lvl to on jakiś nie tegoz.:berserk:
Ok narx (nie wiem kiedy dzisiaj będę) [narazie jestem na świetlicy w bibliotece, a tu nie ma tibi;( ]
P.S przyjmij reszte moich chłopków
Marcin of Os Klan
Marcin The Master Of Knights
Mam jeszcze jakiś?
Tibia-Man
13-03-2007, 15:10
:evul: :cup: Narazie się z tą kasą nie musisz śpieszyć,ważne żebysmy mieli biuro8o Będzie dobrze spox.A tak w ogóle to czeba werbować.Ludziska potrzebójemy Vceleaderów!!!!!!!!!!!!!!!!!Powinni zwalać się drzwiami i oknami atu pusto!!!! przydało by się kilka rookslayerów No nie !Trzeba pomagać nowym;( Może jakieś nawalanie noobków tez albo jakiś sojusz?Może z Angel Of Darknes8o Przydało by się trzeba pogadać z ich leaderami!!!!
Tibia-Man
13-03-2007, 15:16
Mam rozpocząć rekrutacje na forach zaraz bedzie ich tam pełno:dance:
Elo. No to.
Vice mamy juz dużo.
Biuro będzie. Może (jak sie uda wylicytować)
to w piatek (16.03).
Na ulicy Magicans Alley nr. 5c.
Rekrutuje twoich pozostałych ludzi.
A zaproszenia do gildi rozsyłaj. Ale tera już tylko od 12 + lvl.
Rozumie się ?
Ok narx :cup:
A i pamiętaj, że gildi jest zmieniona i nazywa się SHADOW GUILD.
Narx.
Tibia-Man
14-03-2007, 17:58
Kapuje rozsiewam wszędzie zaproszenia:cup:
Ej zamknijcie temat z gildi d****. :( pzdr.
Tibia-Man
17-03-2007, 15:55
Hej!
Jak chciałem sprawdzić czy są nowi członkowie.Wszedłem na moją postać na tibia.com i zuważyłem że nie jestem w glidi wszedłem na twoją u ciebie też nie było.Czyżby glidia się rozpadła?;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.