zaloguj się

Pokaż pełną wersje : gówniane polskie strony o tibii

Wielki Mancyz
11-03-2007, 07:56
Tak tak pewnie wielu z was zacznie się dziwić czego tak pisze ale fakt jest faktem że polskie strony o tibi to gówna nad gównami do potęgi 2 ludzie szukałem PROSTEGO JAK DRUT poradnika o kupowaniu blessów który wydawałoby się znajde w 5 minut - zaraz pewnie odpiszecie że nieumiem szukać a to sobie piszcie te wyszukiwarki to też jakieś tandetne gówno ja wpisuje w wyszukiwarki już nieraz " blessy do kupienia " , blessy , poradnik do blessów -.- daje szczegółowe szukanie określam co i jak a mi znajduje w8 spisze wszystko co to cudo techniki znalazło : Screeny z Astery <-- tyle ma wspólnego z blessami co krowie gówno , Only harmonia <-- rotfl... next 100% temat o blessach , ssy z astery <- rox.... , 56 ms ubija 82 elite <- to pewnie wyszukało dlatego że knighta ubili i niemiał blessów o czym pewnie pisali gracze w temacie i dlatego ta gówniana wyszukiwarka niemoże nic znaleźć

JEŻELI CHODZI O POLSKIE STRONY O TIBI TO TIBIA.PL PRZEGRYWA Z TIBIA.ORG.PL POD WZGLĘDEM :
1. PROSTYCH INFORMACJI O POWSZECHNIE POTRZEBNYCH " WYNALAZKACH " NA TIBI TYPU: BLESSY ITP TEGO TU NIEMA PO PROSTU NA TIBIA.ORG.PL ZNALAZŁEM NIBY COŚ ALE TO TEŻ GÓWNO JAKIEŚ.
2. SAME KURDE NIEWIADOMO KOMU POTRZEBNE PLOTKI DLA NEWBIES. TYPU : " OHHHH NOWE POTWORKI PLZ " , BĘDĄ NOWE POTWORY !! , BĘDĄ NOWE ITEMY !! . LUDZIE TO JAKAŚ PLOTKARNIA KU*** ?!?!?!?!.
nawet nienapisali na stronie głównej że mdw wbił 300 lvl żal to jest gorsze niż tvp polacy grali w siatkówke a te debile telewizyjne pokazywali jakieś gówniane seriale dla moherów żal.. tibia.pl idzie w tym samym kierunku tylko że zamiast niepokazywania polskiej reprezentacji niepokazuje najważniejszych i podstawowych informacji o prostych i potrzebnych każdemu tibijczykowi na wyższym lvlu blogoslawienstwach a o jakiś kurwa mać wyborach gmów to jest i jakieś CM i inne bzdety niedługo tu ojciec rydzyk wkroczy. -.-

Mitthenither
11-03-2007, 10:15
Kolegów w grze ani stron typu tibia.erig.net nie ma no nie? Ale ostrzegam, że jeśli wpiszesz tam 'blessy' to nic nie znajdziesz.

Wald_Kerius
11-03-2007, 10:21
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=39378

Znalezienie adresu zajęło mi max. 30 sekund.