Pokaż pełną wersje : 180 ms blokuje demki dla 80 elite
Makaveli of Chaos
11-03-2007, 14:20
Ciezko nazwac ten film :P
wbijam 180 lvl blokujac demki 80 elite
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20349
pzdr.
MagField
11-03-2007, 14:38
Troszke ci many zeszło na te exury gran :P gz
14:09 Yaqbov Cor'Leone [37]: BUY BLUE ROBE U SELL?? POLAND??
lol........
gz ;] 1. raz sie spotykam,zeby ms bloczyl demca dla kina :P
Nolduriel
11-03-2007, 15:31
Congratulations
Fejkowiec
11-03-2007, 17:32
Wchodze, mysle - ciekawe, sciagam, a tam Makaveli ; D Nice.
Watch this!
http://i13.tinypic.com/40o5ba1.jpg
Gratz :)
17:20 Orzel Thug [80]: tu som explo
Owned
gratz. Mieszkam 10 km od Ciebie
Makaveli of Chaos
11-03-2007, 20:03
Gratz :)
17:20 Orzel Thug [80]: tu som explo
Owned
Przepraszam, ale to chyba nie sprawdzian z ortografii, pozatym wiekszosc graczy popelnia bledy ortograficzne, ale to jest gra, a nie jezyk Polski.
Widze ze nie ktorzy, ogladaja filmy, zeby zobaczyc kto cos zrobil zle.
Szkoda, ze nie skomentowales, czegos co ma cokolwiek wspolnego z gra, a nie z jezykiem polskim, no coz...
Ps. Ten tylko nie popelnia bledow, co nic nie robi.
Ładnie Maka full mana zeszła :]
Go Go 200 :)
btw. fajna staminka :)
haha Maka jeszcze raz gratuluję :] a co do Orla to najlepiej nie zwracać na niego uwagi :] to taki śmieszny człowiek xD
Makaveli of Chaos
11-03-2007, 20:27
Ładnie Maka full mana zeszła :]
Go Go 200 :)
btw. fajna staminka :)
Taa staminka fajna bo widzisz, wczesniej pechowo 2 kicki w 10 min 5 lvli w dol (6mln exp), spadlem na drugie miejsce, pozniej choroba prawie dwa tygodnie, w koncu trzabylo cos poexpic i wrocic na 1 miejsce :]
Lepiej byc chyba pierwszym niz drugim :P pozatym chce zrobic ten 200 poki jeszcze pracuje w kafejce i mam duzo czasu na gre, ale to juz ostatni miesiac, wiadomo ze w domu juz tyle nie bede gral.
Pozatym wreszcie nie mam kickow, odkad kupilem nowego kompa, tylko jeden na prawie dwa tygodnie, a wczesniej mialem codziennie.
Ps. Czy mi sie wydaje czy coraz wiecej ludzi grajacych w Tibie jedzie na srucie? xD
Gz 180^^
19:32 Makaveli Thug [180]: kuva paint mi sie nie wlacza
haha dobre B)
Przepraszam, ale to chyba nie sprawdzian z ortografii, pozatym wiekszosc graczy popelnia bledy ortograficzne, ale to jest gra, a nie jezyk Polski.
Widze ze nie ktorzy, ogladaja filmy, zeby zobaczyc kto cos zrobil zle.
Szkoda, ze nie skomentowales, czegos co ma cokolwiek wspolnego z gra, a nie z jezykiem polskim, no coz...
Ps. Ten tylko nie popelnia bledow, co nic nie robi.
sory ale chyba to jest najlatwiejsze slowo w jezyku polskim
Fejkowiec
11-03-2007, 21:04
Orzel Thug padl dzisiaj po 13~ i stracil dwa lvle, ma 78 i latal dzisiaj pod depo w Ankrahmun z botem, ktory zmienial mu co chwile outfit szybko... Zal.pl dziecko takie >_>
Makaveli of Chaos
11-03-2007, 21:08
sory ale chyba to jest najlatwiejsze slowo w jezyku polskim
Tak to jedno z latwiejszych slow, ale chyba latwiejsze jest "rze" albo "lup" smieszne ludzie pisza, ale to nie oznacza ze trzeba odrazu o tym pisac na forum, ktore nie dotyczy jezyka polskiego.
btw. slowo "sory" z jakiego jezyka pochodzi? bo w jezyku polskim o nim nie slyszalem, z angielskiego nie jestem dobry, ale tez raczej nie slyszalem xD
Sorry ale nie moglem tego nie zauwazyc :P
Kazdy popelnia bledy, nie staram sie byc idealem, Ty rowniez im nie jestes.
Orzel Thug padl dzisiaj po 13~ i stracil dwa lvle, ma 78 i latal dzisiaj pod depo w Ankrahmun z botem, ktory zmienial mu co chwile outfit szybko... Zal.pl dziecko takie >_>
Omg idiota...
Kuva mac, co za ironia...
Fejkowiec
11-03-2007, 22:06
Omg idiota...
Kuva mac, co za ironia...
Czemu nazywasz mnie idiotą? Może nie wierzysz, że twój koleżka tak sie zachowywał? Za mała główka? Do madrych nie nalezysz...
Makaveli of Chaos
11-03-2007, 23:10
Czemu nazywasz mnie idiotą? Może nie wierzysz, że twój koleżka tak sie zachowywał? Za mała główka? Do madrych nie nalezysz...
Nienazwalem tak Ciebie, tylko jego...mialem na mysli orla..., ale widze ze juz mnie zjechales, no coz..., ale i tak dzieki za poprawe ss'a - podoba mi sie.
Fejkowiec
11-03-2007, 23:47
Nienazwalem tak Ciebie, tylko jego...mialem na mysli orla..., ale widze ze juz mnie zjechales, no coz..., ale i tak dzieki za poprawe ss'a - podoba mi sie.
To wygladalo jakbys mnie zjechal :<< Ale dobra ; P
Co do ssa, spox ;ddd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.