zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Ankieta na erig.net

skurczebyk
11-03-2007, 19:38
Na www.erig.net znalazłem cos takiego:D:D Jest to jedna z ankiet. mnie to roz¶mieszyło:D:D

Which statement is illegal in trade channel?

[ ]Selling SoV for USD 500
[ ]I search a vice leader to join my guild! msg me!
[ ]<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<~~~~~~~~~~Selling spike sword, p-ammy ~~~~~~~~~~>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
[ ]SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...
[ ]Need sorc + druid for desert quest, big reward!!
[ ]Uwaga Kurzekase To Powazny Zlodziej Ukradl Mi Knight Legsy Wiec Wiem Uwarzajcie Na Niego
[ ]Sell C-shield , F-axe , Dragon Lance (Msg Me Fast)
[ ]Selling a car with low mileage

Xeradus
11-03-2007, 20:16
Pierwsze, szóste i ostatnie.

Speecu
11-03-2007, 20:30
Jemu chodziło o to że po polsku jest napisane na erig net jak jaki¶ nobek co¶pisze niż pomoc w odp na pytania :)

Withord
11-03-2007, 20:31
Jemu nie chodziło o to, które jest poprawne, tylko o to, że ¶mieszy go wypowiedĽ naszego rodaka :)

Dark Sven
11-03-2007, 20:32
Nie ten dział

btw.1,3,4,6 i ostatnie.

@down

Zaznaczyłem "btw". A tak to tylko powiedziałem, że nie ten dział. Takie texty to codzienno¶ć. Tak, tak, nie dziwcie się, że obcokrajowcy widz± w polakach debili.
Swoj± drog± jestem dla ciebie kim¶ ważnym? MisiaczQ? ^^

Calen Futh
11-03-2007, 20:33
Lepiej piszcie o co chodzi w nawiasach bo s± ludzie którzy nie łapi± o co biega czasami.

@up: Ty tez ? ;| Nie spowiedzialem się

No ofc, ze jestes ;* A tak na serio to poprostu widze Cie czesto na forum i myslalem, ze jako stary uzytkownik zrozumiesz sens tego tematu xP

Speecu
11-03-2007, 21:26
A propo przed chwila skusiłem sie an 1 pytaniu, kurde a moglem byc tutorem :/

Rethfing on Aldora
11-03-2007, 21:39
A propo przed chwila skusiłem sie an 1 pytaniu, kurde a moglem byc tutorem :/

Może na jednym, może na dwóch, może na trzech. ZAWSZE pokazuje Ci jedn± zł± odpowiedĽ na końcu, bez znaczenia czy miałe¶ jedn±, dwie czy trzy Ľle.

skurczebyk
11-03-2007, 21:53
Nawiasy --> [ ] to pole w którym trzeba zaznaczyć odpowiedĽ. Pytanie brzmi "co według ciebie jest nielegalne na trade chanell" Mnie osobi¶cie roz¶mieszyła opcja która jest napisana po polsku;)
Je¶li to nie ten dział na tego typu posty to poprostu tu nie zagl±daj i nie komentuj -.-X(