PDA

Pokaż pełną wersje : Ban IP

Murder Ray
11-03-2007, 21:05
Dostałem bana na IP.. Czy ktoś wie czy to jest na zawsze czy do jakiegos czasu ? I jesli do jakiegos czasu to czy mozna to gdzies sprawdzić?

I pytanie troche mniej legalne, czy da sie to jakos oszukac nie mając zmiennego IP ? :/

Calen Futh
11-03-2007, 21:12
A co problem kupić zewnetrzne Aj'Pi ?

Foto_scr
11-03-2007, 21:16
http://proxy.org/

Murder Ray
11-03-2007, 21:43
Hmm ja jestem troche tłumok jesli chodzi o te sprawy.. o co chodzi z zewnetrzynym iP ?

@up Co to za strona bo po angielsku tez jestem noga :/ :/

Kwadratowe Koło
11-03-2007, 22:03
Ban na ip jest na 1 dzien lub na zawsze : )

Duke Dran
11-03-2007, 22:11
Dzwonisz do dostawcy internetu i mowisz: Hi > buy zew ip > yes > bye

Calen Futh
11-03-2007, 22:31
Polecam Ci wikipedie w celu złapania potrzebnych informacji typu "Zewnetrzne IP ? A z czym to sie je?"

Vanhelsen
12-03-2007, 07:46
Hmm ja jestem troche tłumok jesli chodzi o te sprawy.. o co chodzi z zewnetrzynym iP ?

@up Co to za strona bo po angielsku tez jestem noga :/ :/Tibia też jest po angielsku... regulamin też... o... widać, że regulaminu nie przeczytałeś, oberwałeś za to banem (chyba, że masz sieć, wtedy winę można zwalić na kolegów z lana) Jeżeli po jednym dniu nie pozbyłeś się bana, to masz pernamenta, a wtedy cya bejbe, a swoją drogą, zabieranie się za grę która jest po angielsku bez znajomości tego języka jest kpiną...

Murder Ray
12-03-2007, 11:36
@up Nie mów mi tu o kpinie bo patrzac na twój lvl to mozna wnioskować ze to ty sobie kpisz.

Ok dzieki wszystkim za odpowiedzi. Temat mozna zamknąc.

Bakuo
12-03-2007, 11:56
@up Nie mów mi tu o kpinie bo patrzac na twój lvl to mozna wnioskować ze to ty sobie kpisz.

Ok dzieki wszystkim za odpowiedzi. Temat mozna zamknąc.

Nie oceniaj ludzi po lvlu, niektorzy siadza na tym forum ponad rok i malo graja a wiedza wiecej niz niektore 100 lvle.

Ranad
12-03-2007, 13:49
Nie oceniaj ludzi po lvlu, niektorzy siadza na tym forum ponad rok i malo graja a wiedza wiecej niz niektore 100 lvle.

w pełni się zgadzam :)

Vanhelsen
12-03-2007, 16:28

Ok dzieki wszystkim za odpowiedzi. Temat mozna zamknąc.ROTFL, teraz to pokazałeś się z genialnej strony... Najpierw wypada zacząć od tego, że postacią z profilu gram sporadycznie, czytaj raz na ruski rok, więc lev i tak jst genialny przy takiej częstotliwości grania...
Po drugie, ocenianie kogoś po tym jaki ma level jest po prostu dziecinne... nie level czyni człowieka, zaś zabieranie się za grę stworzoną w języku angielskim bez znajomości tego języka jest kpiną, i każdy ci to powie... -.-"

Foto_scr
12-03-2007, 16:30
Autor, a jak dostałeś tego bana i gdzie?