PDA

Pokaż pełną wersje : Magician Hat

Tomasz1504
11-03-2007, 21:50
Moglby ktos mi powiedziec dlaczego wielu high lvl chodzi wlasnie w tym Magician Hat??Przecierz to ma tylko 1 armora!!

Marcin24
11-03-2007, 21:54
W Magican Hat chodzą tylko Sorcerzy i Druidzi żeby podkreślić klimat gry, im punkty armoru się raczej nie przydadzą:mag:.

NoooBeeeK
11-03-2007, 21:57
Osoba ktora Krecila film jak bili ferumba na harmoni mial Goldne armor i meduse :P wiec tak samo jak napisane wyzej

Lexing
11-03-2007, 21:59
Nikt nie chodzi w Magican Hat.

Marcin24
11-03-2007, 22:12
Nikt nie chodzi w Magican Hat.
Może ty nie chodzisz ale widziałem niejedno zdjęcie gdzie np. 60 Sorcer sobie chodzi w Magican Hat. To jest poprostu do podkreślenia klimatu i tyle.
P.S. A jeśli komuś nie pasuje że ma tylko 1 arm. to niech sobie załatwi Hat of the Mad ma aż 3 arm.:p.

Kojotes
11-03-2007, 22:15
Watpie zeby ktoś chodził w Magician hat... w końcu jest on warty 500k++ jako loot z Rahemosa... autorowi tematu chodziło pewnie o Hat of the Mad, który można zdobyć ze stosunkowo łatwego questa, a waży na tyle mało że cap-freaks ;P mogą sobie na niego pozwolić.

Miłosz
11-03-2007, 22:42
Może ty nie chodzisz ale widziałem niejedno zdjęcie gdzie np. 60 Sorcer sobie chodzi w Magican Hat. To jest poprostu do podkreślenia klimatu i tyle.
P.S. A jeśli komuś nie pasuje że ma tylko 1 arm. to niech sobie załatwi Hat of the Mad ma aż 3 arm.:p.

żal.....

do autora:
Nikt nie chodzi w M.hat ponieważ jego wartość jest zbyt duża, zapewne chodziło ci o Hat of The Mad, druci/sorce go noszą ponieważ mało waży no i pewnie ich fantazja zapewne podpowiada że takie coś powinni mieć jako profesja magiczna.

KoLoMaG
12-03-2007, 13:05
Jak juz sorcerer chodzi to nie w magician hat (1 arm) tylko hat of the mad ( 3 arm) noszom bo to wazy 7 cap i fajna jest a sorc nie powinien przyjmowac na siebie hitow, więc lepsze eq mu niepotrzene. Jak już to jakies amulety. pierścienie itp. xD

Malkowicz
12-03-2007, 16:43
Zgadam się z rozmówcami po pierwsze dla tego że capa więcej mają na przykład zaoszczędzając te około 40 capa to jest dodatkowy backpack run w capie :]
a to żeby podkreślić to że są magami to noszą takie "czapki" a nawet gdyby wszyscy magowie nosili to co "powinni" a knighci też i paladyni i drudzi to i tak klimat psują noobki :baby:
Pozdro for everybody
Ps:2 post:D