Pokaż pełną wersje : Cyklopy drutem
Bryndziu
11-03-2007, 23:28
Witam
Moje pytanie jest takie jak w temacie:] Czy opłaca sie solować cyklopy druidem na 15lvl z moonlight rodem?Mam jeszcze w razie czego bp poison fieldow i kilka ihów. Mam zamiar expić na respie na femor hills. i teraz tak:
1. Czy mi się zwróci kasa za runy?
2. Ile wyciągne expa na 1h huncenia?
3. Czy jest możliwy zgon?
PS. Użyłem magicznego przycisku Szukaj ale nic nie znalazłem 8o
@down
Chodziło mi oto czy jest szansa na zgon expiać druidem na cyckach a nie knightem na ratach
Draggy_Slayer
11-03-2007, 23:31
ja ci odpowiem na ostatnie pytanie
zgon jest mozliwy nawet na racie 150 elite knightem
potrzeba tylko 8 ratow i odpowiednio duzo czasu...
wiec pytanie imo troche glupie
(no i oczywiscie brak eq:P)
Pewnie, ze ci sie oplaca. Wiekszosc sorcow, drutow leci na cyce po wyjsciu z wyspy newbie. Dobry exp
Oczywiscie ze dednac mozesz, wystarczy lag albo jakis noob, ktory zacznie cie bloczyc.
na 15 lvl bedizesz mniej wiecej chodzil tak szybko jak cyc moze troche szybciej, moim zdaniem bedziesz szybciej expil na rotach np na fibuli
Bryndziu
11-03-2007, 23:47
No własnie na moim serwerze czasem lagi są, a noobków raczej mało tam sie kręci:p
@up
Roty mi sie już znudziły, moim zdaniem za mały exp
omg kurwa kiedys sie 27 lvl z whammerem wbijalo na rotach a teraz ci sie na 15 nudza...
powodzenia tibio
omg kurwa kiedys sie 27 lvl z whammerem wbijalo na rotach a teraz ci sie na 15 nudza...
powodzenia tibio
Kiedys bylo kiedys ;)
Kiedys bylo kiedys ;)
raptem rok temu ....
pamietam jeszcze jak sswoim drutem expilem do 28lvla roty a do 40 lvla tomby z monkami i hmmami :D bo jeszcze wandow nie bylo i mana wolno rosla
@topic
idz lepiej na poh cyce tam bedzie lepszy exp a i najlepiej poczekaj do volcanic roda bo ma wiekszy zasieg noi wieksze dmg zadaje
@up
No i co z tego, ze rok temu omg. Nadal to jest kiedys... Dzieki za info o ktorym niewiedzialem.
Ja ci proponuje zobaczyc pod Thais jest taki resp 4x 3 cyce czyli 12 cyckow mozna lurowac pojedynczo :). Na 19 lvlu idz na femor bo tam jest juz trudniej :)
Według mnie sie nie opłaca , lepiej expić na rotach czy soldach . Cyce są zwykle zajęte , a co do pokonania to spokojnie na 8 lvlu mozna chodzic , tylko wiadomo ze jakis lag czy trap i padasz ;p .
@up
trudniej? na femor prawie cycow nie ma, jak tam chodzilem to moze raz w zyciu zywego cyca widzialem. duzo tam ludu i ogolnie nie ma na czym expic [moim zdaniem]. polecal bym wlasnie te cyce pod thais, a jak nie boisz sie ze ktos cie bloknie to nawet na mount stenrum mozesz isc. jakbys mial dobre eq to nawet mozesz 1-2 cyce blokowac. ja na 20lvlu z dobrym eq sorcem nie mialem z tym problemu :P
zreszta cierpliwosci, ja takze polecam zaczekac do volcanic roda. a puki co mozesz expic na rotach albo waspach i trenic mlvl ;)
Pojdz tam o 8 rano w tygodniu siedz do 14 i prez ten czas raczej nikogo nie zobaczysz :)
Po za tym mozna isc na Mount Sternum jeszcze :)
Nortonus
13-03-2007, 13:00
1. Przy plate set, steel helmet, dwarven shield i shieldingu 20+ na full defie cyclop rzadko Cię będzie co jakiś czas uderzał za 30+
2. Zamiast poison fields weź 2bp mf
3. Używaj IH tylko jeśli jest naprawdę niebezpiecznie. Jeśli nie ma niebezpieczeństwa(biją Cię ze 2 cyce najwyżej) to wystarczy Exura Gran
4. Jako miejsce swego hunta wybierz Mount Sternum, ale uważaj na PK
Przy plate set, steel helmet, dwarven shield i shieldingu 20+ na full defie cyclop rzadko Cię będzie co jakiś czas uderzał za 30+
No nie wiem. Czasami mnie jeden cyc lal bo 40-60 a mialem p-set,crown helmet i g-shield i to na 25 lvl.
Zamiast poison fields weź 2bp mf
To powinno wystarczyc na dlugi hunt.
Therus Mroczny
15-03-2007, 01:09
powodzenia tibio
40lvl*... Tak oplacalniej :) To byly czasy...
ZeboslawCalmera
15-03-2007, 18:39
1. Przy plate set, steel helmet, dwarven shield i shieldingu 20+ na full defie cyclop rzadko Cię będzie co jakiś czas uderzał za 30+
No nie wiem, cyc moze czasem sprawic niemiłą niespodzianke i w k-legach + blue robe pierdyknąc za 60.
Co do "Cyklopowania" na 15 lvl..........lepiej idz na soldy....kasa większa......exp taki sam bo przy zaludnieniu Mount Sternum(czasem doslownie o 1 Cyca biją się 3 nooby) lepiej znaleźć inne expowisko.Na cyce tylko rano i z V-rodem. Nie mowie ze z moonlight sie nie da, ale jednak Volcanic ma wiekszy zasieg, silniejsze obrazenia.
Podsumowując: WYLUZUJ SOBIE CYKLOPY!
Astral55
15-03-2007, 22:32
moj brat je solowal 11lvl drut, ale dedl po jakims czasie ^^
ZeboslawCalmera
16-03-2007, 16:16
na Stearnum? Tam jest spawn bodajze 3 cycow.
runy po kiego? mozesz wziac ih-y (na wypadek gdy trzeba uciekac :p)
poison fieldy? po co?
Lepiej juz idz na mount stearnum
o ile nie dasz sie zlapac cycowi to nie (chyba ze wpadniesz na atak orcow ale to 1:1100000000)
po pierwsze, cześć, po drugie What the fuck!? po trzecie, Nie ma czegos takiego jak Stearnum ani Mount Staernum. Chyba ze na OTSie...........
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.