zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Cyklopy drutem

Bryndziu
11-03-2007, 23:28
Witam
Moje pytanie jest takie jak w temacie:] Czy opłaca sie solować cyklopy druidem na 15lvl z moonlight rodem?Mam jeszcze w razie czego bp poison fieldow i kilka ihów. Mam zamiar expić na respie na femor hills. i teraz tak:
1. Czy mi się zwróci kasa za runy?
2. Ile wyciągne expa na 1h huncenia?
3. Czy jest możliwy zgon?
PS. Użyłem magicznego przycisku Szukaj ale nic nie znalazłem 8o

@down
Chodziło mi oto czy jest szansa na zgon expiać druidem na cyckach a nie knightem na ratach

Draggy_Slayer
11-03-2007, 23:31
ja ci odpowiem na ostatnie pytanie
zgon jest mozliwy nawet na racie 150 elite knightem
potrzeba tylko 8 ratow i odpowiednio duzo czasu...
wiec pytanie imo troche glupie
(no i oczywiscie brak eq:P)

afarko
11-03-2007, 23:41
Pewnie, ze ci sie oplaca. Wiekszosc sorcow, drutow leci na cyce po wyjsciu z wyspy newbie. Dobry exp
Oczywiscie ze dednac mozesz, wystarczy lag albo jakis noob, ktory zacznie cie bloczyc.

Lipers
11-03-2007, 23:42
na 15 lvl bedizesz mniej wiecej chodzil tak szybko jak cyc moze troche szybciej, moim zdaniem bedziesz szybciej expil na rotach np na fibuli

Bryndziu
11-03-2007, 23:47
No własnie na moim serwerze czasem lagi są, a noobków raczej mało tam sie kręci:p

@up
Roty mi sie już znudziły, moim zdaniem za mały exp

Bastek
12-03-2007, 00:14
omg kurwa kiedys sie 27 lvl z whammerem wbijalo na rotach a teraz ci sie na 15 nudza...

powodzenia tibio

afarko
12-03-2007, 12:08
omg kurwa kiedys sie 27 lvl z whammerem wbijalo na rotach a teraz ci sie na 15 nudza...

powodzenia tibio

Kiedys bylo kiedys ;)

rapco
12-03-2007, 13:33
Kiedys bylo kiedys ;)

raptem rok temu ....
pamietam jeszcze jak sswoim drutem expilem do 28lvla roty a do 40 lvla tomby z monkami i hmmami :D bo jeszcze wandow nie bylo i mana wolno rosla

@topic
idz lepiej na poh cyce tam bedzie lepszy exp a i najlepiej poczekaj do volcanic roda bo ma wiekszy zasieg noi wieksze dmg zadaje

afarko
12-03-2007, 14:39
@up

No i co z tego, ze rok temu omg. Nadal to jest kiedys... Dzieki za info o ktorym niewiedzialem.

Osks
12-03-2007, 17:57
Ja ci proponuje zobaczyc pod Thais jest taki resp 4x 3 cyce czyli 12 cyckow mozna lurowac pojedynczo :). Na 19 lvlu idz na femor bo tam jest juz trudniej :)

mwite
12-03-2007, 22:33
Według mnie sie nie opłaca , lepiej expić na rotach czy soldach . Cyce są zwykle zajęte , a co do pokonania to spokojnie na 8 lvlu mozna chodzic , tylko wiadomo ze jakis lag czy trap i padasz ;p .

Osks
13-03-2007, 11:49
@up
trudniej? na femor prawie cycow nie ma, jak tam chodzilem to moze raz w zyciu zywego cyca widzialem. duzo tam ludu i ogolnie nie ma na czym expic [moim zdaniem]. polecal bym wlasnie te cyce pod thais, a jak nie boisz sie ze ktos cie bloknie to nawet na mount stenrum mozesz isc. jakbys mial dobre eq to nawet mozesz 1-2 cyce blokowac. ja na 20lvlu z dobrym eq sorcem nie mialem z tym problemu :P

zreszta cierpliwosci, ja takze polecam zaczekac do volcanic roda. a puki co mozesz expic na rotach albo waspach i trenic mlvl ;)

Pojdz tam o 8 rano w tygodniu siedz do 14 i prez ten czas raczej nikogo nie zobaczysz :)

Po za tym mozna isc na Mount Sternum jeszcze :)

Nortonus
13-03-2007, 13:00
1. Przy plate set, steel helmet, dwarven shield i shieldingu 20+ na full defie cyclop rzadko Cię będzie co jakiś czas uderzał za 30+
2. Zamiast poison fields weź 2bp mf
3. Używaj IH tylko jeśli jest naprawdę niebezpiecznie. Jeśli nie ma niebezpieczeństwa(biją Cię ze 2 cyce najwyżej) to wystarczy Exura Gran
4. Jako miejsce swego hunta wybierz Mount Sternum, ale uważaj na PK

Sanches
13-03-2007, 13:39
Przy plate set, steel helmet, dwarven shield i shieldingu 20+ na full defie cyclop rzadko Cię będzie co jakiś czas uderzał za 30+

No nie wiem. Czasami mnie jeden cyc lal bo 40-60 a mialem p-set,crown helmet i g-shield i to na 25 lvl.

Zamiast poison fields weź 2bp mf

To powinno wystarczyc na dlugi hunt.

Therus Mroczny
15-03-2007, 01:09

powodzenia tibio

40lvl*... Tak oplacalniej :) To byly czasy...

ZeboslawCalmera
15-03-2007, 18:39
1. Przy plate set, steel helmet, dwarven shield i shieldingu 20+ na full defie cyclop rzadko Cię będzie co jakiś czas uderzał za 30+

No nie wiem, cyc moze czasem sprawic niemiłą niespodzianke i w k-legach + blue robe pierdyknąc za 60.

Co do "Cyklopowania" na 15 lvl..........lepiej idz na soldy....kasa większa......exp taki sam bo przy zaludnieniu Mount Sternum(czasem doslownie o 1 Cyca biją się 3 nooby) lepiej znaleźć inne expowisko.Na cyce tylko rano i z V-rodem. Nie mowie ze z moonlight sie nie da, ale jednak Volcanic ma wiekszy zasieg, silniejsze obrazenia.
Podsumowując: WYLUZUJ SOBIE CYKLOPY!

Astral55
15-03-2007, 22:32
moj brat je solowal 11lvl drut, ale dedl po jakims czasie ^^

ZeboslawCalmera
16-03-2007, 16:16
na Stearnum? Tam jest spawn bodajze 3 cycow.
runy po kiego? mozesz wziac ih-y (na wypadek gdy trzeba uciekac :p)
poison fieldy? po co?
Lepiej juz idz na mount stearnum
o ile nie dasz sie zlapac cycowi to nie (chyba ze wpadniesz na atak orcow ale to 1:1100000000)

po pierwsze, cześć, po drugie What the fuck!? po trzecie, Nie ma czegos takiego jak Stearnum ani Mount Staernum. Chyba ze na OTSie...........