Pokaż pełną wersje : 3dsmax... Moja pierwsza praca >.<
No siema! Nie śmiejcie się:D To dopiero jedna z moich pierwszych prac w 3dsmaxie:p
http://img61.imageshack.us/img61/1071/renderpbbe7.jpg
No dobra troszkę zmieniłem...
http://img263.imageshack.us/img263/4297/pbltsed9.jpg
kamil_unia
13-03-2007, 11:19
Bardzo fajna praca ;) fajnie ci to nawet wyszlo rob wiecej i dawaj po kilka na post ;)
Nytalith
13-03-2007, 11:36
jak na pierwsza prace calkiem fajna, tylko z ostroscia jest cos nie tak (nie ma plynngo przejscia, tylko pierwsze kilka boltow jest ostre, a reszta juz nie)
No i te bolty wygladaja tak... malo boltowo. Sprobuj moze pokryc je jakas ciemniejsza tekstura, i wydluzyc im grot.
Descartes
13-03-2007, 17:17
Na 2 obrazku blask odbija się od podłogi przez co wygląda jak wypolerowana posadzka.
jak na pierwsza prace calkiem fajna, tylko z ostroscia jest cos nie tak (nie ma plynngo przejscia, tylko pierwsze kilka boltow jest ostre, a reszta juz nie)
No i te bolty wygladaja tak... malo boltowo. Sprobuj moze pokryc je jakas ciemniejsza tekstura, i wydluzyc im grot.
A nie sądzisz, że tak miało być? Zajmuję się fotografią i zabawa ostrością nie jest mi obca.
Praca fajna, ale na początku zmiast pbolta pomyślałem, że jest to święcąca kredka LOL.
@Kolidos
Bo PB wyglądają jak kredki.
Prace bardzo ładne, ale na pierwszym widać na końcu że Ci się polygon kończy :P mógłbyś ustawić kamerę tak by nie było widać szpica tylko kant prosty bok polygonu, ale to i tak nie psuje efektu :P A i jeszcze te bolty na pierwszym planie mają jakieś takie czarne obramowania, dziwnie to wygląda.
Co do drugiego to już jest naprawde dobry (jak na początki :P). Podłożę uznam że to coś w stylu marmuru :P
sorka ale w 3dsmaxie z jego baza tekstur gotowych to to nie jest ee osiagniecie. a w blenderze taki model to jest 3,5 minuty roboty. wiec nic specjalnego sorry...
Teksturę wziąłem z google~grafika, a nie z gotowych zbiorów:]
slawekmag
14-03-2007, 22:02
Wow, to żeś się naszukał. Jak dla mnie słabe. Do pierwszych grafik z tym.
jak dla mnie nawet fajne prace.. bedziesz jeszcze jakieś miał to daj edita B)
PS: @ Xeremon (twój podpis)
polacy nie tylko w tibii są n00bami....... :(
boz, widac co tibia z ludzmi robi -.= .. ludzie to nie sa bełty tylko swiecace kolki ! .. do tego z adidasa, heh..
Descartes
19-03-2007, 17:05
Pech chciał, że PB w Tibii to właśnie magiczne kołki. :P
Dr.Unknown
19-03-2007, 18:16
Dla początkującego dobre, ale czy naprawdę warto postować gotowe modele walców ze szpicami?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.