Pokaż pełną wersje : Sugestia dla modków :D
czy może zrobicie takie coś np. jak jest sword to mozna na niego klikąć i pokazuję ci z czego wypada..
a możecie tak zrobić z bronią dystansową i amunicją =D
będzie ciekawiej pozdro
Nie rozumiem pytania... przecież tak właśnie jest zrobione...
Dr. Omader
18-09-2004, 16:07
powiedz mi jedno... czy ty wogole byles kiedys na naszej stronie i sprawdziles co piszesz? Bo mi sie wydaje ze nie.
Przeciez takie cos jest zrobione. Jako jedna z niewielu stron o Tibii mamy takie rozwiazanie wprowadzone. Klikasz na przedmiot i pisze z czego on wypada i mozesz odrazu bezposrdenio przejsc do tego potworka.
Jednynie to nie dziala przy broni dystanosowej, zajmiemy sie tym w najblizszym czasie.
<edit> aaa Ray mnie ubiegl :P
A mi się wydaje, że jemu chodziło, żeby dla broni dystansowych i amunicji zrobić tak samo jak jest dla swordów itp.
(tylko sformuował to dość niefortunnie... ;))
@joey
Mam rację....? ;)
up Vanessa
DZiękuję oto mi chodziło:P
Dan the Automator
18-09-2004, 16:20
up Vanessa
DZiękuję oto mi chodziło:P
Dałoby się, ale wtedy trzeba byłoby6 podzielić je na 3 kategorie:
Amunicja, Bronie na amunicje, bronie miotane, ponieważ każda z nich ma odzielne "kryteria", a umieszcze w jednym podziale byłoby dosyc trudne (to wynika z tego że strony są "generowane" AFAIK)
Radek 666
18-09-2004, 17:27
A ja dodam jeszcze jedną sugestie. Co do legion helmet pisze ze niewypada z niczego a wypada z Rotworma. Przydałoby się to poprawić ;) . Nie chciałem zakładać odzielnego tematu dla takiego bzetu więc tu moge o tym napisać :=}
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.