Pokaż pełną wersje : Jaki świat?
Nie wiedziałem w jakim dziale ten temat umieścić, więc jeśli źle to sorry.
Na jakim serwerze założyć postać. Chodzi mi oto gdzie moge spotkać jak najwięcej polaków?
Z góry dzięki. Pozdro!
Na ogol na kazdym servie jest bardzo duzo polakow :P jezeli grasz od niedawna lub zaczynasz grac to proponuje zagrac na starszym serwie typu : isara,hiberna,danubia,eternia,lunarka itp i tez tam jest dosc duzo polakow :P
Avager Niebieski
18-09-2004, 18:47
Ja jeszcze dodam że na Niemiecki (tam jest BARDZOOOOO dużo polaków i kolesi chorych (br?) ) , Na Amerykańskim mniej ... laguje , a na Brazylijski idą tylko ci co mają objawy psychicznej choroby ;) (sorka jak ktoś poszedł do piekła... wszędzie słowa się walają typu "br?" "fri itema plx" ).
nie wiem
18-09-2004, 18:57
Myśle ze na Aldorze jest sporo polaków (wiem bo gralem:P)
---------------------------------------------------------
Papier Toaletowy Happy End
======================
Dwimenor
18-09-2004, 18:57
Jak to twój pierwszy raz w tibi to weź świat non-pvp. Czyli bez pekerów.
Nie wiem jak Pacera ale na Harmonii gra sporo polaków.(w tym ja:D)
Sam niedawno zacząłem grac w Tibię. Ale jak się przyjrzeć, to każdy mówi, że na tym serwerze co on gra jest dużo Polaków (Ja gram na Xanterze, też dość dużo Polaków :P )
Wniosek: Polacy są wszędzie (na każdym serwerze, no może prawie każdym...)
Siemka
Na Aurerze jest takze sporo Polaków, sam na nim gram to wiem. Na wszystkich serwerach sa Polacy Narq B)
Siemka
Na Aurerze jest takze sporo Polaków, sam na nim gram to wiem. Na wszystkich serwerach sa Polacy Narq B)
Może sprawdziłbyś datę utworzenia tematu.
Jak to twój pierwszy raz w tibi to weź świat non-pvp. Czyli bez pekerów.
Nie wiem jak Pacera ale na Harmonii gra sporo polaków.(w tym ja)
A niby dlaczego na świat bez pk? Ja zacząłem na zwykłym pvp i jakoś nie płaczę. Przynajmniej moge się zemścić na złodzieju czy innym noobie, a na nonpvp takiemu nic nie zrobisz. Na pvp jest trudno tylko na początku, a jak się dobije do tego ~25lvl to już z górki bo peków coraz mniej. No i jeszcze ten dreszczyk emocji gdy się spota pekaesa :D A jak się go zdoła zabić i jakiś fajny loocik wypadnie to dopiero jest frajda ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.