zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jaki świat?

Mornar
18-09-2004, 18:04
Nie wiedziałem w jakim dziale ten temat umieścić, więc jeśli źle to sorry.
Na jakim serwerze założyć postać. Chodzi mi oto gdzie moge spotkać jak najwięcej polaków?
Z góry dzięki. Pozdro!

Abdul
18-09-2004, 18:41
Na ogol na kazdym servie jest bardzo duzo polakow :P jezeli grasz od niedawna lub zaczynasz grac to proponuje zagrac na starszym serwie typu : isara,hiberna,danubia,eternia,lunarka itp i tez tam jest dosc duzo polakow :P

Avager Niebieski
18-09-2004, 18:47
Ja jeszcze dodam że na Niemiecki (tam jest BARDZOOOOO dużo polaków i kolesi chorych (br?) ) , Na Amerykańskim mniej ... laguje , a na Brazylijski idą tylko ci co mają objawy psychicznej choroby ;) (sorka jak ktoś poszedł do piekła... wszędzie słowa się walają typu "br?" "fri itema plx" ).

nie wiem
18-09-2004, 18:57
Myśle ze na Aldorze jest sporo polaków (wiem bo gralem:P)
---------------------------------------------------------
Papier Toaletowy Happy End
======================

Dwimenor
18-09-2004, 18:57
Jak to twój pierwszy raz w tibi to weź świat non-pvp. Czyli bez pekerów.
Nie wiem jak Pacera ale na Harmonii gra sporo polaków.(w tym ja:D)

QVuaX
19-09-2004, 09:23
Sam niedawno zacząłem grac w Tibię. Ale jak się przyjrzeć, to każdy mówi, że na tym serwerze co on gra jest dużo Polaków (Ja gram na Xanterze, też dość dużo Polaków :P )
Wniosek: Polacy są wszędzie (na każdym serwerze, no może prawie każdym...)

Tomcio
15-10-2004, 10:58
Siemka
Na Aurerze jest takze sporo Polaków, sam na nim gram to wiem. Na wszystkich serwerach sa Polacy Narq B)

Helixaw
15-10-2004, 19:10
Siemka
Na Aurerze jest takze sporo Polaków, sam na nim gram to wiem. Na wszystkich serwerach sa Polacy Narq B)
Może sprawdziłbyś datę utworzenia tematu.

Jak to twój pierwszy raz w tibi to weź świat non-pvp. Czyli bez pekerów.
Nie wiem jak Pacera ale na Harmonii gra sporo polaków.(w tym ja)
A niby dlaczego na świat bez pk? Ja zacząłem na zwykłym pvp i jakoś nie płaczę. Przynajmniej moge się zemścić na złodzieju czy innym noobie, a na nonpvp takiemu nic nie zrobisz. Na pvp jest trudno tylko na początku, a jak się dobije do tego ~25lvl to już z górki bo peków coraz mniej. No i jeszcze ten dreszczyk emocji gdy się spota pekaesa :D A jak się go zdoła zabić i jakiś fajny loocik wypadnie to dopiero jest frajda ;)