zaloguj się

Pokaż pełną wersje : First Demon In Mine Live xD

UrbanQ
14-03-2007, 18:09
tak jak w temacie mój pierwszy demon (nie śmiać sie bo to pierwszy) wiem ze to nie żaden wyczyn ale musiałem sie pochwalić :baby:

Link: http://www.speedyshare.com/622137517.html

Edit@
teraz pasi ?? :d btw komentujcie filmik a nie nazwe tematu :D

Dziwne ze nie znasz angielskiego grajac w Tibię.

Niektórzy mieszkając w Polsce nie znają polskiego -.-

Foto_scr
14-03-2007, 18:12
Przeczytałem nazwę tematu i spadłem z kompa ze śmiechu.
a co Cię tak w nim śmieszy ??
Daję Ci chwilkę na rozkminienie tego.

Cashtan
14-03-2007, 18:25
Dziwne ze nie znasz angielskiego grajac w Tibię.

PanKracy
14-03-2007, 18:25
@autor
Jak nie znasz angielskiego to napisz nazwe tematu po polsku.

Upierz
14-03-2007, 18:29
Gz demonka... znajomości Angola też.

Ziomuś w tibii nie liczy sie interpunkcja, lecz lvl :)

Foto_scr
14-03-2007, 18:35
teraz pasi ??
Nie, nie pasi:
http://i16.tinypic.com/2m2t75u.jpg
Niektórzy mieszkając w Polsce nie znają polskiego -.-
Polonista się odezwał.
Słyszałeś kiedykolwiek o przecinkach tudzież o kropce na końcu zdania?
Jeszcze jedno, Twój podpis:
"... Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych to dziewięciu musisz skreślić bo jestem ja i niema reszty..."
Wiem, czepiam się.

@filmik
17:36 Styles'Of Beyond [50]: lapy mi sie trzesa
Nasz polonista:
17:37 Styles'Of Beyond [50]: wogle
Żałosne skille.

UrbanQ
14-03-2007, 18:44
@up

Nawet mi sie nie chce komentowac (KROPKA)

Żałosne skille.

nabij leprze (KROPKA)

UrbanQ
14-03-2007, 18:46
@ dubble post..

J@wor
14-03-2007, 18:47
no gz blokniecia no i full beggara ;d

Theand
14-03-2007, 18:49
Nabij leprze

Hahahaha ; - )

Foto_scr
14-03-2007, 18:53
nabij leprze
A to dobre.

Kowa_l
Fakt skile masz kiepsciutkie jak na ten lvl no ale nie kazdy lubi skilowac ;)
Gz blokniecia ;)
I radze troche nad ortografia popracowac :PP
Yours Isaldar ;)

Upierz
nabij leprze (KROPKA)

Kropkę stawia się zaraz po ostatnim wyrazie, bez spacji. mihihihi
Leprze _/

Sck
14-03-2007, 18:55
nic specjalnego, na 50 lvlu demon to juz nic nadzwyczajnego :p

Izull
14-03-2007, 18:58
Może byście już z niego zeszli co? Bo tak się składa, że tematy takie jak ten służą komentowania filmów, a nie do wyśmiewania wad autora...

Tak btw. Bibila sie kłania. "Kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień..."
Kumaci będą wiedzieli o co chodzi.

Lasooch
14-03-2007, 19:09
Bibila hrhr

@up: istnieje coś takiego jak słownik ortograficzny (a w wypadku nazwy tematu - słownik języka angielskiego). Poza tym, autor z pewnością ma za sobą 'first englisch leson in he's live xD', więc powinien podstawy znać. Jak nie zna, niech nie używa, a przynajmniej nie przy ludziach, proste.

Wypowiedź po angielsku była ironiczna. Świadczy o tym brak edycji tego posta, więc jeśli myślisz, że źle napisałem, a dopisałem to - tzn. 'to na biało' - w odpowiedzi na Twą z pewnością niezwykle ciętą ripostę, użytkowniku, mylisz się, bo to było tu od początku.

Iron'knight
14-03-2007, 19:41
Ja bym sie tu nie czepial ortografii angielskiej ale tego ze JEST POLAKIEM I DLACZEGO NA POLSKIM FORUM PISZE PO ANGIELSKU ?

Filmik zaraz sciagne ;)

Slivi
14-03-2007, 20:16
a tam sie czepiacie jego ortografii, zamiast tego to popracujcie nad swoja :P

filmik zaraz sciagne :D

chcialem sobie zarezerwowac miejsce na drugiej stronie ;)

@edit
no demonki elegancko poszly, sam nie moge sie doczekac kiedy pierwszy raz pojde :D:P
a skille moga byc, jezeli chcesz tracic duzo kasy na uhy ;)

Izull
14-03-2007, 20:26
Bibila hrhr

@up: istnieje coś takiego jak słownik ortograficzny (a w wypadku nazwy tematu - słownik języka angielskiego). Poza tym, autor z pewnością ma za sobą 'first englisch leson in he's live xD', więc powinien podstawy znać. Jak nie zna, niech nie używa, a przynajmniej nie przy ludziach, proste.

Wypowiedź po angielsku była ironiczna. Świadczy o tym brak edycji tego posta, więc jeśli myślisz, że źle napisałem, a dopisałem to - tzn. 'to na biało' - w odpowiedzi na Twą z pewnością niezwykle ciętą ripostę, użytkowniku, mylisz się, bo to było tu od początku.

Dobra z tą Biblią przesadziłem xD Ale to nie od Ciebie zależy czy on zna podstawy angielskiego czy nie. Nie umie, to sie nauczy. Nie nauczy sie, to jego problem potem będzie miał problemy. Zresztą wątpie, żeby każdy kto zagląda na forum korzystał ze słownika, bo przypadkiem może się naraźić na wyśmianie przez innych.

Lasooch
14-03-2007, 21:03
Literówka/drobny błąd (czasem) są w porządku. Nadmiar błędów i używanie angielskiego (gdy się go nie zna) tam gdzie nie trzeba, to już debilizm, i naprawdę powinno się wtedy zajrzeć do słownika.

Ale koniec, bo offtop robimy : )

Drakonir
15-03-2007, 09:23
@Upierz
We wszystkich tematach krytykujesz ludzi nawet jezeli filmik jest fajny.Skoro udało ci sie skonczyć grać w tibie to równie dobrze móglbys nie w*****ac ludzi na forum swoimi wypowiedziami.
@Edit
Nie we wszystkich ale i tak działasz mi na nerwy...

Co do filmiku nic nadzwyczajnego ale grats;)

Sucior
15-03-2007, 09:47
Ehh....
Co ma jego znajomość angielskiego do pierwszego demona ?
Koleś się ośmieszył , trudno. Ale już dajcie mu spokój i nie róbcie offtopu postami 'pouczającymi'. Poza tym nie każdy musiał uczęszczać na lekcje j.angielskiego .
Istnieje takie coś jak wagary :D. Jak obejrze ,edytuje.

Edit: Noo , ładnie Ci to poszło :D
( jak na takich skillach xD )

Wielki Mancyz
15-03-2007, 09:57
gz demona solo ;] a wy ludzie niemacie sie o co czlowiekaowi do dupy przyczepic ?? tylko o to że niezna angielskiego dobrze ??... jak ja biłem demona pierwszy raz to jakiś inteligent pieprzył coś że z hotkeyów demka ubić to łatwizna a sam miał 20 lvl żal ludzie wy tu komentujecie filmy czy jesteście jakimiś pieprzonymi znawcami językowymi i tibijskimi geniuszami z 200+ lvlami ??.. jakoś niesądze -,-

Baartoss
15-03-2007, 10:10
Omg ludzie komentujcie film a nie czepiacie się chłopaka -.-"

@TOPIC
Film bardzo fajny (: Gz pierwszego demonka (:

@DOWN
Film jest FAJNY dla mnie, więc się nie czepiaj bo tobie może się połowa forum nie podobać -.- Wyrażam swoją opinię a nie komentuje innych. Patrz na siebie a nie na mnie bo każdy ma inny gust. A to z tą paniką... Przynajmniej trochę humoru a nie nuda...

Pzdr

Foto_scr
15-03-2007, 13:30
gz demona solo ;] a wy ludzie niemacie sie o co czlowiekaowi do dupy przyczepic ?? tylko o to że niezna angielskiego dobrze ??... jak ja biłem demona pierwszy raz to jakiś inteligent pieprzył coś że z hotkeyów demka ubić to łatwizna a sam miał 20 lvl żal ludzie wy tu komentujecie filmy czy jesteście jakimiś pieprzonymi znawcami językowymi i tibijskimi geniuszami z 200+ lvlami ??.. jakoś niesądze -,-
Już się nauczyłeś obsługiwać wyszukiwarke forum?
Film bardzo fajny
Nie, film nie jest fajny.
A ta panika na początku, coś w stylu ,,łapy mi się trzęsą", to mnie najbardziej rozśmieszyła.