PDA

Pokaż pełną wersje : Wchodzenie na dach

Dark Pally
18-09-2004, 18:24
Mam pytanie.
Wiem, że na dach wysokości jednego piętra da się wejsc za pomocą parceli.
Można to zablokować jezeli polozy sie na dachu 1 parcel. Wtedy nie mozna sie wspiac.
Wiec pytanie brzmi tak.
Czy jak zablokujemy w taki jak podałem sposób wejscie na dach, to czy bedzie mozna wejsc tam za pomocą czaru levitate? (exani hur up/down)

adazz
18-09-2004, 20:54
Niestety ten czar pozwala na wejście...

Avager Niebieski
18-09-2004, 21:06
Tak ... niestety :( sam to przetestowałem na swojej skórze ;) , chciałem się ukryć przed killersami na Infernie, to se wszedłem na dach zablokowałem parcelami go, i se zaczołem robić uhy... (nic niezrobiłem ;) ) włączyłem sobie filmik który kumpel mi przesłal i nagle patrze na tibii gdzie jest postać na Inferni nagle zrobiła się noc (bo był dzień więc się rzuciło w oczy) patrze a tam 2 kolesi stoi na parcelach (outfit pacc) i ładny napis "You are dead" a potem "You downgraded from lvl 11 to lvl 10" ;) ... i niechciało mi się już grać moim druidkiem ;) .

Aureliunkunfun
19-09-2004, 09:13
Tak ... niestety :( sam to przetestowałem na swojej skórze ;) , chciałem się ukryć przed killersami na Infernie, to se wszedłem na dach zablokowałem parcelami go, i se zaczołem robić uhy... (nic niezrobiłem ;) ) włączyłem sobie filmik który kumpel mi przesłal i nagle patrze na tibii gdzie jest postać na Inferni nagle zrobiła się noc (bo był dzień więc się rzuciło w oczy) patrze a tam 2 kolesi stoi na parcelach (outfit pacc) i ładny napis "You are dead" a potem "You downgraded from lvl 11 to lvl 10" ;) ... i niechciało mi się już grać moim druidkiem ;) . ej jesli ci sie nie chce grac tym druidem mozesz mi go dac chetnie go przyjme mozesz wyslac acc i passa na [email protected] albo kontakt w grze (Idiota_ze_mnie) nara :D

Gremlin
19-09-2004, 09:16
1. Blokowanie dachu przy uzyciu parceli moze sie skonczyc pieknym banem za "Abusing game weakenes"

2. re Up gratulacje uzywania MC - widzisz ze w ten sposob sie tylko traci :)