Pokaż pełną wersje : gdzie znajde monki?
MasterOfPlaster
14-03-2007, 18:47
moze to głupie pytanie bo wystarczy spojrzeć na mapę respawnu...ale tam jest wymienione tylko molts, hero cave , isle of kings...itd..a te miejsce mnie nie obchodzą bo tam sie nie da trenować...(jestem na swiecie non-pvp wiec mi nie mowcie ze mam se znalesc kumpla ktory ma mi postawic monka...slimy tez odpadają bo wale w nie juz za duzo hity na moich skillach), zauwazyłem krzyki monka "repent heretic" gdzies niedaleko gór cyców koło thais...jednak gdzie one tam dokladnie są ?ktos wie ?a moze inne miejsce z monkiem dobre do trenowania ?dark catedra chyba tez odpada :/
tibia-fan
14-03-2007, 18:51
moze to głupie pytanie bo wystarczy spojrzeć na mapę respawnu...ale tam jest wymienione tylko molts, hero cave , isle of kings...itd..a te miejsce mnie nie obchodzą bo tam sie nie da trenować...(jestem na swiecie non-pvp wiec mi nie mowcie ze mam se znalesc kumpla ktory ma mi postawic monka...slimy tez odpadają bo wale w nie juz za duzo hity na moich skillach), zauwazyłem krzyki monka "repent heretic" gdzies niedaleko gór cyców koło thais...jednak gdzie one tam dokladnie są ?ktos wie ?a moze inne miejsce z monkiem dobre do trenowania ?dark catedra chyba tez odpada :/
koles uslyszales to bo ktos postawil sobie monka w tamtym miejscu a co do tego gdzie one sa ja wiem tylko to ze dark mont jest w dark catedral
zauwazyłem krzyki monka "repent heretic" gdzies niedaleko gór cyców koło thais
Ktoś mugł przysumowac monka, nie ? On tam się nie respi..
Nie znam takich super miejscówek z monkami, wiem że jest jeden w Triangle Tower, ale w obstawie Gejomancera Wicha i DSa chyba, nie pamiętam. Więc trenienie tam odpada ponieważ nie ma drugiego słabego potworka. Mozesz spróbować poszukac pod molts, może znajdzie się miejsce z monkiem i innym słabym stworkiem.
Nie radze skillować na dzikich monkach, są silniejsze niż myślisz.
MasterOfPlaster
14-03-2007, 19:36
Ktoś mugł przysumowac monka, nie ? On tam się nie respi..
no tylko ze ten monk tam krzyczy regularnie o roznych porach dnia i nocy ale dokladnie w tym jednym miejsci.. nie widze głebszego sensu by tam go stawiac bo nie ma gdzie z nim chodzic... wydaje mi sie ze to nie ma summon, gram w tibie 4 lata i wziałem tą opcje pod uwage-.-
a co do "siły dzikich monkow" co masz na mysli? myslisz ze dla knighta 80/80 jeden monk stanowi az tak wielką przeszkode ?
seksowna_druidka
14-03-2007, 19:50
Ciazko jest trenowac na dzikim monku. On wcale tak slabo nie bije. Nawet przy skillach 100/100 bedziesz musial sie uhac, nie mowiac o afkowaniu. Lepszym pomyslem jest trening na geomancerze, ktory bedzie bil monka zsummonnowanego przez kumpla.
no tylko ze ten monk tam krzyczy regularnie o roznych porach dnia i nocy ale dokladnie w tym jednym miejsci.. nie widze głebszego sensu by tam go stawiac bo nie ma gdzie z nim chodzic... wydaje mi sie ze to nie ma summon, gram w tibie 4 lata i wziałem tą opcje pod uwage-.-
a co do "siły dzikich monkow" co masz na mysli? myslisz ze dla knighta 80/80 jeden monk stanowi az tak wielką przeszkode ?
Tam czasem (na non-pvp pewnie częściej) biją 2 huntery + Arcanista (z obstawą elfów) właśnie z Monk'ami - to jest koło gór z Cyklopami.
Tak - dla knighta 80/80 to będzie przeszkoda.
Estimated Max. Damage: 150 hp per turn (erig.net)
Nawet z MMS ten Monk może Cię lać na tyle, że będziesz miał nieźle w plecy za UH's na takim "treningu". A jak grasz 4 lata to powinieneś wiedzieć, że inną opcją jest Geomancer - Chyba wiesz jak?
Moim skromnym zdaniem pozostan przy treningu na slimach, w koncu nie jest az tak zle na nich bo sam trenowalem ;p
SLimy sa najlepsze chyba na non pvp pozatym jest inna opcja
kumpel stawia ci monka kturego bije ghoul a ty ghoula najlepsza miejscówka jest na ankrahmun tomb kamienie niepamietam jak sie nazywa
S.T.E.K.
14-03-2007, 21:19
zauwazyłem krzyki monka "repent heretic" gdzies niedaleko gór cyców koło thais...jednak gdzie one tam dokladnie są ?ktos wie ?a moze inne miejsce z monkiem dobre do trenowania ?dark catedra chyba tez odpada (...) wydaje mi sie ze to nie ma summon, gram w tibie 4 lata
Grasz w Tibię 4 lata i pytasz gdzie na Mount Sternum jest resp Monka? Masz ludzi za idiotów? Albo kupiłeś postać, albo jesteś kretynem do potęgi...
gavreonien
14-03-2007, 21:25
Resp Monka jest w Motls. Ale przed 90/90 nie radzę tam raczej skillować, już lepiej zostań na tych slimach
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.