PDA

Pokaż pełną wersje : Gdzie znajde same minotaury na mainie?

Matises
16-08-2003, 09:52
Chodzi o to żeby były same zwykłe minosy a nie strażniki itd. itp..

Siema @ll ?

MatKus
16-08-2003, 11:53
Chyba 4 są niedaleko kazo, na południowy zachód. A potem możesz zejść pod ziemie i tam są tylko zwykłe i archery. No i oczywiście jak głębiej zejdziesz, to też inne, ale to nie na -1 :)

Warli
17-08-2003, 14:39
Folda -> same minos a na zakaske rotowrmy, frost trolle, pajaki, bugi, wilki, orci (nizej) a najnizej fire elementale :D

Cien
17-08-2003, 15:01
slimy tez sa i z jedznieniem nie problem - wystarczy znalezc jaskinie z misiami - z zawyczaj na ziemi tam lezy z 50x ham 50x meat ... :P

Matises
17-08-2003, 22:33
Dzieki za informacje @ll.Fire elementale 8o ehh...

Siemka 8)

Xardas
18-08-2003, 01:23
Minosów jest od groma koło kazo, wszystkie rodzaje ino trza wleźć w podziemia a później do srodka skały, szczególnie na wyższych piętrach tej skały są niezłe szopki.
No i zostaje jeszcze miasto minosów pod Thais

Sir Derman
18-08-2003, 10:02
Darashia (pacc only) północno-wschodni kraniec wyspy.
"Piramida minotaurów"
1. Parter: Mino
2. 1 Pietro: Mino
3. 2 Pietro: Mino
4. 1 piwnica: Mino i Guardy(2)
5. 2 piwnica: Guardy i Archery
6. 3 piwnica: Guardy, Archery i Magi
7. 4 piwnica: Guardy, Archery i Magi oraz oddzielne pomieszczenie z Mumią

PS: spadaj jeśli wyższe lvl'e wkużają się na tłok :D

Matises
18-08-2003, 12:54
Dzięki za informacje Wszystkim
Dzięki ale dziś mam doła bo Hacked konto mam. ;(

Bobciu
20-08-2003, 23:33
a ja ma pytanie dgzei jest dokładnie miasto minosow??

MatKus
21-08-2003, 12:41
Centralnie pod Thais.
Wchodzisz przez wejście do temple tam przy północnej bramie, i tam trza pobłądzić trochę.

Xardas
21-08-2003, 13:01
Jak dobrze poszukasz to znajdziesz miasto mino, a jak żle no to..... słyszałem że z okazji końca wakacji są promocje na wycieczki do temple, naprawde okazja :P

n3m3s!s
24-08-2003, 11:51
Na ile jest w tym miescie bezpiecznie??
16 pally (61/45) i 17 pally (62/47) poradza sobie???
Liczmy ze resp byl wlasnie...

Sir Derman
26-08-2003, 02:52
Tam sie idzie tunelami moło miejsca a podrodze podobno można wszystkie typy minotaurów spotkać.

a takie spotkanie z 2-3 guardami w małym tuneliku mogą być dla was niebezpieczne a jeszcze jak bedzie mino mag :D

Rysiek
27-08-2003, 22:09
otóz bylem kiedys w mintwalin i mozna tam dojsc spotkajc tylko okolo 3 guardów.Jest tez droga przez smoka(odradzam) :D

Denagar
30-08-2003, 09:59
"Folda" -->Co To jest i gdzie to jest?? ?(

Yogi
30-08-2003, 10:04
taka wyspa na polnocny zachod od carlin
jest tam taka przystan gdzie gostek za 10gp moze cie przeprawic na folde

http://necroyogi.w.interia.pl/mapka.jpg

Denagar
30-08-2003, 10:19
Ale nie Trzeba mieć Pacca ?(

Yogi
30-08-2003, 10:19
nie

Pan Samochodzik
30-08-2003, 13:00
Gdzie sa te minosy kolo kazoo, prosze o mapke albo cos w tym rodzaju

Szumek
30-08-2003, 14:20
minotaury i orki wariory znajduja sie kolo Ab'dendriel
Jest tam ich bardzo duzo sa tam tez smok i orki berserki.
Powodzenia zycze

Sir Dzidek
30-08-2003, 14:29
minotaury i orki wariory znajduja sie kolo Ab'dendriel Jest tam ich bardzo duzo sa tam tez smok i orki berserki.
Powodzenia zycze
Sa tam rowniez minosy archery, mino guardy. Na samej goze, nad smokiem jest mino mag i orc shaman.

U$3r
14-09-2003, 09:43
Wiem ze ktos juz napisal, ze sa mino na Foldzie, ale nie powiedzial gdzie:P
Wchodzisz do jaskini, ktora sie znajduje w srodku gory< ktora sie znajduje z koleji w srodq wyspy:D> idsze na maxa na dol
pozniej na maxa na lewo, troche w gore i jestes...:]

Gimlos
19-09-2003, 10:51
co do podrozy na folde to niestety 20 gp:( .mam 8 lvl knighta . gdzie polecacie expowac??? bo na foldzie juz mnie pk zabili X(

Szumek
19-09-2003, 11:04
Z 8 levelem to polecam ci trole kolo mostu dwarfow potem orki, roty i swamp trole niedaleko Venore.
Zarobisz troche kaski i skile ci podskocza.
Potem troche treningu i bedziesz mogl chodzic na cos silniejszego minosy itp...

Hukeram
19-09-2003, 11:18
Hehe...z tym zamkiem obok ab sa czasem fajne przeboje...ja se tam kiedys ide rano...full resp...przed 5 bylo...nawet do zamku nie doszlem...musialem spadac :]...4 orki warriory,3spearmany,3orki zwykle,3elfi i 2-3 waspy...no ale pozniejk juz bez problemow...no mozze poza kilkoma zeczami...wchodze na pierwsze piero morow...ork bereseker...schodze na dol..c.zekam..pojawiaja sie exp (zaatakowalem go raz specjalnie) wiec ide na gore...spoko
wchodze na 2...pozniej na wieze (prawa gorna) a tam jak wiadomo hunter...wiec odrazu odruch...na dol :]...ale nastepnego dnia poszedlem na tego huntera...10 rybek :] zjadlem 5 przed wejsicem na wierze :]...full def...i bijemy :]...zabral mi 44 hp...i nic wiecej...polegl...sam sie zdziwilem...ale sie troche wnerwilem...mial tylko 10 arrowsow...a mnie jako knightowi na nic to...wiec dalem zaprzyjaznionemu pallowi...ale zanim do depo doszedlem...heh...probuje zejsc z wierzy...a tam na dole bereseker...wec znowu...5 rybek full def i spierniczam do drabinki :]..udalo mi sie wyjsc :]...hehe...byla jazda...ale jest to miejsce bardzo oplacalne...1 wyprawa...1k gp ( z lootbagiem...bez to jakies 500 gp) i 1k exp...hehe...a lvl lecaaaaaaaa :]
EDIT:zapomnialem powiedziec...na 4 lvl na rooku...(jeszcze starre rozmieszczenie) w jaskini z trollami orcami i minosami poszedlem se na sam dol (nie wiedzialem jeszce co tam jest)..patrze a tam minos..ale przypatrzylem sie...jakiegos goscia nawala...wiec podeszlem i bez namyslu nawalam minosa...gosciu do mnie "thx"...azbilem tego minosa...a on mial jakas zbroje nie pamietam juz jaka...hehe...bylem szybszy od gostka :]...a ten zaczal mi sie odgrazac ze by se sam poradzil (3 lvl) i ze na mainie nie zyje...wiecej go nie zobaczylem :]

Bombelius
19-09-2003, 12:02
Oryginalnie dodany przez Pan Samochodzik
Gdzie sa te minosy kolo kazoo, prosze o mapke albo cos w tym rodzaju

wejscie do jaskini minosów (http://bombiola.w.interia.pl/tibia/minowejsc.jpg)

wejscie to dziura w ziemi wiec trza miec lopate.
sa tam dwa pietra w dół z minosami i mino archerami

Pacuch
19-09-2003, 17:41
Minoski sa na darashi oraz kolo kazadroon tyle ze w kazz sa tez archery(kilka)

fea
20-09-2003, 17:54
loooool, hukeram niesamowity jestes :] chciałem powiedzieć niewiele widziałeś :]

Pewnie niektórzy z was znają pana Crapalexa, otóż wybrał się ów gentelmen do Elven Bane, jako że nie miał Aola. Poszedł, zawalił smoka solo, no i tak sobie biegał i expował. ja sobie ide i patrze. Południowo wschodnia wieża... 3 zerki, 2 mino guardy 2 archery (co sie pozniej rozroslo na maxa do 4 zerkow 2 guardow i 2 archerow) screena niestety nie mam. Miałem w owym czasie lvl 13, a pan Crapalex miał nierówno pod sufitem :] Powiedział on blokuje ja bije :]. Ja przerażony. Nie wejde myśle. On wszedł, po chwili schodzi... yellow life :] miał całe zielone. Pyta sie czemu nie poszedles a ja lol, i can't. No ale stwierdziłem cykor nie jestem :]. On wchodzi potem ja od razu, tyle że on w jednej sekundce zszedl a nastepny hit tej wesolej gromadki poszedl na mnie :] 1 sek i dead :] nie pamietam hitow :]. Crapalex załamany po mojej śmierci :P poszedl ich rozjebać, no i pisze mi później... My dragon scale mail... my vampire shield... :] to bylo ostre, 56 lvl miał trzeba dodać :] i zgona bez Aola 200 k expa w plecy, niewyrobiłbym :]

lus3r
20-09-2003, 18:05
Ja to bym chcial sie dowiedziec gdzie jest miasto minotaurow.jak tam dojsc.prosilbym o mapke

Cassius
08-12-2005, 14:49
Ja to bym chcial sie dowiedziec gdzie jest miasto minotaurow.jak tam dojsc.prosilbym o mapke
Wejdz se do poradnikow i poszukaj.

P.S. Za brak polskich znakow odpowiada moj komputer (bo nie polski).

Chopkers
08-12-2005, 15:12
Yyyy... nie dalo sie looknac na mapke respawnu? :>