Pokaż pełną wersje : Open Battle Vision 12 : 2 Dusk~
Policzyłem także ludzi którzy nie byli w Dusk~ a walczyli dla nich jeśli ich nie liczyc 7 : 2 dla Vision...
Enjoy ^^
1 część by Xareta
http://rapidshare.com/files/21047204/anabol.rec
2 część by Barles Karste
http://www.rogepost.com/n/4050090479
2 część zaczyna się po 1 więc polecam obydwa
a Tu Link z Widoku Theliona podczas 1 części
http://www.rogepost.com/n/6743440261
Hail Vision
rehost 2
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20561
Xzonixek
15-03-2007, 11:02
Zull i Qel też maja filmy z tej akcji
Fajnie wyszlo:)
Xerizzezo
15-03-2007, 11:40
hehe ale imargam i tak bym wolal przegrac walke i nie zaplacic ci ani gp niz byc tak brzydkim jak ty... fuj schowaj sie
MagField
15-03-2007, 11:58
@up
Dobrze powiedziane :D:D filmy spoko
Foto_scr
15-03-2007, 12:07
Nuda...
Biegają przeklinające co drugie zdanie ludziki po jakichś piramidkach.
Nie polecam.
Nuda...
Biegają przeklinające co drugie zdanie ludziki po jakichś piramidkach.
Nie polecam.
Rofl chyba nie oglądałeś bo vision praktycznie wogóle nie klneło a jak już to cos jak "zejdź ku*wa na dól"
...
Zull i Qel też maja filmy z tej akcji
Fajnie wyszlo:)
Filmu zulla i tak nie zobaczycie bo kto by się chwalił przegrana i śmiercią...
a Qel raczej też nie udostępni z pewnego powodu którego nie moge wam wyjawić...
MagField
15-03-2007, 16:13
@up
Niech zgadne.Qel nie umie wstawiać filmików i to może dlatego? :D:D
Volerasi
15-03-2007, 16:39
Jak dla mnie to, to niecalkiem open battle Vision jak zawsze s*******a do nory i blokuje sie nobkami tak ,ze tamci niemoga dojsc...
Advocate
15-03-2007, 16:58
Vision jak zawsze s*******a do nory i blokuje sie nobkami tak ,ze tamci niemoga dojsc...
to sie nazywa "taktyka"....
pS: gratulacje, kiedys bylem swiecie przekonany ze vision nie ma szans w otwartym starciu :)
Volerasi
15-03-2007, 17:04
A ty wiesz co to się nazywa open battle, a taktyka ?
Jeszcze ta wojna pewno długo potrwa ( do nowych servów ?:D)
Hmm pozatym Ekipa Taifuna powinna ich roznieśc w pył.
Mi tam nie zależy kto wygra bo tam nie gram ale dobrze by było zeby imargam miał hunta bo to dzieciak napewno gadali na V-t a on darł pysk jak zawsze "LAC "kogos tam".
Moze ktoś rehostnąć część 1?Limity na rapidzie..;/ www.rogepost.com
Xzonixek
15-03-2007, 18:12
Filmu zulla i tak nie zobaczycie bo kto by się chwalił przegrana i śmiercią...
a Qel raczej też nie udostępni z pewnego powodu którego nie moge wam wyjawić...
Nie martw sie znam powod:) I wiem kto grał tamtym charem w trakcie open battle:)
@up
Niech zgadne.Qel nie umie wstawiać filmików i to może dlatego? :D:D
No nie zupełnie tylko na jej filmiku widać coś czego nie chciała by wyjawić komuś z poza vision....
Jak dla mnie to, to niecalkiem open battle Vision jak zawsze s*******a do nory i blokuje sie nobkami tak ,ze tamci niemoga dojsc...
a oglądałeś 2 część ?
Łazili po Ankh~ i Wyżynali dusków jak tylko jakiegoś spotkali...
Nie martw sie znam powod:) I wiem kto grał tamtym charem w trakcie open battle:)
wątpie bo pewnie myślisz że to był Katrila wielki nieobecny tego ob ale jak tak to się mylisz
A ty wiesz co to się nazywa open battle, a taktyka ?
Jeszcze ta wojna pewno długo potrwa ( do nowych servów ?:D)
Hmm pozatym Ekipa Taifuna powinna ich roznieśc w pył.
Mi tam nie zależy kto wygra bo tam nie gram ale dobrze by było zeby imargam miał hunta bo to dzieciak napewno gadali na V-t a on darł pysk jak zawsze "LAC "kogos tam".
Jeśli brać pod uwagę lvle to oczywiście Taifun powinien tu wygrać ale w tibii nie tylko się liczą lvle co widać właśnie na furorze bo po prostu trzeba powiedzieć że Vision Potrafi grać w tibie
Jak myślisz dlaczego dałem jeden link na rapidzie a drugi na rogeposcie ?
Bravo ( albo nie ) dlatego żebyś mógł ściągnąć z 2 róznych serverów i nie rozumiem bo jeden filmik powinieneś bez problemu ściągnąć chyba że przed chwilą coś z rapida ściągłeś...
na forum tibia.de w temacie furora open battle są takie same linki jak w tym a kilka postów niżej Imargam umieszcza obydwie części na rapidzie więc i tak chyba lepiej zrobiłem ?
Always hunted
15-03-2007, 20:36
a oglądałeś 2 część ?
Łazili po Ankh~ i Wyżynali dusków jak tylko jakiegoś spotkali...
W kupie 30 na 1 każdy potrafi.
NG czy BlackD? Nikt, nikt nie ma takiego zgrania, ze gosc pojawia sie na ekranie i dostaje spam. Kto byl combo leaderem?: )
Draggy_Slayer
15-03-2007, 21:44
@up
a nie wiesz ze jest cos takiego jak komunikator:)
i mozna sobie przez mikrofon (takie urzadzenie podlaczane do komputera) pogadac i inni przez glosniki badz sluchawki (rownez zaawansowan urzadzenia techniczne sluzace do sluchania roznych dzeiwkow) beda to slyszec?
wtedy wystarczy powiedziec n
3,2,1 sd i juz cala ekipa strzela z sd:)
ale pewnie ty tak nie umiesz to odrazu bot:)
a combo leaderem byla moja stara:)
szaruje z nia pare charow w tym jednego na furorce
Kamil1000
15-03-2007, 21:53
mówisz masz:
http://djkamil1000.za.pl/anabol.rec
Pfff i tak jestem za Duskiness ... Imargam idz dalej zabijac 40+ lvle PA ROX !!
Wow to juz nie ma tajemnicy :D (A ja te filmiki mam oO od autora nawet :O)
NG czy BlackD? Nikt, nikt nie ma takiego zgrania, ze gosc pojawia sie na ekranie i dostaje spam. Kto byl combo leaderem?: )
BlackD probably :P NG to syf jak chodzi o war ^^.Blackd daje natychmiastowa rekacje a shooterzy moga sie zajac np obserwacja reszty wrogich wojsk :D.Aaaaczkolwiek.... Mikrofon tez ujdzie :)
Erm do tych co sie smieje z tej "open battle" Ekhem tibia to nie TWierdza xD tutaj nei ma ze liczy sie liczebnosc etc chodzi o zagonke 1 na 40 xD i sd combo ;(
LOL Duskiness byli zbyt pewni siebie... Hasek podbija i mysli ze jest pro bo ma wiekszy lvl -.- taifun itd tez... :D nie docenili Vision i tyle
Takie Pierdoły że masz Filmik Qel to se możesz wciskać babci bo na bank nie masz... Wy nawet nie wiecie kto grał tym charem po myślicie że katrila , a guzik a nie... ten ktoś nawet nie gra na furorze obecnie...
ale dobra zgrywacie kozaków na forum że znacie taifuna , imargama i wogóle cała furore (i nie tylko) i piszecie ze macie 100 lvle a na serio pewnie 50% z was ma 14 druida albo 17 knighta
Btw.
Debilnych komentarzy możecie sobie oszczędzić bo i tak nie zwróce na nie uwagi...
Xzonixek
16-03-2007, 08:57
wątpie bo pewnie myślisz że to był Katrila wielki nieobecny tego ob ale jak tak to się mylisz
Nie nie katrila:) Ktoś inny grał, ale napewno nie qel ani katri:)
Tak, osoba ktora grala ta postacia ma aktualnie 90+ msa na neranie i co z tego?:> Mam sprecyzować?^^
Nie jestem idiotą z forum ktory nie wie co mowi i nie traktuj tak kogos, kogo nie znasz lub nie wiesz kim jest:)
Drakonir
16-03-2007, 13:14
12:05 Satson [13]: openn batle na 2 metrach kwadratowych
Cała prawda..jezeli ktos sie zemna nie zgadza to moze mnie "POJECHAĆ" Gl:confused:
18:42 Imargam [201]: NOBY PROSZE WAS DAJCIE LOGA
18:42 Vel drago [20]: nooby sie pisze bezmozgu
ogólnie taki sobie war :(
i mogli wybrać sobie inne miejsce
mało doświadczeni gracze
lol czy wy wszyscy oglądaliście tylko pierwszą część? na drugiej jest normalne open battle bieganie po pustyni a te od up mało doświadczeni gracze to już mnie rozwaliło ahah xd
Widzialem_Bota_Cien
16-03-2007, 21:18
moim zdaniem NG :)
tak pozniej biegaliscie po pustyni jak juz widzieliscie ze pare osob z dusk juz padło i bylo ich mniej
i nie piszecie mieli taifuna i wyzsze lvle bo juz nie bylo unjustów ;/ a co by bylo jakby taifun dostal bana lipton
O ile dobrze pamiętam ktoś tam z Vision powiedział że oni nie zamierzają wydawać kasy rl na Tibię a po dokładnym obejrzeniu widać że Vision używa Bota podczas tych swoich świetnych combo. Po drugie to nie było 100% open battle, a więc tytuł trochę nie pasuję, początek to jak zawsze Duski starają się dojść do Vision Ci natomiast stoją na piramidzie a przed nimi banda nobow która utrudnia dojście do nich a wręcz uniemożliwia... powiedzcie mi jak tam ktoś z Vision miał paść skoro w każdej chwili mogli uciec na piramidę... ehh
styl_nad_style
16-03-2007, 22:56
tarrin kerrax
Veltaxio
16-03-2007, 23:26
ahahahahahaahahahahahah XDDDDDD
Tak mielismy najlepszego bota , bo tibijskiego . Pamietajcie ze od ostatniego update taki jest dostepny...
Boze co za nooby az mi zal was XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
styl_nad_style
16-03-2007, 23:34
ahahahahahaahahahahahah XDDDDDD
Tak mielismy najlepszego bota , bo tibijskiego . Pamietajcie ze od ostatniego update taki jest dostepny...
Boze co za nooby az mi zal was XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
prawda jest taka, drogi ****u, ze jedziecie na ng i pol serwera o tym wie :)
@up
a nie wiesz ze jest cos takiego jak komunikator:)
i mozna sobie przez mikrofon (takie urzadzenie podlaczane do komputera) pogadac i inni przez glosniki badz sluchawki (rownez zaawansowan urzadzenia techniczne sluzace do sluchania roznych dzeiwkow) beda to slyszec?
Gram w gry online od baardzo dawna(poczatki Q2) i wiem jakie opoznienie maja TS2 i Vent i nie jest mozliwym, ze 10 osob wyjebalo sdki w goscia ktory ledwo wszedl na ekran.
1 czesc mozna sobie odpuscic ale za to druga mhmhm.. xD
Yiubhurden
17-03-2007, 00:10
Gram w gry online od baardzo dawna(poczatki Q2) i wiem jakie opoznienie maja TS2 i Vent i nie jest mozliwym, ze 10 osob wyjebalo sdki w goscia ktory ledwo wszedl na ekran.
Powiem tak;] Deklu jak siedziales na komuni... i ping miales huj wie jaki to sie nie dziw ze opóznienie jest !
Poprostu zal was ;)
Do tych co mowia ze open nie bylo to obejrzyjcie 2 czesc filmu i poznije sie wypowiadajcie;]
No to skoro mówicie że nie jedziecie na bocie to dlaczego jak (chyba) Ymy i Fenix weszli na 2-3 sec na pole widzenia dostali combo?? Aa no tak zapomniałem jesteście tacy świetni w tym swoim pvp i zabijecie każdego... Wy naprawdę wierzycie w to że w 3 sec KażdY z gildii zaatakuje jedną tą samą osobę?
HAHAHAHAHA ludzie ale ja mam z was polew to nie wierze :D vision cieszcie sie juz jestescie tak dobrzy jak bot :D A wy na forum jaracie sie ze siedza w noze i i sie boja wyjsc ale po co maja wychodzic :D jaki taka taktyka bardzo dobrze dziala bo duski robia ciagle te same bledy :D to jak walneli m wale i wszystie duski zeszly na dol z piramidy to bylo bardzo madre ciekawe kto to wymyslil bueaheaue takie sa wojny a jak ktos na zadnej nie byl to niech sie nie odzywa :D a open batle z vision bylo pelno :D najlepsze bylo to 1 z albertino pod venore :D
moze i visions to Pa itp wisi mi to wazne ze ladnie walcza
Sora za bledy
gdybym mial lvl 280 ms, aew...
GL votheri ;]
Karolkaa
17-03-2007, 04:15
gdybym mial lvl 280 ms, aew...
GL votheri ;]
Nigdy nie bedziesz miec takiego :o a na pewno nie na aldorze :>
Fajnego bota uzyliscie ostatnio ;>
OMFG...
po 1.
Vision nie miało żadnego bota bo ku*wa mać powiedział ktoś przez Vt i od razu wszyscy wiedzieli w kogo jebnąć i to zrobili najszybciej jak się da rozumiecie ? żal z was jest i to duży siedzą ze sobą w h*j czasu a wy się dziwicie że mają zajebiste zgranie... najpierw się nauczcie grać, wbijcie se 100 lvle żeby ktoś się liczył waszym zdaniem a nie jak macie 10 knighta to ktoś zwróci uwage na twoje kompletnie nieuzasadnione oskarżenia
powtórze jeszcze raz to słynne zdanie
ŻAL MI WAS NOOBY...
po 2.
Jak nie było opena ?!?!
To nie nasza wina że Taifun nie umie podporządkować sobie swojej noobowatej gildi... biegali każdy gdzie indziej i jak dopadło vision jakiegoś to go zapierd*lili
a wy mówicie że nie było opena no żal jak h*j
ps. możecie mnie zbluzgać ale popatrzcie czy nie mam racji najpierw ;>>
lycha_ziom
17-03-2007, 08:28
@up Ty wiesz co piszesz? znaczy to ,ze ktos w 3 sekundy musial powiedzieć ,,nick ziomka",reszta wyszukać go na battle(było dużo noobów więc przypuszczam ,że było ciężko) i uderzyć sd.
:baby: Impossible is nothing -.-:baby:
@up Ty wiesz co piszesz? znaczy to ,ze ktos w 3 sekundy musial powiedzieć ,,nick ziomka",reszta wyszukać go na battle(było dużo noobów więc przypuszczam ,że było ciężko) i uderzyć sd.
CRAWL
ROTFL
LOL
i wiele więcej...
Jakie battle ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Zaznaczyli go na normalnym ekranie a potem Hotkey i koleś leży omfg...
Yiubhurden
17-03-2007, 09:10
Nigdy nie bedziesz miec takiego :o a na pewno nie na aldorze :>
Fajnego bota uzyliscie ostatnio ;>
z Ty swoim smesznym lvlikiem zmiataj stąd ;) 4 m expa?
Yiubhurden
17-03-2007, 09:13
Jak z Sdka recznie nie potrafisz strzelac to twoj problem-.-
Tylko z Hot trzeba na*****ac?pffF?
hahaha noobki poprostu nie graja tyle w tibie zeby pamietac czasy bez cipbota i nie wiedza o tym ze mozna walic sd bez hotkeya i battle
@LaRrYxX
masz ale nie całkiem ;] wiem że można powiedzieć i w tym samym czasie cała gildia uderzy w jednego z sd, tak na przykład było na prawdziwym open battle na Isarze Swe vs Pl gdzie Bapupa podawał nick kolesia odliczał i na 1 każdy w niego strzelał tylko że tam było cały czas widać osobę w którą akurat atakują i każdy miał czas na użycie runki a tutaj Ymy wychodził na ekran na dosłownie 2-3 sec gdzie jest niemożliwe że nagle jeden powie że atak na Ymy i cała gildia w przeciągu 1 sec w praktycznie tym samym czasie użyje sd
Dobra walka tyle powiem. :p
Btw: Jest jakiś powód tej wojny? Bo ja nie w temacie a ciekawy jestem.
@ Milten
2 - 3 sekundy to dużo , a przynajmniej wystarczająco żeby powiedzieć sam nick a po sekundzie dojdzie do innych i leci sd w ciągu ułamka sekundy
Uwierzcie mi Nie Było żadnego bota ;>
Serio !
pokazał się magiq w prawym górnym rogu , nic nie dostał ale już każdy miał nacelowane przeszedł 1 kratke do nas po skosie i wtedy wiedzieliśmy że nam nie ucieknie i poleciało w niego 10 sd
btw. Bravo milten że się opanowałeś bo 99% n00bków odpowiedziało by postem typu "Nie masz Racji Kurwo Mieli Bota i huj !!!!11"
i za to cię szanuje ;>
Dobra walka tyle powiem. :p
Btw: Jest jakiś powód tej wojny? Bo ja nie w temacie a ciekawy jestem.
Aberattio przedupiło z Vision a ich lider Magrami poszedł poskarżyć się do Taifuna
Karolkaa
17-03-2007, 12:04
z Ty swoim smesznym lvlikiem zmiataj stąd ;) 4 m expa?
haha :> i co w zwiazku z tym? przynajmniej nie jestem jakims maniakiem :o
@ Milten
2 - 3 sekundy to dużo , a przynajmniej wystarczająco żeby powiedzieć sam nick a po sekundzie dojdzie do innych i leci sd w ciągu ułamka sekundy
Uwierzcie mi Nie Było żadnego bota ;>
Serio !
pokazał się magiq w prawym górnym rogu , nic nie dostał ale już każdy miał nacelowane przeszedł 1 kratke do nas po skosie i wtedy wiedzieliśmy że nam nie ucieknie i poleciało w niego 10 sd
btw. Bravo milten że się opanowałeś bo 99% n00bków odpowiedziało by postem typu "Nie masz Racji Kurwo Mieli Bota i huj !!!!11"
i za to cię szanuje ;>
Aberattio przedupiło z Vision a ich lider Magrami poszedł poskarżyć się do Taifuna
""Nie masz Racji Kurwo Mieli Bota i huj !!!!11"
HAHAHAHAHA ludzie ale ja mam z was polew to nie wierze :D vision cieszcie sie juz jestescie tak dobrzy jak bot :D A wy na forum jaracie sie ze siedza w noze i i sie boja wyjsc ale po co maja wychodzic :D jaki taka taktyka bardzo dobrze dziala bo duski robia ciagle te same bledy :D to jak walneli m wale i wszystie duski zeszly na dol z piramidy to bylo bardzo madre ciekawe kto to wymyslil bueaheaue takie sa wojny a jak ktos na zadnej nie byl to niech sie nie odzywa :D a open batle z vision bylo pelno :D najlepsze bylo to 1 z albertino pod venore :D
moze i visions to Pa itp wisi mi to wazne ze ladnie walcza
Sora za bledy
true true!!
Ale bota wcale nie muszą mieć.
Na wojnie typki czekaja z use sd tylko na jakiegoś dusska bez utamki!!
Pchniętego przez kolegów z rl lub z serwera, którzy jeszcze w wojnie nie mogąć brać udziału!!
Chyba nie widzieliście jakiegoś 100+ jak gra na rl gdy ma pvp typy maja takie zdolności manualne że jak zejdą do roomu z 4 demonami jebna ue i nie padna
bo mogą być szybsi od 3 demonów
A wychodzicie do roomu z 4 cycami i macie screen: You are dead.
Tak serio to dział filmy jest chyba najbardziej burzliwym działem na forum xDD
true true!!
Ale bota wcale nie muszą mieć.
Na wojnie typki czekaja z use sd tylko na jakiegoś dusska bez utamki!!
Pchniętego przez kolegów z rl lub z serwera, którzy jeszcze w wojnie nie mogąć brać udziału!!
Chyba nie widzieliście jakiegoś 100+ jak gra na rl gdy ma pvp typy maja takie zdolności manualne że jak zejdą do roomu z 4 demonami jebna ue i nie padna
bo mogą być szybsi od 3 demonów
A wychodzicie do roomu z 4 cycami i macie screen: You are dead.
Tak serio to dział filmy jest chyba najbardziej burzliwym działem na forum xDD
Ekspert sie znalazl :0
Xerionis_Family
17-03-2007, 23:52
Vision jak zwykle lamersko gra i potem kozaczy... NC noob'z X( Moje marzenie - delete dla all vision i na wspolnej =D 8o
Pokazałeś Swoją Inteligencje Pachołku Taifuna...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.