Pokaż pełną wersje : Jak zabijać z autologiem!
Slide_Aurea
15-03-2007, 16:14
Nic prostszego, znajdujemy kolesia który robi runy na autologu, wbijamy się walimy gfb i tyle :)
28ed pada ;]
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20585
..::QRAS::..
15-03-2007, 16:28
Wow niesamowite -.- pierwszy raz takie cos odkryles?
Foto_scr
15-03-2007, 16:33
Sposób stary jak świat, łup też niezbyt ciekawy.
Mimo wszystko rub wiencej.
Dzieki ze nam powiedziales szefie, bedziesz moim trenerem ?
powiedz mi jak takiego ubić na non pvp jeszcze :P
Slide_Aurea
15-03-2007, 17:05
Wow niesamowite -.- pierwszy raz takie cos odkryles?
Tak, pierwszy raz :) Wiesz.. często się tak zdaża, że typ dostaje z gfb hita a mimo to go wywala...
@Up. Heh na non pvp da się tylko robić trapy ;p
Iron'knight
15-03-2007, 17:12
Filmik fajny >.< czy mi sie wydaje, czy ktos przed chwila "najezdzal" Pana Slide? Niesamowite :)(:
Juziu II
15-03-2007, 17:20
Sposób stary jak świat, łup też niezbyt ciekawy.
Mimo wszystko rub wiencej.
to moze ty juz nie rub wiencej
@up
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
Sposób do dupy bo jak ktos ma dobrego bota to go po pierwszym gfb wywali tak jakby nie mial battle.
Filmik standardowy ;-) Ale niczego sobie ;-) Gz
Foto_scr
15-03-2007, 18:15
to moze ty juz nie rub wiencej
Stary, ja celowo zrobiłem ten błąd.
Slide_Aurea
15-03-2007, 18:30
Sposób do dupy bo jak ktos ma dobrego bota to go po pierwszym gfb wywali tak jakby nie mial battle.
Chcesz przez to powiedziec, że mam kolesiowi pozwolić robić runki w illegal sposób..
Dobra, loot był chujowy, ale w tej chwili wszystkie wieże w ank są pod moją stałą obserwacją, niestety 3 raz nie udało mi się ubić 50 msa, który od kilku dni sdki śmiga na bocie... ale to Tylko kwestia czasu :)
@Iron, no niestety :D Panom się filmik nie podoba, a sami nie zrobią żanego żal..
Iron'knight
15-03-2007, 19:34
Chcesz przez to powiedziec, że mam kolesiowi pozwolić robić runki w illegal sposób..
Dobra, loot był chujowy, ale w tej chwili wszystkie wieże w ank są pod moją stałą obserwacją, niestety 3 raz nie udało mi się ubić 50 msa, który od kilku dni sdki śmiga na bocie... ale to Tylko kwestia czasu :)
@Iron, no niestety :D Panom się filmik nie podoba, a sami nie zrobią żanego żal..
Nie zrozum tego jako asslicking, ale mi sie filmik podobal. Szybko to zalatwiles, loot jakos ujdzie. I wogule BOTY SUX!!!
Slide_Aurea
15-03-2007, 20:44
Nie zrozum tego jako asslicking, ale mi sie filmik podobal. Szybko to zalatwiles, loot jakos ujdzie. I wogule BOTY SUX!!!
Shashasahsa, i to mi sie podoba :) W przyszłości podjade z lvlem i mlv tym drutem i zobaczymy :]
Niedługo wrzuce next movie ;s
Adas_Rox
16-03-2007, 10:40
taki maly offtop:
dziwi mnie dlaczego ostatnio jak komus sie zwroci uwage o bledzie ortograficznym to owa osoba broni sie slowem "ironia" ... wydaje mi sie ze zrobilo to juz sie nudne aczkolwiek nie zaprzeczam iz Foto~ nie zrobil tego umyslnie :) pozdro
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.