Pokaż pełną wersje : Antihack
grzesieeeeeeek
18-09-2004, 20:15
Tydzień temu ściągnełem sobie program ze strony: <CIACH>.
Piszą tam że chroni on przed hackerami. I chyba to działa 8o !! Ściągnełem sobie nowe tibia proxy i tibia gg z jakiejś strony co na trade pokazywali i jeszcze mam konto :D Polecam!!!
Do poniższych: akurat mój eq nie pozostawia wiele to życzenia. Hakera napewno by zadowolił :D . Myślcie sobie co chcecie, ten program naprawde pomaga!
Avager Niebieski
18-09-2004, 20:20
No masz konto jeśli masz chara na 8 lvlem z leather setem + mace/carlin sword/ hatchet / spears + rookowa tarcza ... Bo kto by chciał takiego chara :) ... poczekaj aż zobaczysz, albo poprostu jesteś kolejnym kolesiem co chce nabrać innych ???
Cytuje:
"Program download from this site is free but most of other copys ar hacked so dont download copies from others sites . "
No tak, który hacker by dzielił się kontami z innymi XD aha, powiedz mi czemu tamte screeny niedziałają ? heh ?
"You are : 720 person who look here
Total download of program : 690 "
No tu już bym dał liczby typu ... raczej słowa na zachęte :
You are : 8876 person who look here
Total download of program : 1
8o
Bo gdy ciągle odświeżam strone i zaglądam na nią ciągle jest tyle samo, licznik jest aktualizowany raz na 24 h ? i 80 % z tych odwiedzających idzie na to żeby zachęcić do ściągnięcia...eh... wątpie żeby było coś takiego jak TIBIA ANTI HACKER !!! :baby:
Podoba mi się też taki ładny rozdział "Contacting Us" po czym klikam na losowo którą postać (wszystkie sprawdziłem) i żaden link niedziała ;) ... jest to na 100% "next hack" .
Gratuluje OSZUSTOWI że dał inną ikonke pliku (to przy instalacji) niż zwykłe puste okienko :) (wiecie oco chodzi... ;) to jest np. jak plik niema prawidłowo określonego źródła i ikonki ;) ).
A teraz zapamiętajcie to imię i nazwisko (o ile niejest fałszywe)
Copyright © 2004, Adam Particka. All Rights Reserved.
to na 99% jest keylogger ^^
$corcerer
18-09-2004, 20:50
Mam brzydkie podejrzenia, że jesteś autorem tego programu. Nie napisałeś żadnych szczegółów, tylko coś takirgo" Jestem niezły, hackerowi bym sie spodobał, ale ten program mnie chroni!"
Jeżeli nie, to:
Dałeś się wrobić jak dziecko.
A teraz mała (malutka) tyrada:
NIE ma NIE ma i jeszcze raz mówie: NIE MA Programu, który w 100% ochroni cię przed hackiem/crackiem/utratą danych. Po ptrostu z przyczyn fizycznych stworzenie czegoś takiego jest nie_możliwe. Wszystkie programy tego typu to zwykłe bujdy na resorach. Jeżeli ktoś napisał program, to ktoś inny może go obejść.
i tyle :>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.