Pokaż pełną wersje : Pochodnia
fanatyko16
15-03-2007, 21:53
Jak zdobyc pochodnie bo miałem na poczatku i potem poprostu znikła co zrobic skad ja wziac prosze o szybkie odpowiedzi??
Zalgadis
15-03-2007, 21:55
idziesz do sklepu obigo i mowisz
Hi torch yes
ale pamietaj musisz miec 2 gp kazda tyle kosztuje
fanatyko16
15-03-2007, 21:59
a powiesz mi skad wziasc gp bo dopiero zaczolem i gdzie jest ten sklep dokladnie i jak sie tam dostac
zabij szczura w kanalach, wez wszystkie itemki z niego i wez jego cialo i je sprzedaj. po za tym mozesz kliknac w options,advanced cos tam z light i z suwakiem i wez suwak do 100%. Wtedy nie bedziesz potrzebowal torcha bo bedziesz mial pelne swiatlo.
Obi jest na prawo od głównego placu. W takim budynku. http://tibia.pl/map.php?map=rookgaard <- Tu masz mapę Rookgaardu. Ten sklep jest pod num.8.
fanatyko16
15-03-2007, 22:15
gdzie mam je sprzedac i jak
Therus Mroczny
15-03-2007, 23:49
Poszukaj sobie w dziale z poradnikami jakiegos poradnika dla poczatkujacych :)
jedrolek
20-05-2007, 16:13
Kto pyta nie błądzi. Więc idziesz do NPC Tom i mówisz do niego : hi>rat>yes>bye dostajesz 2 gp wzamian za rata idzieesz do obiego mówisz hi>torch>yes
a torch sie wkońcu zużywa więc dlatego tak ważne jest żeby zgaszać ją po każdym wyjściu z podziemi :] mam nadzieje że pomogłem
Posluchaj mnie teraz uwaznie misiu.
Aby zdobyc pochodnie musisz nacisnac w prawym gornym rogu taki krzyzyk a nastepnie zaakceptowac komunikat ktory sie pojawi.Kolejnym krokiem(do zdobycia pochodni oczywiscie) jest wejscie w Start ->Programy->Tibia.
To juz polowa sukcesu, teraz musisz isc do mamy i zapytac czy mozesz uratowac swoje zycie, jesli mama Cie kocha powie tak i powie abys Odinstalowal plik nazywajacy sie Tibia.Jesli mama Cie nie kocha powie abys pod zadnym pozorem nie usuwal tego pliku.
Ciao!
Mateusz Majchrzyk
21-05-2007, 22:27
@up
Rozwaliłeś mnie... na rooku -_-
@ topic
Nie ma po co już go karmić ^.^
MORDA!! Masz to taki mały poradnik:
Skoro nic nie wiesz to zaczynamy od tego. Chodzi sie strzałkami (WOW). Żeby dojść do pierwszych ratów idziemy na wprost od świątyni, az dojdziemy do Sklepu gdzei jest NPC Seymour. Idziemy dalej. Znajdziesz atm schody w dół. Po prostu wejdz w nie. Jetses w podzemiach rooocka ( woooooow ). Idz ciagle w gure. Znajdziesz tam kilka ratów. Jeżeli przed sobą będziesz miał zamkniętą drogę to obok powinieneś znaleść dzwignię. Gdy masz Ustawione Tibia Clasic Control Kliknij na nią prawym klawiszem myszki a podnisie się mór. Gdy nie masz TCC kliknij PPM na dzwignie i wybierz use. Idz dalej. Na samym końcu będzie skrzynka. Zrób z nią to samo. W środku będzie torch. Zabite raty zbieraj i sprzedawaj i Toma ( poszukaj sobie jest nie daleko obok tego wejścia ). Napisz mu :
Hi
rat
yes
I masz 2gp!!! Pamiętaj żeby otwierać zabite szczury bo w nich też są gp!!. Następnie udaj się do Obiego i przeprowadz z nim następujący dialog:
hi
torch
yes
I masz!!
koniec. Ale się opisałem. Ufff.....
ale ten trollllll się najadł o jejo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.