Pokaż pełną wersje : Pojedynek - 201ms vs. 200ek
Foto_scr
16-03-2007, 00:07
Skrzyżowanie mieczy przez dwie postacie na wysokich poziomach:
http://www.rogepost.com/n/0491450944
Zgadnijcie, kto wygrał.
Marcjanx
16-03-2007, 00:18
Keyloger? :D :D :D :D :D
Nie sprawdzam filmu. Sorki jeżeli jest on czysty. poprostu nie otwieram filmów jeżeli ktoś jest nowy na forum. Poprostu moje doświadczenie. ktoś sprawdzi plik i doda skana z plika plx ;]
gavreonien
16-03-2007, 00:26
Anyway, jak nie masz nic do napisania to nie pisz
Mało filmików z lunary na tym forum......
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
Panda Antivirus
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
Macie :D A film zabawny :d szkoda ze sie na serio nie tlukli xD
Prowo'kator
16-03-2007, 01:09
no smieszny filmik;p
07:32 Slepy (kina) [200]: too high lvl :(
To już wszystko tłumaczy.
Nie sprawdzam filmu. Sorki jeżeli jest on czysty. poprostu nie otwieram filmów jeżeli ktoś jest nowy na forum. Poprostu moje doświadczenie. ktoś sprawdzi plik i doda skana z plika plx ;]
Wyjdz.... Jak w to wejdziesz automatycznie wybuchnie ci komputer -.-
@ Film nawet ale szkoda ze nie tłukli sie na serio
DexteroO
16-03-2007, 09:23
@libner&Rodi
i na huj piszecie jak sie tlukli etc? nie obejrze, bo juz podejrzewam co w nim bedzie >_>
Ten Sorc biegał jak szalony xD
Raz w jedną stronę później w drugą i na ukos xDDDDDDDD
Widać że to kumple ;P Nie wygląda to na duel tylko to zabawa.
MagField
16-03-2007, 14:16
Bo to była zabawa a nie duel.
Foto_scr
16-03-2007, 16:19
Ten Sorc biegał jak szalony xD
Time Ring, Boots of Haste, do tego strong haste.
Bez battle listy to nikt by go w biegu nie trafił.
viper555
16-03-2007, 17:16
16:14 Peady [51]: 16:07 You lose 64 mana blocking an attack by Slepy.
tak wlasnie bije 200 knight xDD zreszta na filmie ciagle widac "smieszne" hity z explo typu 20 40 60 ...
Foto_scr
16-03-2007, 17:34
@up
Bo runka Explosion, z tego co wiem, dziala na takiej zasadzie, że można uderzyć w człowieczka nawet za 1, a niekiedy za 200. Trzeba po prostu mieć farta. Widziałeś może filmik najlepszego rycerzyka w Tibii? Obrażenia z Explosion w człowieka: 250. Rycerz nie jest wcale taki najgorszy.
tak wlasnie bije 200 knight xDD zreszta na filmie ciagle widac "smieszne" hity z explo typu 20 40 60 ...
A ty moze walisz lepsze hity z boltow tak? i z explo tez moze bijesz po 200?
Sry ze sie czepiam ale denerwuja mnie ludziie ktorzy krytykuja ek a sami nigdy nim nie grali.. Knight to fajna profesja i mozna naprawde przyjemnie pograc sobie takim 100+ek...
Iron'knight
16-03-2007, 18:24
Wez laskawie takie komentarze zostaw dla siebie ok? Zalosne sa komentarze typu " KNAJT JEST DO DUPY BO WALI HITY Do 100 na LUDZIACH A JA NA 29 WALE WIEKSZE Z SD" itp.
Always hunted
16-03-2007, 18:36
Co do explo... w 17 druida walnąłem za 12, w 76 ek walnąłem za 107, a jestem 43 druidem.
Co do filmu - to była zabawa, gdyby to był prawdziwy duel to wyglądałby inaczej. Patrząc jednak z punktu widzenia duela, to knight popełnił duży błąd taktyczny - latał za sorcem... a tak to mógłby się ulokować z 1sqm spocie, i siekać sorca :) który nie może uciec.
Time Ring, Boots of Haste, do tego strong haste.
Bez battle listy to nikt by go w biegu nie trafił.
Ja takich bez strzelania z botem/przez battle list trafialem. Nie jest to wcale trudne. Jesli juz ktos jest dobry w grach typu FPP to po paru godzinach treningu moze sie przyzwyczajic do strzelania w 350lvl na strong haste :)
Foto_scr jest nowy na forum.. ma pewnie wiecej postow niz Ty. (i duzo wiecej wiedzy/tresci na dany temat w tych postach)
@up
Bo runka Explosion, z tego co wiem, dziala na takiej zasadzie, że można uderzyć w człowieczka nawet za 1, a niekiedy za 200. Trzeba po prostu mieć farta. Widziałeś może filmik najlepszego rycerzyka w Tibii? Obrażenia z Explosion w człowieka: 250. Rycerz nie jest wcale taki najgorszy.
ogladałem filmik jak eo wywalil z explo w czlowieka za 220-250 nie pamietam juz dokladnie :O!
no ciekawe kto by wygral na duelu xD
Hestrial
17-03-2007, 08:52
Explo to najwiekszy waste kasy.
200 ms nie ma szans solnac 200 ek i odwrotnie. Sam ek raczej nie trapnie takiego msa , a msowi skoncza sie runy, manasy; )
Chociaz qmpel wyliczal ze 100 drut z ilomas tam rohami i soft bootsami moze zabic w trapie 100~ ek tylko z visow i uzywajac sio xd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.