Pokaż pełną wersje : Pokaz rarow - komentarze
Postanowiłem założyć ten bo w dziale 'hunted' nie ma do tego zagadnienia tematu
temat na tibia.com
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1577701&pagenumber=1
temat w gazetce
http://hunted.pl/2007/03/14/pokaz-rarow
zeby nie trzeba było klikać
Napisał kamosblue
Big Daddy ze świata Antica kiedyś już pokazywał rare itemy w progach swojego domku, teraz mówi: “W tym tygodniu będziecie mieli ostatnią szansę by zobaczyć moje rare-itemy i itemy The Hawksow w moim domku.” Część z tych itemów możesz już nigdy więcej nie zobaczyć w swoim tibijskim życiu, między innymi będziesz mógł zobaczyć winged helmet, horned helmet, helmet of the stars czy demon legsy. Przecież warto poświęcić trochę czasu i te itemki obejrzeć ;-) Więcej szczegółów tutaj.
Nie wiadomo co on z tym zrobi ale może sprzeda? ( o cenie nie wspomne )
Fred Druid of Pacera
16-03-2007, 13:34
A co, tylko on jako jedyny w całej tibii ma te itemy, że mówi że już więcej możemy ich nie zobaczyć. Jakby miał zamiar je sprzedać komuś to przecież ten drugi właściciel może urządzić wystawę w swoim domku.
A tak wogóle to co to jest helmet of the stars ?
the_Serpent_Rider
16-03-2007, 13:54
A co, tylko on jako jedyny w całej tibii ma te itemy, że mówi że już więcej możemy ich nie zobaczyć. Jakby miał zamiar je sprzedać komuś to przecież ten drugi właściciel może urządzić wystawę w swoim domku.
A tak wogóle to co to jest helmet of the stars ?
Golden helmet to jest
Trzeba by sie przejsc na wystawe :p
Elwer Balus
16-03-2007, 14:31
mam prośbę. czy ktoś mógłby zrobic ss'a z wystawki i zamieścić na forum. Bardzo chciałbym zobaczyc rary tego gracza, a nie gram na antice.
the_Serpent_Rider
16-03-2007, 15:05
mam prośbę. czy ktoś mógłby zrobic ss'a z wystawki i zamieścić na forum. Bardzo chciałbym zobaczyc rary tego gracza, a nie gram na antice.
pobawie sie w reportera :p
Według mnie możemy ich nie zobaczyć bo planuje je sprzedać a ja gdybym miał takie itemy bał bym się o tym mówić
ale gz dla niego za zdobycie tyle itemów
jak sam mówi na tibia.com ceni te itemy na 45kk (!) 2bp i pol baga crystali(!!)
On chce to sprzedać? Przecież te itemy są bezcenne. Serpent_rider czekamy na zdjęcia, chciałbym to zobaczyć.
DajPanFrytke
18-03-2007, 11:01
demon legi przestaja byc powoli rarem ;) od kiedy wylootowano je z orsha xP
A mówią że nie można być bogatym palem 8o
demon legi przestaja byc powoli rarem ;) od kiedy wylootowano je z orsha xP
mozesz przyblizyc kiedy wypadly? i na jakim swiecie
sry ale narazie nie slyszalem o tym wiem tylko ze z lepszych rzeczy to th i greatka
Iwanek18
18-03-2007, 22:12
D legi na morganie spadly z orshaa. w ich posiadaniu jest Nizahe Inferno.
Twoj_Miszcz
18-03-2007, 22:26
d legi z orscha spadly ? :o nice,ale i tak wolalbym thunder hammera ;) :P a co do tematu prosilbym o scriny blx :o)
manfred_007
18-03-2007, 23:21
Ja też przyłączam się do proźby o screeny:)
Chętnie bym ujrzał te jego itemki:> a nie chce mi siem robić chara na Antice...;/
Pyro Aris
18-03-2007, 23:25
checie se popatrzec na te itemy ?
to se popatrzcie na tibia.pl ,co za roznica ,gdzie sie je widzi
Ale wiesz, na żywo/z orginanego ssa, a na stronie to 2 różne rzeczy :P Np morze - wolisz zobaczyc na wlasne oczy czy na fotkach znajomych/rodziny, czy poprostu słuchac jakie to ono jest cudowne? :P
Pozdro
Macie tutaj filmik (nie moj)
http://rapidshare.com/files/21214831/rareshow.rec.html
Krzysiek Cylwic
27-03-2007, 23:14
a moze zna ktos inny link do tego filmiku np. na you tube albo google video??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.